Weekly Snaps #06-2020

Weekly-snaps-06-2020-foto-4

Afgelopen week sportte ik alsof mijn leven eraf hing, haalde we zayn zijn eerste paspoort op, ontving ik een prachtig cadeau, ging ik naar de bios en kocht een nieuwe jas! Kijk je mee?

Weekly-snaps-06-2020-foto

Zondag waren we op visite geweest en toen vroeg ik mezelf eens af wat het mooiste cadeau was dat ik zelf ooit had gekregen. Ik stelde jullie dezelfde vraag en kreeg ontzettend veel mooie, maar ook grappige reacties. Jullie noemende je kinderen, huisdieren, man,vriend of vriendin op en sommige hadden het alleen maar over materiële zaken. Voor mijn zijn de mooiste dingen die ik ooit heb gekregen mijn trouwring/huwelijk, Zayn en nu dan ook mijn mooie mama ketting.

Na het intermitted fasting op werk, at ik left-over nasi en levertjes. Hmmm I love it! Erna werd ik getrakteerd op een Zeeuwse Bolus en ze roken zo lekker dat ik ze niet kon laten liggen.

Weekly-snaps-06-2020-foto

In de avond reed ik naar mijn schoonouders waar we gezamenlijk aten. Dit keer gingen we voor weinig en gezond. Een salade met gegrilde kipfilet en linzensoep met brood en rijst.

Ook kregen we een uitnodiging van ons nichtje dat gaat trouwen van de zomer. Helaas is onze zomervakantie al geboekt, dus daar kunnen we niet bij zijn. Zo jammer! Over vluchten gesproken, ik maakte trouwens dit fijne artikel: vergoeding bij een vertraagde vlucht.

Erna werkte ik aan de Weekly Snaps die afgelopen woensdag online kwamen, zodat ik niet alles op dinsdag nog hoefde te doen. En was ik nog even bezig met de Preview van Essence Bloom Baby Bloom.

Weekly-snaps-06-2020-foto

Zoals ik jullie al eerder vertelde start ik elke dag tegenwoordig met de Floradix Magnesium en sinds dien voel ik me echt een stuk fitter. Er verscheen ook een artikel over online. Zo ging ik weer lekker sporten deze week. En nam ik ook weer een BCA drankje. Zayn had zijn eerste muggebult, maar later twijfelde we of het toch niet eczeem was. I’m still unsure, maar nu een week later is het bijna weg gelukkig!

Ook ging ik boodschappen doen en vond ik deze heerlijke chocolaatjes. Wat me op het idee bracht om jullie te vragen of je aan valentijn doet. 79% van degene die antwoorden zeiden dat ze niet aan valentijn doen en het te commercieel vinden. Aan de ene kant begrijp ik dit, maar aan de andere kant heeft het ook wel iets romantisch toch? Stiekem hoop ik dat ik deze toch wel krijg voor valentijnsdag.

Weekly-snaps-06-2020-foto

Vandaag had ik lekker mijn mama-dag, maar rustig had ik het zeker niet! Ik dronk in de ochtend als eerste en bakje koffie. Erna moest ik met Zayn om half 11 bij het consultatiebureau zijn en erna door naar het gemeente huis om zijn eerste paspoort op te halen! Omdat we tussendoor nog wat tijd over hadden gingen we even bij tante R. een bakje thee doen. Zij lekker knuffelen met Zayn en mama lekker rustig thee drinken. Iedereen blij!

Na Zayn’s paspoort opgehaald te hebben ging ik naar winkelcentrum overvecht. Even wandelen en kijken voor een nieuwe jas, want degene die ik had was wel wat kort. Ik ging opzoek naar een slaapzak-jas zoals vele van jullie dit noemen. Ik vond een mooie jas bij de C&A, maar het was hem net niet. Dus liet ik hem hangen.

Ik mocht nog steeds een cadeau uitzoeken voor de geboorte van Zayn als herinnering eraan en koos een prachtige ketting van de Lucardi uit. Die ik dus kreeg van Zayn en papa. Super lief!

In de avond maakte ik gele rijst met vis en groente uit de oven en maakte ik het Preview artikel van de Hema valentijn I Cherry-Ish You collectie en de Valentijn Cadeautjes voor Hem af.

Weekly-snaps-06-2020-foto

Ik weet niet waarom maar de dagen in deze week vlogen voorbij. Het is alweer donderdag en ik stond vroeg op om Zayn naar de opvang te brengen. Erna naar kantoor en na het werk snel naar de sportschool. Ik begin eindelijk weer een beetje mij oude figuur terug te krijgen. Nee, het zal zeker niet meer worden wat het voor de bevalling was, maar ik ben er wel steeds meer tevreden mee. Zo zie je hard werken, beloond!

Weekly-snaps-06-2020-foto

Friyay! Gewoon een normale werkdag en in de avond, eindelijk chill-time. Ik begon thuis met een maskertje van Garnier. En ging erna naar de winkel van mijn ouders, waar ik een lekkere burger at en patat met kaassaus om uit te testen. Zo vervelend om tester te zijn, but not!

Erna ging ik met mijn nichtjes naar de bioscoop. Een spontane actie eigenlijk, maar die zijn juist het leukst! We gingen naar de film Baby Boys. Heb je hem nog niet gezien? Hij is echt super gaaf, snel gaan kijken dus! Omdat het zo gezellig was, gingen we bij hun thuis nog even een kopje décafe koffie drinken. En toen vergaten we de tijd. Want zoals meestal: ‘Time flies when your having fun’!

Weekly-snaps-06-2020-foto

De ochtend erna ging ik gelijk weer trainen, want jeetje ik had gisteren toch wel erg gezondigd. Ik kwam er achter dat ze een leuk spelletje hadden in de sportschool tijdens het roeien, waardoor ik toch net wat meer uitdaging had dan normaal. Namelijk, vissen! Zo kom je je trainingstijd wel door. Erna at ik een lekkere bak met havermout. En kwamen mijn schoonouders een bedbank en kast brengen die we op de zolder wilde neerzetten. In de volgende weekly snaps zal ik jullie hier een foto van laten zien, want het was al donker toen het eenmaal stond.

Weekly-snaps-06-2020-foto

Erna werkte ik nog wat aan de blog. Pakte ik nog wat perspakketjes uit. Ook keek ik de film ‘Intern’. Een film over een 70-jarige ceo die als stagair aan de slag gaat bij een ander bedrijf met alle hilarische gevolgen van dien. In de avond gingen we naar mijn ouders om daar lekker te eten. Zayn kreeg een stoeltje van zijn oom en tante waardoor hij bij ons op de bank kan zitten. Super handig! Hij vind het erg leuk. Maar hij mag er niet langer dan een halfuur in zitten. Dat is namelijk nog niet goed voor zijn rug. In de avond liet ik jullie nog even mijn avondroutine zien qua huidschoonmaken en wimperverzorging met het wimperserum van kruidvat. En toen zat de week er alweer op!

Untill next time!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: