Achter het scherm – dit was mijn 2017

Achter het scherm - dit was mijn 2017

Mijn 2017 leek in eerste instantie niet heel anders dan alle andere jaren, maar bij nader inzien was het een jaar met persoonlijke hoogtepunten maar ook diepe dalen.

Serap's Babyshower

Dit jaar stond in het teken van vriendschap en familie. Jarenlang had ik een liefde- haat verhouding met mijn vrienden en familie. Niet omdat ik dit zo graag wilde, maar simpel weg omdat ik er niet mee om kon gaan dat ze anders waren. En zij er niet mee om konden gaan dat ik anders was. Door dicht bij de kern te blijven en alleen contact te zoeken met de mensen bij wie ik mezelf kon zijn is mijn kringetje kleiner, maar ook fijner geworden.

Verjaardag van Malik, 2 jaar!

De mensen die ik het afgelopen jaar om me heen heb gehad zijn de mensen waarop ik kan bouwen.  Alleen maar liefde voor jullie, want jullie zijn goud waard!

En over familie gesproken, mijn lieve schoonzus verloofde zich. We vierde haar henna feest. Ze trouwde om vervolgens in Bosnië te gaan wonen. Het gekke is dat toen ze in Nederland was we super veel contact met elkaar hadden best close leken, maar nu ze eenmaal in Bosnië zit lijkt ze verder weg dan ooit en ook ons contact is een beetje verwaterd. Jammer en ook erg slecht van mezelf. Hier ga ik volgend jaar mee aan de slag!

Ook was dit het jaar waarin ik mijn functie bij Hoogvliet heb opgezegd om vervolgens te starten bij Stiho, waar ik al eerder dit jaar over schreef. En zo mocht ik voor mij nieuwe baan ook afreizen naar Stockholm, waar ik hiervoor nog nooit geweest was. Wat is Stockholm prachtig en wat heb ik er super veel geleerd. Ik ga snel nog eens terug om de stad nog wat beter te verkennen!

Bezienswaardigheden in Istanbul - Uitzicht galata toren

Ook was dit het jaar waarin we voor het eerst  samen op vakantie gingen naar de geboorte stad van Abdullah in Turkije. Er was best wat familie die ik nog nooit had ontmoet spannend, maar ook super leuk at the same time! We hebben prachtige plekjes bezocht in Konya die menigeen toerist zeker niet te zien krijgt. De vakantie in Konya duurde 1,5 week maar was zo voorbij.

Bezienswaardigheden in Istanbul - Uitzicht galata toren

Vervolgens zijn we nog 10 dagen naar Istanbul gevlogen om te genieten van de prachtige cultuur, het bruisende stadsleven en de heerlijke haven. Hopelijk kunnen we aankomend jaar weer genieten van een lekkere vakantie, als dat er in zit…

Om nog even op de familietour door te gaan, is zoals sommige van jullie al weten mijn oom erg ziek. Op dit moment is hij stervende en ik kan met stipt zeggen dat dit het diepte punt van mijn 2017 is.

opmerkingen die ik als blogger vaker te horen krijg

Op blog gebied heb ik dit jaar een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo ben ik 5 dagen fulltime gaan bloggen en heb ik geprobeerd op vrijdags een vlog online te krijgen. Ik merk dat het vloggen steeds beter gaat. Wel vind ik het lastig om consistent te blijven met vloggen. Het vloggen zelf gaat snel en gemakkelijk, maar het monteren neemt toch telkens meer tijd in beslag dan van tevoren ingepland. Nou ben ik ook wel een pietje precies, dus misschien dat het hier door door komt. Ik heb het gevoel dat ik op de goede weg ben met vloggen en dat het langzaam aan zijn vruchten af werpt.

Hotspot Meram Burger

Ook ontdekte ik dit jaar super leuke Hotspots. De meeste in Utrecht en omgeving, maar ook een aantal daarbuiten.

Samengevat was dit een jaar met hele mooie pieken, maar ook dalen. Ik kijk dit jaar toch wel anders tegen het einde van het jaar aan als anders. Ik heb gemerkt dat ik het moeilijk vind om afscheid te nemen van iemand om wie ik zielsveel geef. En eerlijk ik heb het daar echt moeilijk mee. Maar zonder dalen ook geen opwaartse lijn omhoog…  dit was mijn 2017, voor nu sluit ik het jaar af met een glimlach, een oliebol en straks een lekker slok champagne. Op naar een mooi, gezond en succesvol 2018 met heel veel liefde en geluk. En wie weet, tot volgend jaar!

Hoe was jouw 2017?
Wat zijn jouw memorabele momenten?

2 Reacties

 1. december 31, 2017 / 11:54 am

  Wat een mooi jaar! Op naar een nog mooier 2018 :) een hele fijne jaarwisseling!

  • Mariëlle
   Auteur
   januari 2, 2018 / 7:43 am

   Bedankt Anne jij ook een super mooi jaar toegewenst en het beste voor 2018! Hoop dat je een mooie jaarwisseling hebt gehad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: