Wij zijn zwanger!

wij zijn zwanger

ja, je leest het goed! Het is zo ver. We zijn in verwachting van ons eerste kindje! Benieuwd hoe we er achter kwamen en hoever we nu zijn? Lees dan snel verder in deze update…

Dat Abdullah en ik graag kinderen wilde was geen geheim. Maar tot nog toe hadden we nooit echt de keus gemaakt om hier definitief voor te gaan. In November voelde mijn lichaam helemaal niet lekker. Ik zat niet lekker in mijn vel en was ontzettend moe. Het heeft er zelfs toe geleid dat ik heb besloten om zakelijk te stoppen met Melicious. Dit kan je overigens terug lezen in de vorige update.

Zwangerschapstest

Begin december voelde ik me nog steeds niet beter. Ik nam contact op met de huisarts en die raadde mij aan om een zwangerschapstest te doen. Ik deed samen met Abdullah een zwangerschapstest. Maar helaas kwam hier helemaal niks uit. We waren stiekem toch wel een beetje teleurgesteld, want we zouden best blij zijn met een zwangerschap.

We zijn nu 6 jaar samen waarvan 4 jaar getrouwd. Hebben beide een stabiele carrière en een mooi huis gekocht. Dus wat ons betreft wel tijd voor de volgende stap.

Inmiddels had ik twee weken vakantie en ik voelde me nog steeds niet beter. Ik had al een doorverwijzing voor het ziekenhuis, maar we konden het zelf toch niet laten om nog een zwangerschapstest te doen. De test was POSITIEF? WAT? Nee, we konden het niet geloven. We discussieerde samen, over of het dunne streepje dat we zagen, wel echt een positieve test was.

zwangerschapstest

Natuurlijk werd in het ziekenhuis de uitslag van het dunne streepje bevestigd. Volgens de verloskundige zijn we uitgerekend op 12 augustus 2019. YES, we zijn zwanger! Het is echt waar!

Yes! wij zijn zwanger!

wij zijn zwanger

Uiteraard zijn we beide hartstikke blij met dit mooie nieuws! En zal ik jullie de komende tijd meenemen op mijn reis naar het moederschap. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn updates als kersverse mama te lezen.

Wat denk jij dat het gaat worden?
Een jongen of een meisje?

9 Reacties

 1. februari 26, 2019 / 8:46 am

  Zo ontzettend leuk voor jullie! Ik hoop dat je je stukken beter voelt en dat je de komende maanden heerlijk mag gaan genieten samen met Abdullah! Zeker leuk om je lezers op de hoogte te houden, kom maar door met de updates, haha.

  • Mariëlle
   Auteur
   februari 26, 2019 / 9:18 am

   Dank je lieve Eke! Jij als kersverse mama weet natuurlijk alles van deze geweldige periode. Ik neem jullie lekker mee op mijn mama journey <3

 2. februari 26, 2019 / 6:28 pm

  Gefeliciteerd! Wat een super nieuws, heel veel liefde alvast toegewenst met elkaar en dat je een goede zwangerschap mag hebben/krijgen.

  • Mariëlle
   Auteur
   februari 27, 2019 / 8:56 am

   Bedankt voor je lieve berichtje Bertina. Gelukkig gaat alles tot nog toe goed. We keep our fingers crossed!

 3. februari 27, 2019 / 1:28 pm

  Gefeliciteerd! Wat een mooi nieuws! Hopelijk voel je je alweer een stukje beter :).

 4. Marian B
  februari 28, 2019 / 9:51 am

  Wat leuk, gefeliciteerd!

 5. april 2, 2019 / 2:05 pm

  Oh wauw!!! Wat heerlijk! Gefeliciteerd! Ik hoop dat je van de zwangerschap kan genieten en dat je je inmiddels al een stuk beter voelt, augustus is ook al voor dat je het weet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: