Me-licious is niets zonder haar trouwe volgers. En omdat jullie allemaal Me-licious trouw volgen op Facebook (700 volgers) en Instagram (500 volgers) beloofde ik jullie te komen met een winactie. Ik ben jullie dankbaar dat jullie mijn blog en social media kanalen zo massaal volgen en er komen ook steeds meer volgers bij. Vandaar deze te gekke Winactie Boho Armband. Meer over de armband en over hoe je mee kunt doen lees je hieronder…

Winactie Boho Armband

Zelf ben ik gek op sieraden. Als vrouw kan je er niet genoeg hebben toch? En toen ik deze armband tegen kwam was ik gelijk enthousiast! De details vind ik echt geweldig! Is hij niet super leuk? Geheel in de bohotrend en perfect om te mixen en matchen!  Deze armband past bij elke zomerse outfit!

Winactie Boho Armband

Hij is in breedte verstelbaar door aan de koortjes te trekken. Dus no worries dat hij niet past. De roze en mint groene kleuren trokken meteen mijn aandacht.

Winactie Boho Armband

En de bedels ja, ook die vond ik super gaaf! Zo zit er een schedel en een parelmoer druppel, maar ook een sterretje. En voor degene die van schelpen houden… ook die zijn in de armband verwerkt. Aan beide kanten zit trouwens ook nog een pompon geheel in styl van de rest van de armband. Mintgroen en roze.

Doe mee en win!

Hieronder lees je wat je moet doen om de boho armband te kunnen winnen.

  • Volg Me-licious op Instagram of op mijn Youtube Kanaal.
  • Laat een reactie achter dat je mee doet.
  • Vermeld hierin je: Instagram username of Youtube username.
  • Zorg dat je een geldig e-mailadres invult.

Je kan meedoen aan deze winactie van 14 augustus t/m 24 augustus. Op 25 augustus krijgt de winnaar van mij persoonlijk een e-mail. Geef dus een geldig e-mailadres op en hou je spambox in de gaten.
Reageer je niet tijdig, dan gaat de prijs naar een ander.

Op deze winactie zijn de actievoorwaarden en spelregels van Me-licious van toepassing.