Weekly Snaps #01-2020

Afgelopen week stond in het teken van eten en uiteten. Begon ik met het gebruik van een wimperserum. Nam ik wat me-time en werd ik 3de in een rete spannende quiz! Lees je mee in weer een nieuwe Weekly Snaps?

Nogmaals Happy New Year! Dit is de eerste Weekly Snaps van het nieuwe jaar. Woehoe! Vanaf nu ga ik ze ook anders nummeren, zoals je hierboven kunt zien. Gewoon, om het makkelijk te houden!

Ik maakte eindelijk de DIY babymobiel review over de babymobiel op Zayn’s kamer. Hij is van Decotime en echt super easy to make! En ook behandelde ik mijn lippen met een goede lipscrub en lippenbalsem. Over de lipscrub kwam er maandag overigens een review online. Zeker fijn tijdens deze koude dagen, want ik had echt last van velletjes! Erna ging ik lekker eten bij mijn broer en schoonzus. Waar ik ovenfriet een schnitzel en sajoerboontjes kreeg! Thanks sis, het was heerlijk!

Met de wat kouder worden de dagen heb ik ook weer erg last van droge plekken op mijn huid en zoals je kan zien dus ook op mijn polsen. Ik heb me al voorgenomen om hier geen parfum meer op te spuiten, maar ook wil ik graag de Bio-oil droge huid gel uitproberen. Dus dat ga ik aankomende week doen.

Ook begon ik met het gebruiken van de kruidvat Lash booster. Mijn wimpers zien er na de zwangerschap van Zayn gewoon minder vol en gezond uit en dat hoop ik met het gebruik van dit wimperserum terug te krijgen.

Donderdag en vrijdag waren voor mij helaas gewoon werkdagen! Maar het was wel rustig op kantoor, waardoor de nodige achterstand weggewerkt kon worden. Ook trakteerde ik de collega’s op versgebakken oliebollen, want als je het mij vraagt gaat liefde door de maag. Zelf at ik als lunch nog wat left-overs van oud & nieuw op. Hmmm! Zo vervelend!

In de avond speelde ik nog wat met andere oorbellen. Earcandy is gewoon te leuk! Ik kookte lekker uitgebreid omdat ik daar zin in had na al dat lekkere eten van de afgelopen dagen. Ik maakte gehaktballetjes in tomatensaus, sajoerboontjes, again! Ze waren TE lekker en rijst.

En voor ik het wist was het weekend en ging ik vrijdag avond lekker met abdullah en mijn ouders, broer en schoonzus en oom en tante uit eten bij de Sirenes.

We kozen als voorgerecht lekker garnalen, maar dat viel een beetje tegen door de pootjes. De smaak was overigens prima hoor! Als hoofdgerecht koos Ab vis en ik kreeg een samengestelde schotel. Ik zat helemaal vol, maar Ab kon het niet laten om nog een toetje te nemen. Dus dit werd een chocoladetaartje, die we eindstand samen deelde omdat hij zo lekker was!

Het was super gezellig, maar wel een eindje rijden! Dus ik reed terug en Ab ging lekker slapen.

Het weekend deden we lekker rustig aan voor ons doen. Ik knuffelde lekker met Zayn, maakte wat foto’s en wat blogs. En zorgde dat mijn wenkbrauwtjes weer on fleek waren!

Ik besloot wat me-time te nemen en ging lekker met mijn laptop bij de La place zitten voor 1,5 uur. Ik nam hier lekker een cappucino en een red velvet taartje. Heb je deze wel eens geproefd? Ze zijn echt super lekker!

Om te compenseren ging ik het hele weekend aan de spa, want ja al die calorieën. En in de avond nam Ab mij als verassing mee uiteten. En ook Zayn die ging mee.

De maandag begon goed met een ontbijt op kantoor. In de middag hadden we een nieuwsjaarsreceptie/vergadering/quiz. Op een andere vestiging. Super leuk om weer even de rest van de collega’s te zien. Ennuh met de quiz werd ik derde! Zelf had ik dat heel niet verwacht. Helaas kreeg alleen de winnaar een prijs, maar ik kreeg wel eeuwige roem voor de 3de plek. Hoezee!

In de avond, was ik wel wat vermoeid van al dat eten, werken en socialzen. Ik ging lekker op bed liggen met een pot turkse thee, een bonbonnetje om het af te leren en uiteraard Netflix met Riverdale!

Hoe zag jouw eerste week van het jaar eruit? Deed je aan goede voornemens of moet je daar niks van hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: