Preview | Hema Beautysupplementen

We willen graag allemaal mooi, gezond en jong blijven. Met Hema Beautysupplementen kun jij je natuurlijke schoonheid van binnenuit ondersteunen, zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt zijn! Om je daarbij te helpen komt Hema met een nieuwe lijn, waarin dus vier Beautysupplementen zitten, boordevol vitaminen. Meer weten? Lees dan verder…

Hema Beautysupplementen

HEMA introduceert vier soorten beautysupplementen voor schoonheid van binnenuit. Beautiful Skin voor het behoud van een gezonde huid, Anti-Ageing voor het soepel houden van de huid, Total Beauty speelt een rol bij de natuurlijke huidverjonging en Anti-Pollution helpt om je lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Beautiful skin

Collageen met vitamine C en olijfbladextract.
Voor het behoud van een mooie en stralende huid is de soepelheid en bescherming van de huid van essentieel belang. Het natuurlijke pigment beschermt de huid tegen zonlicht. Koper in dit supplement helpt het bindweefsel van de huid soepel te houden en draagt bij aan een normale pigmentatie van de huid. Biotine maakt de huid en het haar sterk en gezond. Zink en selenium zijn belangrijk voor de nagels. 

Anti ageing

Vitaminen-, mineralen- en kruidencomplex
Voor behoud van een mooie stralende huid is de soepelheid en bescherming van de huid van essentieel belang. Het natuurlijke pigment beschermt de huid tegen zonlicht. Koper in dit supplement helpt het bindweefsel van de huid soepel te houden en draagt bij tot een normale pigmentatie van de huid. Biotine maakt de huid en het haar sterk en gezond. Zink en selenium zijn belangrijk voor de nagels.

Anti-pollution

vitaminen-, mineralen- en kruidencomplex
Ons lichaam en vooral de huid worden steeds vaker blootgesteld aan luchtvervuiling. Nutriënten en kruiden beschermen het lichaam en de huid van binnenuit. Vitamine C beschermt de lichaamscellen tegen oxidatieve schade door luchtvervuiling en invloeden van buitenaf. Boswellia ondersteunt de gezondheid van de luchtwegen.

Total beauty

Kruiden- en mineralencomplex en vitamine C 
Total beauty speelt een actieve rol in de natuurlijke huidverjonging. Het ingrediënt Astragalus membranaceus (Latijns voor vlezige hokjespeul) helpt de soepelheid en elasticiteit van de huid te behouden. Het bevat veel antioxidanten en bevordert de nieuwe aanmaak van cellen, wat een anti-ageing effect heeft. Druivenpitextract met OPC ondersteunt de algehele conditie en het uiterlijk van de huid. OPC’s zijn bioflavonoïden uit druivenpitten en behoren tot de meest krachtige natuurlijke antioxidanten. OPC’s versterken de activiteit van onder andere vitamine C.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Hema beautysupplementen zijn vanaf nu verkrijgbaar voor € 10,- per potje van 60 supplementen.  bij de HEMA winkels of via hema.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: