Ardell Magnetic Lashes review

Ardell Magnetic Lashes review

Een stralende oogopslag met nepwimpers, die je zelf in een handomdraai aanbrengt? Met de Ardell Magnetic Liner & Lash breng je valse wimpers aan door middel van een magnetische eyeliner in combinatie met magnetische wimpers. Ik ben erg benieuwd hoe gemakkelijk je deze magnetische wimpers kunt aanbrengen en daarom vandaag de Ardell Magnetic Liner & Lash review.

Ardell Magnetic Lashes review

Ardell Magnetic Liner & Lash set

Wat Ardell zegt over de magnetische wimpers:

‘Geen tijd meer, geen lijm, geen geduld meer? Met magnetische sluitingen is het aanbrengen van wimpers een fluitje van een cent. Veilige en innovatieve multimagneettechnologie houdt onze handgemaakte wimpers op hun plaats in een oogwenk en zonder lijm. Hygiënisch genoeg om opnieuw en opnieuw te gebruiken. Perfect moeiteloos voor zowel experts als beginners.’
Ardell Magnetic Lashes review

De magnetische wimpers in deze Ardell Magnetic Liner & Lash set, worden ook wel ‘Wispies’ genoemd. Ze zijn naast de magnetische wimpers ook verkrijgbaar in een nepwimper variant met lijm, die je kunt opplakken.

Ik heb echt een tijd Russian Volume wimperexentsions gehad. Nu is dat niet meer echt te doen sinds de beauty salons gesloten zijn. Voor dat ik deze wimper extensions had gebruikte ik de magnetische wimpers van essence.  Deze werken zo dat je de magneetjes tegen elkaar aan moest klikken, wat niet iedereen zo makkelijk afgaat. Maar oefening baart kunst zeg ik altijd!

Daarentegen lijken deze Ardell Magnetic Liner & Lash set gemakkelijker aan te brengen door de magnetische eyeliner. Aan de relatief dunne wimperrand zitten kleine magneetjes die vastklikken op de eyeliner.

Ardell zelf verkoopt meerdere soorten wimpers die je kunt gebruiken in combinatie met de magnetische eyeliner. Dus voor ieder is er een passende wimpers te vinden!

Gek idee, dat je dus magneten op je wimpers hebt zitten. En ik vraag me ook af of je dit ook daadwerkelijk voelt.

–> lees ook:Wimperextension alternatieven

Ardell Magnetic Lashes review

Wat zit er in de Ardell Magnetic Liner & Lash set

In de set vind je, behalve de wimpers, de Magnetic Gel Liner in de kleur Black en een klein eyeliner penseeltje.

Hoe breng je de Ardell Magnetic Liner & Lash het beste aan?

Aan de binnenkant van de verpakking vind je een stappenplan hoe je de magneet wimpers het beste aanbrengt. Om je op weg te helpen schrijf ik de stappen hieronder voor je uit.

  1. Als eerst breng je de eyeliner aan. Dit doe je hetzelfde als met iedere andere eyeliner.
  2. Nu breng je nog een tweede laag magnetic eyeliner aan. Dit zorgt ervoor dat straks de wimpers goed blijven zitten.
  3. Als de eyeliner nog niet helemaal droog is doe je gauw de wimper op de juiste plek. Als het goed is klikt deze vanzelf al vast.
  4. Kijk of de wimper goed zit en mooi aansluit. Zo nee, herhaal bovenstaande stappen en breng aan.

Before & After

Om je een goed ie geven van het effect van de Ardell magneetwimpers heb ik hieronder een aantal before en after foto’s geplaatst van mijn ogen.

oog before
oog after Ardell Magnetic Lashes
oog before
oog after Ardell Magnetic Lashes
oog before
oog after Ardell Magnetic Lashes

Mijn Mening

Het resultaat is wat mij betreft awesome! De Ardell Magnetic Liner & Lash set is echt een dikke aanrader. De wimpers breng je gemakkelijk aan. En geen gedoe met twee magneten die op elkaar moeten klikken. Je kunt de wimper na het aanbrengen ook gemakkelijk verwijderen of herplaatsen. En gebruik je geen mascara? Of breng je deze aan alvorens de wimpers aan te brengen? Dan worden de wimpers ook bijna niet vies. En gaan ze echt een tijd mee.

ogen fter Ardell Magnetic Lashes
ogen fter Ardell Magnetic Lashes

De magnetische eyeliner. Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet vinden. Allereerst vind ik hem goed zwart. En daar ben ik blij mee. Ten tweede ben ik natuurlijk laaiend enthousiast dat de wimpers zo gemakkelijk vast klikt aan de eyeliner. Als echte eyeliner freak (ja zo kun je me wel noemen), vind ik het aanbrengen van de formule moeizaam gaan. Dit heeft enerzijds te maken met het kleine borsteltje dat onhandig vasthoudt. Nu heb ik daar natuurlijk wel een oplossing voor, gewoon een betere eyelinerkwast pakken. Van bijvoorbeeld deze Precise Eye Liner Brush 210 van M.A.C. Ondanks het andere kwastje gaat het aanbrengen niet zo gemakkelijk als een vloeibare eyeliner die ik gewend ben om een mooie wing mee te creëren. Ik merk wel dat als ik vaker oefen de eyeliner beter zit. Draag je geen eyeliner wing? Dan zul je hier niet zo snel last van hebben.

mijn mening after Ardell Magnetic Lashes

De magnetische wimpers zaten bij het aanbrengen snel goed op hun plek. En ik vind het resultaat écht prachtig. Wauw wat een oogopslag. En je ziet heel niet dat het magnetische wimpers zijn, dat is wat mij betreft een dikke plus! Ze dragen ook super licht, dus je voelt niet zoals met de dubbel magneetjes of met geplakte nepwimpers veel gewicht. De wimpers blijven de hele dag goed zitten, zelfs wanneer je in een regenbui beland. Ze zijn namelijk waterproof! Super fijn als je het mij vraagt!

Na een dag dragen haal je de Ardell Wispies er ook gemakkelijk weer af zonder pijn of gedoe. De eyeliner is waterproof, hierdoor krijg je deze er net gemakkelijk met een normale gezichtsreiniging vanaf. Gebruik hiervoor een waterproof make-up remover. Daarnaast kun je ze afhankelijk van hoe je ermee omgaat, nog tal van keren gebruiken. En het beste? Ze zijn niet duur en helemaal budget proof!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Ardell Magnetic Liner & Lash set is verkrijgbaar voor een prijs vanaf € 14,99 bij o.a. Kruidvat, Bol.com, en Douglas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: