Wimperextension alternatieven

Wimperextension alternatieven

Wimperextensions doen zoveel voor je make-up look. Je hoeft minder moeite te doen en ziet er al snel geweldig uit! Toch zijn er ook redenen waarom je misschien geen wimperextensions kan dragen: bijvoorbeeld een allergische reactie op de lijm, je kan niet van je wimpers afblijven, of het is te duur om steeds bij te houden. Of wellicht lastig vanwege de corona lockdown. Om die reden geef ik je vandaag een aantal Wimperextension alternatieven waar jij je voordeel mee kunt doen.

Wimperextension alternatieven

Er zijn verschillende wimperextension alternatieven die je kunt inzetten om toch een mooie wimperopslag te krijgen. Zo kun je gaan voor fiber primer, fiber mascara, een wimperserum. Wimperlift of magneetwimpers. Ik bespreek alle opties wat uitgebreider hieronder.

Holidaze Smashbox Lashprimer - fiber primer

Fiber Primer

Heb je al een favoriete mascara? Maar wil je je wimpers toch wat langer laten lijken? Dan kun je heel goed gebruik maken van een fiber primer. De primer breng je aan alvorens je mascara aan te brengen om je wimpers wat meer body en lengte te geven. Het kan je wimpers net dat extra beetje geven, waardoor jouw oogopslag intenser wordt.

fiber mascara too faced damn girl

Fiber Mascara

Fiber mascara is mascara en fiber primer in één. Hiermee verleng je, je wimpers en laat je wimpers langer lijken. De fiber mascara’s zijn vaak wel wat duurder dan de traditionele mascara, daarentegen geven ze wimpers wel een dramatische volle look in een paar minuten. Zelf ben ik bijvoorbeeld gek op de Too Faced Damn Girl! Fiber Mascara & de Maybelline Sky High Mascara. Beiden fijne mascara die mijn wimpers verlengen en een vollere look geven.

Wimper groei serum

Inplaats van wimperextensions te laten plaatsen, of zelf nepwimpers aan te brengen, kan je ook je wimpers voeden met een serum. Wimper groei serums ondersteunen de natuurlijke groei van je wimpers, zonder steeds terug te hoeven naar een specialist kun je dit op eigen houtje aanbrengen. Ik gebruik regelmatig een wimperserum zoals Nanolash om mijn wimpers te voeden, verlengen en te versterken.

Wimperlift

Een wimperlift zorgt voor een natuurlijke oogopslag met je eigen wimpers. Door de lift blijven je wimpers langdurig ‘gelift’ en gekruld. Het is een behandeling bij de schoonheidsspecialist, die ik zeker niet zelf thuis zou uitvoeren. En het fijne is dat je deze behandeling maar eens in de 3-4 weken hoef te herhalen. Verder is het erg onderhoudsarm. Let op een wimperlift voed je wimpers niet, dus daar zal je zelf nog iets voor moeten doen.

magnetische wimpers aangebracht, resultaat

Magneet wimpers

Zijn ontzettend ideaal, omdat je ze toepast wanneer jij dat extra beetje volume nodig hebt. Geen gedoe met wimperlijm zoals met nep wimpers. Je moet even wat handigheid krijgen in het aanbrengen van magneetwimpers, maar als je dit eenmaal onder de knie hebt, zou je willen dat je dit eerder geprobeerd had.

Lash Singles

Lash Singles zijn losse wimperhaartjes die jij zelf tussen je wimpers kan plakken, om zo het gewenste volume te creëren dat je graag wilt. Je hebt lash singles die je maar één keer kan gebruiken, en er zijn ook reusable varianten op de markt.

Wimperextension alternatieven

Nepwimpers

En als je die single lashes een gepriegel vindt, maar toch een keer een mooie opslag wilt hebben. Dan kun je prima kiezen voor nepwimpers. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. En de uitvoering hangt ook helemaal af van de gelegenheid waarvoor je ze draagt. Zelf ben ik een groot fan van de Queen Tarzi lashes. En ga je liever voor een budget variant? Probeer dan eens de Essence lashes.

Je kunt ze zelf gemakkelijk aanbrengen met wimperlijm. Als je er goed mee omgaat, kunnen ze zo een hele dag blijven zitten. In de avond verwijderd je ze weer met make-up remover.

En zijn bovenstaande opties, allemaal niet haalbaar? Dan kun je het beste met een wimperkruller en mascara aan de slag gaan.

Welke wimperextension alternatieven gebruik jij? Of ga je toch liever voor wimperextensions? Laat het me weten in de comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: