Weekly-snaps-#7-2020

Afgelopen week ging ik op heikamp in Flevoland met het collega’s. Probeerde ik te slapen in een tent, werd ik verrast voor Valentijn, cruisde we naar Duitsland en liet mijn weerstand mij in de steek!

Kom je op kantoor willen ze gelijk beginnen aan de appeltaart met slagroom. Een collega was jarig, dus dat is zeker wel een lekkere start van de week. Ik stelde het gebakje even uit tot een uur of 1 en nam daarna toch wel een klein stukje.

Weekly-snaps-#7-2020

Op werk was het druk en in de avond ging ik eerst nog even langs de Primera om hier een pakketje voor Zayn op te halen. Ik had namelijk een watermat besteld (waar over later meer) en die wilde ik dus graag met Zayn uitproberen. Echter toen ik voor de balie stond kwam ik erachter dat ik mijn ID was vergeten, zo dom! Dus toen ging ik snel naar mijn schoonouders en haalde Ab het pakketje op. Vet lief! Er zat ook een pompje en een badeendje bij. Hij bleek blijer met het eentje dan de mat in eerste instantie, maar naar gelang de avond vorderde bleek dat te veranderen. Wat aten gezellig met z’n allen, want ook de opa en oma van Ab waren er. En zoals al eerder aangegeven wat minder vlees. Rijst, salade en tuinbonen in tomatensaus. We dronken thee en gingen op tijd naar huis. We aten trouwens ook dit makkelijke toetje, waar ik het recept van beschreef.

Weekly-snaps-#7-2020

Dinsdag begon de ochtend niet zo goed. Ik wilde het dakraam dicht klikken en de scharnieren lieten los ik hoorde krak en er brak een stuk af van de hendel. Ik hoop dat we hier nog garantie op hebben, maar zo niet dan zal het ook gerepareerd moeten worden. Erna ging ik werken en in de avond reed ik gelijk door om te gaan sporten. Het gaat steeds beter met crossen en roeien. Ik zit nu al op 24 minuten, waar ik voorheen niet eens een kwartier kon lopen. Ik ben trots! In de avond aten we kip met mexicaanse groenten en knuffelde ik lekker met Zayn. Zayn gaat normaal altijd om half 8 naar bed, maar daar had meneer vandaag geen zin in. Dus werd het half 9. Erna werkte ik nog even aan de Weekly snaps van de week ervoor.

Weekly-snaps-#7-2020

Woensdag had ik mama dag. We startte de ochtend samen met Woezel en Pip. Zayn is er gek op en ging er uitgebreid in zijn wipstoeltje voor zitten. Helemaal in de relax houding en genieten maar. Ik probeerde nog even wat te doen voor mijn blog, maar na de update had mijn macbook er geen zin meer in.

Erna gingen we naar de administrateur om wat zaken te regelen. Daar kreeg ik fijn advies, waar jullie in de loop van de weken wat meer over horen. Erna gingen we met mijn oom en tante lekker lunchen in maarsen bij Bison spoor. Ik koos voor een gemberthee en een pistolet met tonijn salade. Jeez wat was hij lekker! In de avond ging ik naar de nagelstylist. Ze had weer een hoop nieuwe kleutjes, waardoor het kiezen steeds moeilijker wordt! Ik koos voor een donkerrode kleur met kleine glitters.

Toen ik thuis kwam pakte ik snel mijn tas voor het heikamp in. Ik waste nog de benodigde kledingstukken en belde nog even met een collega die mee wilde rijden.

Weekly-snaps-#7-2020

Vandaag bracht Ab Zayn weg. Ik moest om 8 uur mijn collega ophalen en samen vertrokken we naar Dronten. We gaan namelijk twee dagen op kamp met collega’s om onze onderlinge band te versterken. Een soort van teambuilding+ kan je het noemen denk ik?

1,5 uur later kwamen we aan op onze bestemming het Roggebotsebos. We wachten tot alle collega’s er waren en kregen een introductie. De komende nacht zullen we in het bos gaan slapen en onze eigen tent opbouwen. Owjee, als dat maar goed gaat hoorde ik mezelf al denken. Ik hou echt van buiten zijn, maar kamperen en kou? No, not my thing!

Anyway, we deden veel leuke teambuildings oefeningen in de kas die je linksonder ziet. Maar ook stonden we in de zeikende regen te jumpen en squaten. En als je denkt dat, dat afzien was? Nou dan had je het toilet nog niet gezien!

We werden verdeeld in teams en bouwen samen de tenten op waar we ’s avonds gingen slapen. Alle collega’s sliepen verdeeld over 3 tenten. En omdat ik de enige dame was, mocht ik in een eigen tent. Gelukkig kreeg ik wat hulp van Marcel die onze Akel was voor deze twee dagen.

Al met al was het een zware, koude, maar ook fijne dag. We leerden elkaar beter kennen en rondom het kampvuur en spraken open en oprecht over wat ons bezig hield en ons team beter kon maken.

Er werden de nodige snaps gedronken en toen was het tijd om te gaan slapen. Shit de klok sloep al half 2 en we zouden om half 8 weer wakker gemaakt worden. Daar lag ik dan op mijn luchtbed, vanwege mijn rug. Ik dacht dag mijn rug het probleem zou zijn, maar ondanks mijn legerrugzak had ik het zo ontzettend koud. Ik begon met 1 trui en eindigde met 3 truien en 3 trainingsbroeken. En zelfs daarmee kon ik niet in slaap komen door de kou. Ik keek op mijn telefoon, die nog batterij had doordat ik een had meegenomen. Het was 2 graden, maar de gevoelstemperatuur was -2. Ik had een zaklamp dus ik ging om half 6 maar een stukje wandelen. Wachten duurt lang als je niet kunt slapen en de rest lekker ligt te ronken. Om 7 uur ging ik lekker rond het kampvuur zitten, wachtend tot de rest van de club wakker zou worden.

Weekly-snaps-#7-2020

Yes, iedereen was gereed. Tanden gepoetst en toen was het tijd om lekker te gaan ontbijten. Uh not, we zouden eerst nog 20 min gaan wandelen. Heel gezond, maar het terrein was zo hobbelig en glad, dat ik niet mee ging. Mijn rug kon de loop van gisteren ook niet al te best verdragen. Dus ik bleef ik in de kas achter en hielp mee me het ontbijt verzorgen. En die was super lekker! Vers brood, fruit en natuurlijk koffie en thee. Alhoewel ik de afgelopen weken aan intermitted fasting deed en pas at na de middag, maakte ik vandaag een uitzondering. Na een nacht niet slapen heb je energie nodig. Ik at een boterham en een sinaasappel, maar merkte dat ik al snel vol zat.

Erna gingen we verder met het programma. We deden weer verschillende teambuildings oefeningen. En jeetje wat was het intensief allemaal. Om half 2 zat de 2-daagse erop. Ik kon rond een uur of 1 al niet meer mijn ogen open houden, dus ik was blij en voelde me tevreden en voldaan dat het erop zat. Iedereen had een super goede inzet getoond en we hebben op een andere manier met elkaar verbonden en gezorgd voor diepgang. Dit beloofd veel voor een goede jarenlange samenwerking!

Weekly-snaps-#7-2020

Toen ik eenmaal thuis was sprong ik lekker onder de warme douche. Oh heerlijk! Wat voel ik me gezegend met een fijn huis en al die luxe! Ik trok mijn pyama aan en ging lekker tukken tot half 7. Toen werd ik wakker en liep naar beneden, Ab zat op de bank en ik vertelde hem kort over onze teambuilding. Door de timing van de teambuilding vergat ik helemaal dat het Valentijnsdag was. Het was ook even stil op Melicious om deze reden. En ondanks dat we uitgesproken hadden om niet aan valentijn te doen stond er een prachtige bos rozen op tafel. En ook nam Ab me gezellig mee uiteten. Al was ik niet in mijn beste doen, daar zeg ik toch geen nee tegen! We gingen uiteten bij Levantine, waar we al eerder zijn geweest. Ik at een hamburger met friet, want daar had ik zin in en als toetje een blueberry cheesecake met slagroom.

Weekly-snaps-#7-2020

Zaterdag was uitslapen er niet bij, want Zayn was zo blij dat mama weer terug was. En ook om papa weer te zien. We knuffelde lekker op de bank samen met badeend. Ik had geen puf om te trainen, dus ab ging lekker naar de sportschool. Toen kwam er post, 5 brieven van de belastingdienst, leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker! Uh not!

Ik wilde nog wat spulletjes voor Zayn kopen, dus ging ik naar Leidsche Rijn centrum en kocht nog wat zakjes Organix, die waren namelijk in de aanbieding bij etos! Erna liep ik langs bij de Jumbo en daar waren de tulpen in de aanbieding in een grote bak. Ik kocht voor alle tantes en de moeder en oma van ab tulpen. Soms is het gewoon leuk om een ander te verwennen toch! Erna ging ik lekker mosselen eten bij de visboer, dat had ik wel verdiend na al dat afzien! En in de avond gingen we naar Rotterdam om gezellig samen te zijn met familie.

Weekly-snaps-#7-2020

En een foodaddict als ik ben kon ik jullie deze foto’s niet onthouden. We aten Güveç met Süt danasi(melk vlees) dit noemen ze in het Nederlands kalfsvlees uit de oven. Börek met Bülgür en natuurlijk afsluitend een lekker chocolademousse toetje!

Weekly-snaps-#7-2020

De volgende dag stonden we weer vroeg op. Het was al donker toen ik ontbeet met mozarella salade. Don’t ask me why, het waren left-overs en het moest op. Na een goede espresso en alles voor Zayn ingepakt te hebben reden we naar Duitsland. Essen om precies te zijn, want daar hebben we familie. Hier gingen we op visite. We zaten gezellig samen, dronken thee, aten allerlei lekkere dingen. Ik kreeg btw een koortslip, waarschijnlijk omdat de kou mij niet veel goeds had gedaan de dagen ervoor. Dus ging ik samen met nichtje F. op pad om koortslipcrème te scoren. In duitsland noemen ze dit herpescream. Klinkt niet zo fijn, but it is, what it is right? We kochten snel een bloemetje voor de twee tantes waar we op visite waren en gingen na het eten op tijd naar huis. Op de terug weg kwamen we in stortbuien terecht waardoor we gewoon 70 moesten op de snelweg. Dit heb ik in jaren niet meer meegemaakt. Ik vond het best even spannend met de kleine achterin, maar gelukkig kwamen we veilig aan.

Snel douchen, omkleden en richting bed, want ik had een hoop slaap in te halen.

Untill the next weekly snaps!