Kinderboeken | Woezel en Pip eerste woordjes

Woezel-en-pip-eerste-woordjes

Woezel en pip is hier wel erg favoriet. En wat een heerlijk boekje is dit voor je dreumes of peuter om aan de slag te gaan met de eerste woordjes! Ik vertel je mijn ervaring met het Woezel en Pip eerste woordjes kinderboekje.

Woezel en Pip – Eerste Woordjes

Aan de slag gaan met de eerste woordjes is toch wel altijd een hele mijlpaal. En wat is het heerlijk om je kindje aan de slag te zien gaan met het wijzen naar plaatjes en het mompelen en later ook benoemen van woordjes.

Het Woezel en Pip Eerste woordjes boek is gemaakt van stevig karton. Wel zo handig, want met een kleintje die nog niet zo zuiver is in zijn of haar bewegingen is, overleven simpele bladzijden het nog niet… Zo kan jouw kindje zelf de bladzijdes omslaan. En alles ontdekken.

Woezel-en-pip-eerste-woordjes

Het verhaal speelt zich af in de tovertuin waar Woezel en Pip steeds nieuwe woorden ontdekken. Zo houden ze onder andere en feestje met verschillende feestitems. Allemaal weer nieuwe woordjes voor jou kleintje om te leren. De woordjes zijn met kleurrijke plaatjes afgebeeld, zodat deze je kindje ook aanspreken.

De afbeeldingen die op de linkerpagina in het verhaaltje gebruikt worden, staan op de pagina ernaast als losse afbeelding geïllustreerd met het woord eronder. Overzichtelijk en duidelijk en leuk en leerzaam!

Woezel-en-pip-eerste-woordjes

Mijn mening

Onze zoon kreeg geen genoeg van dit Woezel en Pip eerste woordjes boekje! Want een feestje vieren? Dat wil elk kind toch iedere dag? Liedjes zingen, taart, slingers, cadeau’s en ballonnen. Ja, die woorden zitten er hier nu goed in. En inmiddels zijn Woezel en Pip hier ook helemaal favoriet. Onze zoon noemt ze nu nog hondjes. En nog even en hij spreekt straks Woezel en Pip uit.

–> Opzoek naar meer leuke boekjes?
Lees dan ook eens cadeaus voor een dreumes – 1 jaar

Prijs en verkrijgbaarheid

Het Woezel en Pip eerste woordjes kinderboek is hier verkrijgbaar voor een vanaf prijs van € 6,95. En dat echt niet duur voor een leuk kinderboek, dat nog zeker jaren mee kan.

Is jouw kindje ook helemaal fan van Woezel en Pip? En wat voor boekjes gebruikte juist voor de eerste woordjes? Heb je nog tips? Laat het me hieronder weten in de comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: