Makeup Eraser Cheetah – Limited edition

makeup eraser cheetah review-1

Je gezicht reinigen elke avond (en ochtend) is enorm belangrijk. Los van het feit of je nou wel of geen make-up draagt! Zelf draag ik meestal wel make-up. En omdat ik hou van makkelijk make-up verwijderen, kwam ik uit bij The Makeup Eraser. Gewoon simpel een doekje over je gezicht halen en voila, je bent klaar! Vandaag vertel ik je meer over deze Limited Edition, Makeup Eraser Cheetah. Lees je met me mee?

Makeup Eraser Cheetah flatlay verpakking + pauwen veer

Makeup Eraser Cheetah

The MakeUp Eraser is normaal gesproken in drie standaard uitvoeringen verkrijgbaar: roze, blauw en zwart. Inmiddels zijn er ook al een paar patronen aan het standaard assortiment van MakeUp Eraser toegevoegd. Waaronder de Tropical waar ik al eerder een review over schreef. Maar ook komen er regelmatig limited editions uit, die maar een beperkte tijd verkrijgbaar zijn. Waaronder deze Makeup Eraser Cheetah, die mijn ‘wild side’ naar boven brengt. 

Makeup Eraser Cheetah flatlay

Verpakking

De verpakking van de Makeup Eraser op zich zelf vind ik al super aantrekkelijk. De cheetah print springt er gelijk uit en mijn oog viel er al gelijk op. Ik benadrukte net al dat de print mijn ‘wilde side’ naar boven brengt, en hoe kan dat ook anders dan met zo’n wilde print! 

Makeup Eraser Cheetah close-up

Het enige dat in deze verpakking zit is het doekje waarmee je makkelijk je make-up verwijderen kunt. Op de verpakking die van plastic is, staat op de achterkant een instructie met hoe je de MakeUp Eraser het beste kunt gebruiken. En eigenlijk is het helemaal niet moeilijk. Je hoeft hem namelijk alleen maar nat te maken om zelfs de zwaarste make-up van je gezicht af te krijgen.

Naast dat het een super mooi product is om te gebruiken, misstaat dit reinigingsdoekje zeker niet in je badkamer.

In deze review laat ik geen voor en na foto’s zien. Maar als je benieuwd bent naar de werking, kijk dan even naar deze MakeUp Eraser review.

Makeup Eraser Cheetah verkrijgbaarheid

Prijs en verkrijgbaarheid

De MakeUp Eraser is te koop op de website van The Makeup Eraser of Bol.com vanaf € 19,95.

Wat is jouw geheim om makkelijk make-up te verwijderen?

disclaimer

1 Reactie

  1. november 18, 2018 / 10:40 pm

    Het lijkt op een slaapmasker, haha! Wel enorm toffe print en fijn dat hij goed werkt. Wel wat prijzig, maar uiteindelijk véél beter voor het milieu en dat is zeker elke cent waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: