Volle wenkbrauwen met de Catrice Bam Brow collectie

Volle wenkbrauwen met de Catrice Bam Brow collectie

Ben jij net als ik een pietje precies als het op je wenkbrauwen aankomt en haal je daardoor weleens net té veel wenkbrauwhaartjes weg? Heb je lege plekjes in je wenkbrauwen, of zou je gewoon volle wenkbrauwen willen? Dan is de Catrice Bam Brow collectie die in oktober uitkomt echt een uitkomst voor jou. Ik review vandaag alvast als voorproefje deze collectie voor je en laat je het voor en na resultaat zijn van mijn wenkbrauwen zien. Lees je met me mee?

Catrice Bam Brow Collectie

De Catrice Bam Brow collectie bestaat uit twee must-have producten die perfect samenwerken om een natuurlijke en expressieve wenkbrauwlook te creëren. Een dubbelzijdige wenkbrauwpen met een wasachtige textuur en een ovaal miniborsteltje. En het Catrice Brow Boost Serum dat je wenkbrauwenharen doet groeien en zorgt voor volle wenkbrauwen.

Weet jij hoe snel je wenkbrauw haren groeien?

Voor ik meer vertel over het Catrice Brow Boost Serum, vroeg ik me af of jij weet hoe snel je wenkbrauw haren eigenlijk groeien? Wenkbrauw haren groeien namelijk twee keer zo langzaam als de haren op je hoofd. Dus dat wil zeggen ongeveer zo’n 5 millimeter per maand. OMG! Hoe krijg je dan die haartjes terug die je er teveel hebt verwijdert? Je kunt natuurlijk bijtekenen, maar je zou ook het Catrice Brow Boost Serum kunnen gebruiken. Deze stimuleert de haargroei, waardoor je wenkbrauwen weer snel on fleek zijn.

Volle wenkbrauwen met de Catrice Bam Brow collectie- Brow Boost serum

Catrice Brow Boost Serum

Het Catrice Brow Boost Serum stimuleert de haargroei en zorgt voor zichtbaar vollere, verzorgde wenkbrauwen.

Wat Catrice zelf zegt over het Brow Boost Serum:

Let it grow! Het actieve serum stimuleert de natuurlijke haargroei en belooft zichtbaar vollere wenkbrauwen in slechts vier weken. Dankzij de transparante gel-textuur is het serum geschikt voor alle haarkleuren.

Verpakking

De verpakking van het Catrice Brow Boost serum is als je het mij vraagt niet erg spannend, maar wel strak en clean. Eigenlijk gewoon de verpakkingen die we van Catrice gewend zijn.

Het doosje evenals de verpakking hebben dezelfde zwart – zilveren kleuren. Op de verpakking staat aangegeven: Visibly fuller eyebrows in 4 weeks.

Of dat echt zo is? Ik testte het uit en kom hier verderop in het artikel op terug.

Volle wenkbrauwen met de Catrice Bam Brow collectie - Brow Boost Serum

Het wenkbrauw serum zit in een flacon met een handige applicator als dop. Hier zit gelijk een soort van penseeltje aan vast dat je kunt gebruiken om het serum aan te brengen op je wenkbrauwen.

Volle wenkbrauwen met de Catrice Bam Brow collectie- Brow Boost applicator

Het penseeltje bestaat uit fijne dunne haartjes. Die het aanbrengen op je wenkbrauwen erg gemakkelijk maakt.

volle wenkbrauwen?

Hieronder zie je mijn wenkbrauwen voor ik begin met het gebruik van het wenkbrauw serum.

Volle wenkbrauwen - Catrice Brow Boost Serum-2

Hieronder zie je mijn wenkbrauwen na het serum 2 weken gebruikt te hebben. Je ziet dat de haartjes al wat donkerder zijn en dat ook onder mijn wenkbrauwen wat meer haartjes zitten.

Volle wenkbrauwen - Catrice Brow Boost Serum-1

Dit is resultaat na het serum vier weken dagelijks te hebben aangebracht en zonder wimper extensions:

Volle wenkbrauwen met de Catrice Bam Brow collectie - Brow Pro Pen

Om het verschil wat beter te kunnen laten zien hieronder nog even een vergelijking, zonder het gebruik van het serum en vier weken na het gebruik van het serum:

Catrice Bam Brow Collectie- voor en na

 

Catrice Brow Pro Pen

Zoals je ziet zijn mijn wenkbrauwen na het serum van het serum al wat voller en dikker. Toch heb ik nog wel een aantal aandachtspuntjes als je het mij vraagt. Deze ga ik een finishing touch geven door ze moeiteloos met de duo Brow Pro Pen in te tekenen.

Wat catrice zelf zegt over de Brow Pro Pen:

De perfecte 2-in-1 oplossing om diepte te creeëren: de dubbelzijdige wenkbrauwpen heeft een wasachtige textuur en een ovaal miniborsteltje voor een natuurlijk resultaat en zichtbaar vollere wenkbrauwen. De formule is long-lasting! 

Verpakking

Ik vind de verpakking van de Catrice Brow Pro Pen eigenlijk niet zo spannend. Net als het Brow Serum simpel, maar toch wel enigszins opvallend. Wat voor mij de verpakking apart maakt ten opzicht van andere wenkbrauw potloden is het borsteltje dat vast zit aan het wenkbrauw potlood. Het borsteltje wordt beschermd door een doorzichtige dop, die ik natuurlijk ben vergeten op de foto te zetten. Sorry, was te enthousiast!
Volle wenkbrauwen met de Catrice Bam Brow collectie - Brow Pro Pen

Het borsteltje heeft licht bruine fijne haartjes, die niet stevig genoeg zijn om het potlood te kunnen uitvegen. Denk niet aan de wat sterkere wenkbrauw borsteltjes, want zo fungeert dit borsteltje absoluut niet. De bedoeling van dit borsteltje is om je wenkbrauwen er natuurlijk te laten zien en het wenkbrauwpotlood dus lichtjes uit te kunnen vegen.

Volle wenkbrauwen met de Catrice Bam Brow collectie - Brow Pro Pen

De wasachtige textuur van de Brow Pro Pen zorgt voor een perfect en natuurlijk ogend resultaat. De pen is in in 7 verschillende tinten verkrijgbaar. ik review vandaag de C04 – Light Taupe. Ik vind alleen als ik zo naar de pen kijk de kleur niet echt taupe achtig, maar meer grijs-bruinig aandoen. We zullen het zo zien bij de swatches.

Volle wenkbrauwen met de Catrice Bam Brow collectie - Brow Pro Pen

Omdat, dit een wenkbrauwpen is, hoef je de punt hiervan niet te slijpen zoals bij wenkbrauwpotloden. Je draait aan de verpakking en tadaa, je hebt weer wat meer wenkbrauwproduct om te gebruiken.

Volle wenkbrauwen met de Catrice Bam Brow collectie - Brow Pro Pen

Hierboven zie je een swatch van de wenkbrauwpen op mijn hand. Ik vind het zelf geen verkeerde kleur en denk dat deze prima bij mijn wenkbrauwen past. Zo let’s try.

Volle wenkbrauwen met de Catrice Bam Brow collectie - Brow Pro Pen

Ik vul de grote openingen in mijn wenkbrauw op met het potlood voor volle wenkbrauwen. Het brengt erg gemakkelijk aan, al moet je net zoals andere wenkbrauw producten niet te hard drukken. Mijn advies is breng wenkbrauw producten net zoals mascara altijd in meerdere lagen aan.

Volle wenkbrauwen met de Catrice Bam Brow collectie - Brow Pro Pen borsteltje

Met het borsteltje veeg ik het aangebrachte wenkbrauw product wat uit. Ik wil namelijk dat het er zo natuurlijk mogelijk uitziet.

Volle wenkbrauwen met de Catrice Bam Brow

Resultaat en mijn mening

Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen… Ik ben zeer tevreden over de producten van Catrice. En vind het eindresultaat, mijn volle wenkbrauwen, ontzettend mooi geworden. Wat ik super fijn vind is dat het serum prettig aanbrengt en dat de wenkbrauwpen longlasting is. Je kunt dus prima gaan sporten of zwemmen met je de Catrice make-up op je wenkbrauwen. Erna zullen ze er nog net zo goed uitzien. I Love it!

Wat ik ook positief vind is dat ik mijn wenkbrauwen ten opzichte van het gebruik bij andere wenkbrauw producten niet gelijk zwaar vind. Ik hou echt van natuurlijk en ben erg tevreden met het resultaat. Voor mij is dit naast de Catrice eyebrow set die ik al gebruikte een blijvertje.

Volle wenkbrauwen met de Catrice Bam Brow collectie - Brow Pro Pen resultaat

Prijs en verkrijgbaarheid

En nu je gezien hebt dat de Catrice Bam Brow producten echt hun werk goed doen, heb ik je natuurlijk nieuwsgierig gemaakt naar de prijs. De prijzen zijn erg budget en ik zou ze zeker voor deze prijs niet in de winkel laten liggen:

♡ Catrice Brow Boost Serum € 5,99.
♡ Catrice Brow Pro Pen € 3,99.

De Catrice Bam Brow collectie is een limited edition collectie en vanaf half oktober tot half november te koop bij de Kruidvat. Dus wees er snel bij!

Zou jij vollere wenkbrauwen willen creëren met deze Catrice Bam Brow collectie ?

Meer over Catrice lezen?
Catrice eyebrow set
Catrice Peel Off Nagellak – nagellak die je eraf kunt trekken?
Catrice winter/herfst update 2018
Catrice Nagellak 54 Appricoat Nude

Meer over wenkbrauw lezen?
Semi permanente make-up voor mijn wenkbrauwen
Update: Semi permanente make-up op mijn wenkbrauwen
Maybeline brow drama pomade crayon
Zelf je wenkbrauwen in model verven?

*Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: