Weekly Snaps #60

Afgelopen week ging ik naar het blog event van Viking. Had ik de babyshower van een goede vriendin, was ik vier jaar getrouwd met Abdullah en ging ik naar de opening van de Clinique store in Rotterdam. Kijk je gezellig mee naar mijn week?

Zaterdag

Zaterdag - Blogger event Viking

Wat een geweldig blog event heb ik afgelopen zaterdag gehad van Viking. Ik moest al om 11 uur aanwezig zijn in Amsterdam bij Crazy Kitchen. Ondanks dat ik erg op tijd vertrok, stond de hele A2 vast door werkzaamheden. Ik kwam pas om half 12 aan.

Maar dat mocht de pret niet drukken. Ondertussen waren ze toch al vast begonnen met de fotografie workshop. Daarna was het tijd voor een heerlijke lunch. En erna gingen we aan de slag met kalligraferen,en houtbranden.

Ook kwam ik een aantal blog vriendinnen tegen, van wie ik helemaal niet wist dat ze ook naar dit event gingen. Altijd leuk natuurlijk! Binnenkort volgt er nog een wat uitgebreider verslag van dit event ;)

In de avond, kregen we visite van vrienden en kookte ik Tjap Tjoi, die goed in de smaak viel. Zowel bij de visite als bij Snoepie. Gelukkig maar!

Zondag

Vandaag stonden we vroeg op, omdat er het e.a. voor mijn auto moest gebeuren.

Ik dacht na over wat ik allemaal op mijn babyshower cadeaulijst wilde hebben. Voor ik het wist was het al 12 uur. Om half 2 moest ik mijn vriendin Houda meelokken naar haar babyshower. En zorgen dat ze niks door had.

Vergeetachtig als ik ben als mede zwangere, was ik vergeten haar babyshower cadeautjes in te pakken. Waardoor deze uiteindelijk ingepakt op de tafel bleven liggen. N.p. ik verzon een leugentje om bestwil tegen er en we vertrokken naar Kamerik, voor een high class high-tea samen.

Eenmaal daar aangekomen, schrok ze zich rot en was ze overweldigd door emotie. Mooi om te zien is dat. En fijn dat ze zo blij was om ons allemaal bij elkaar te hebben. De zussen en nichten van houda hadden alles tot in de puntjes geregeld. De high tea was heerlijk en tussendoor deden we leuke spelletjes, waarbij we zelf nog wat konden winnen om te grabbelen. Het was een heerlijke middag!

Maandag

Vandaag was het weer een gewone werkdag als alle anderen. Er was vlaai omdat er een gewaardeerde collega wegging.

In de avond ging ik snel nog even naar de Rituals in Leidsche Rijn centrum. Mijn schoonmoeder was namelijk gisteren jarig, maar wij deden net of we het vergeten waren! Ik kocht een heerlijke geurkaars, geurstokjes en een bodyscrub. Erna trakteerde ik mezelf op een frappucino van de starbucks.

Ik maakte foto’s van de Hema B.A.E. collectie en testte de producten lekker uit. Altijd een feest is dat met nieuwe producten.

In de avond gingen we naar mijn schoonmoeder voor Iftar. Ze was blij verrast met er cadeau’s en we dronken samen thee tot in de late uurtjes.

Dinsdag

In de middag ga ik gezellig met collega’s uit lunchen en eet ik een heerlijk broodje met Mozzarella en tomaat.

In de avond gaan we weer op Iftar bij mijn schoonouders. De oom, tante en het neefje van Ab kwamen gezellig op visite. Omdat ze ons zo hadden gemist! Lief hé! Mijn schoonmoeder maakte een heerlijk nieuw gerecht (uitprobeersel) geen idee hoe het heet, maar het was verrukkelijk! Gezellig met z’n allen gegeten en gechild. Just the way I like it!

Woensdag

Vandaag is het niet zomaar een gewone woensdag. Nee, want vandaag zijn Abdullah en ik 4 jaar getrouwd. En nog steeds ontzettend happy met elkaar! Hierboven zie je een collega met wat foto’s van door de jaren heen. Wat hebben we eigenlijk al een hoop meegemaakt samen! Omdat, het ramadan is gaan we niks speciaal doen, dat komt nog wel.

Eenmaal op het werk houden we disney ochtend en zing ik met een collega al werkend alle disney toppers mee.

Bij thuiskomst ligt er een kaart van mijn lieve vriendin Houda op ons te wachten. Nee, net zoals elk jaar is ze het niet vergeten! Super lief! Thanks girl!

Ik werk nog even wat aan mijn blog en kreeg ondertussen een belletje van mijn ouders en broer of ze langs konden komen. Dus dat deden ze. En ze namen een prachtige bos pioenrozen met zich mee. We genoten met z’n allen van de eerste zomerse avond op onze nieuwe loungeset.

Donderdag

vandaag weer een normale werkdag. De garnalen in het aquarium op werk doen het super goed en zijn al voor de 8ste keer verveld sinds we ze hebben. Elke keer weer even schrikken, want als je zo’n leeg hulsje ziet liggen lijkt het of ze dood zijn. Maar dat is dus niet zo.

Erna ging ik langs bij mijn ouders om samen met mijn broer de menukaart van onze nieuwe winkel af te maken.

Daar kwam eigenlijk wat minder van terecht, omdat we toch nog even aan het nadenken over de inhoud en prijzen. Maar dit geeft niks, het was een productieve avond. En ik mocht ook gezellig blijven eten bij mijn moeder. Ze maakte frietjes uit de oven, met sperziebonen en kipschnitzel. Hmmm!

Vrijdag

Vandaag stond ik vroeg op omdat er nog het e.a. moest gebeuren aan mijn auto en ik deze dus moest omwisselen voor een leenauto. Ik had mazzel want, er zat een usb met indiase liedjes in! Dat was relaxed naar het werk rijden!

De vrijdag vind ik altijd zo’n lekker gevoel, op de een of andere manier gaat de tijd op werk altijd sneller op vrijdag, omdat het bijna weekend is.

In de middag ga ik samen met Michelle naar de opening van de allereerste Clinique store in Nederland in het Alexandrium te Rotterdam. Hier vertel ik je later in een event artikel nog wat meer over!

In de avond gaan we op Iftar bij Ab zijn tante. Nog maar 10 dagen ramadan, wat is het hard gegaan hé!

Hoe was jouw week afgelopen week?

13 Reacties

 1. mei 25, 2019 / 12:48 pm

  Wat een drukke week! En een Disney ochtend op het werk? Wat gaaf! Dat hebben wij helaas nooit ;)

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 28, 2019 / 8:15 am

   haha ja dat was spontaan hoor. Een collega heeft het liedje van aladdin op zijn telefoon. Daardoor kwamen we op het idee en gingen we lekker gek mee zitten zingen. Soms moet je even gek kunnen doen met elkaar. Hard werken doen we sowieso toch wel!

 2. mei 25, 2019 / 1:06 pm

  Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Dat Viking evenement klinkt heel erg leuk! Wel jammer dat je het begin hebt moeten missen door de file. Ik vind je blog echt super leuk gemaakt zo met die foto’s.

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 28, 2019 / 8:14 am

   Bedankt voor het compliment Kim. Ik doe mijn best. Inderdaad jammer, maar gelukkig was ik verder gewoon van de partij!

 3. mei 25, 2019 / 5:30 pm

  Mooi is dat he als je iemand emotioneel ziet worden door blijdschap! Erg leuk! Ik hou van babyshowers! En wat leuk dat je de nieuwe Hema beauty lijn hebt getest!

 4. mei 27, 2019 / 11:08 am

  gefeliciteerd met jullie trouwdag en wat leuk zaterdag, ik was ook uitgenodigd, maar was in Slagharen met de jongens. Ik wist niet dat in Kamerik ook zo een leuke high tea is, goed om te wetend at is bij mij in de buurt en wat gaaf toch zo een babyshower. leuk ook dat jullie tegelijkertijd zwanger zijn.

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 28, 2019 / 8:11 am

   Wat jammer Lodi, anders hadden we elkaar weer eens gezien! Ik zag jullie avontuur naar Slagharen. Soms roept de plicht als moeder. En stiekem is het ook nog leuk voor jezelf ook ;)

 5. mei 27, 2019 / 1:51 pm

  O het blogevent van Viking en de opening van de Clinique store. Bij beiden kon ik – helaas – niet aanwezig zijn. Al mag ik niet zeuren want ik heb ook veel leuks gedaan. Dinsdag was ik bij de Perfect Serve Barshow in Westerliefde in Amsterdam, donderdag naar Den Haag voor de officiële opening van de Tong Tong Fair en afgelopen vrijdag een te gek event tgv Brabantia’s 100-jarig bestaan. En gisteren nog even een boekpresentatie. Hartstikke leuk allemaal (ben ik echt heel dankbaar voor) alleen er blijft dan best veel liggen qua werkzaamheden. Dus ik ben flink aan het schrijven momenteel!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 28, 2019 / 8:08 am

   Herkenbaar hoor. Ik hoorde ook veel andere bloggers over de Tong Tong fair en Brabantia. Super leuk joh! Ja, het is soms keuzes maken. Aan de ene kant is dat het fijne van alles zelf doen, maar ja aan de andere kant ook weer het nadeel. Ik merk het hier nu ook hoor. Zeker in combinatie met de zwangerschap zijn de events soms een beetje uitdagend. Maar ik blijf het gewoon proberen, tot het niet meer gaat…

 6. mei 28, 2019 / 8:44 am

  Jeetje, wat een volle week! Maar wel een leuke! Ben benieuwd naar je artikel over de Clinique Store!

 7. mei 29, 2019 / 12:49 pm

  Van harte gefelciteerd met jullie trouwdag en wat een leuke fotos weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: