Review | Kruidvat Catch & Shine Lip Ball

De Kruidvat Lip Balls

De Kruidvat Catch & Shine Lip Ball is nieuw in het kruidvat assortiment. Toen ik de ronde vormen van de lipbalm zag, moest ik gelijk een beetje denken aan de EOS Lipbalms. Of deze budget variant kan tippen aan de EOS Lipbalms? Dat vertel ik je in deze review…

De Kruidvat Catch & Shine Lip Ball - Raspberry
De Kruidvat Catch & Shine Lip Ball – Raspberry

Kruidvat Catch & Shine Lip Ball

De kleuren poppen er echt uit in het schap, dus zoeken zul je ze niet. Ik kreeg drie van de vijf lipbalms thuisgestuurd om te testen. Als fan van de concurrent was ik erg benieuwd naar deze Lip Balls dus heb ik ze uitgebreid getest.

Kruidvat Catch & Shine Lip Balls- Verpakking
Kruidvat Catch & Shine Lip Balls- Verpakking

Verpakking

De verpakking is als je het mij vraagt leuk en speels. De lipbalm zit in een rond bolletje verpakt en elke variant heeft zijn eigen kleurtje. De kleur is zorgvuldig uittgezocht, zodat deze weer past bij de geur en de smaak van de lipbalm.

Kruidvat Catch & Shine Lip Ball - Lime
Kruidvat Catch & Shine Lip Ball – Lime

De varianten die ik kreeg waren Lime (deze ruikt lekker fris en citrusachtig

Kruidvat Catch & Shine Lip Ball - Raspberry
Kruidvat Catch & Shine Lip Ball – Raspberry

Raspberry (deze heeft een zoet warme geur)

En Grape (deze ruikt heel erg naar druiven, maar dan weer niet naar wijn!). Ik vind ze allemaal heerlijk ruiken, en vind het echt geen straf om met deze geurtjes/smaakjes op te lopen.

Kruidvat Catch & Shine Lip Ball - Grape
Kruidvat Catch & Shine Lip Ball – Grape

Mijn mening

De Kruidvat Catch & Shine Lip Balls zijn prettige lipbalsems die de hele dag goed blijven zitten. De smaken/geuren komen niet chemisch over en zijn er prettig om te dragen. De lipbalm blijft goed zitten en trekt ook goed in mijn lippen. Na het insmeren heb ik gelijk gehydrateerde lippen. En voelen mijn lippen ook niet meer droog en gebarsten aan.

Of hij echt vergelijkbaar is met de EOS lipbalms? Nee, ik vind van niet. Dit heeft voor mijn ‘gevoel’ te maken met de ingrediënten, al weet ik dit niet zeker. Ik kon namelijk niet gemakkelijk de Kruidvat Lip Ball ingrediënten terug vinden. De verpakking is doorzichtig, dus dit maakt het lezen wat lastig.

Anderzijds ook begrijpelijk, je kunt een lipbalsem van €0,99 per stuk ook niet vergelijken met eentje van €5,99 per stuk.

Ik vind wel dat de lipbalsems qua ontwerp dicht in de buurt komen en trouwens ook qua structuur gevoel.

Of het een goede lipbalsem is om te kopen? Ik vind de Kruidvat Lip Balls zeker goede budget lipbalsems. die je wat mij betreft voor dit bedrag best in elke tas kunt stoppen die je hebt voor nood situaties.

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze nieuwe Kruidvat Catch & Shine Lip Balls zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Kruidvat winkel en online via www.kruidvat.nl. Het is limited, dus hiervoor geldt: op = op! Ze kosten €0,99 per stuk en zijn daarmee super budget!!

Wat is jouw favoriete lipbalm?

disclaimer

Meer Budget reviews lezen?

1 Reactie

  1. whippetvinkie11
    maart 20, 2019 / 11:43 am

    Lekkere felle kleurtjes! Zeker opvallend! Voor nog geen euro zeker de moeite waard, kan je ze overal leggen dat je er altijd eentje bij de hand hebt, ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: