Weekly Snaps #05-2020

Weekly Snaps #05-2020 overzicht

Afgelopen week vroegen we Zayn zijn eerste paspoort aan. Viel ik 0,5 kilogram af. Startte ik met het gebruik van een Elixer die mijn gezondheid een boost gaf. Maakte ik de lekkerste en best uitziende cappuccino ever! En gingen we naar een leuk feestje in Rotterdam. Kijk je mee naar weer een nieuwe weekly snaps?

Weekly Snaps #05-2020

Ik ging naar het werk en in de avond ging ik nog snel even een cadeau shoppen voor een jarige jop. We aten bij mijn schoonouders. Kijk ons drietjes dan even op de foto gek doen als een happy family. We aten zelf gemaakte Iskender (soort shoarma met brood) en zoete aardappelen met kastanje champignons uit de oven. Oh my I love champignons!

Ook kwam er vandaag een artikel online over de WetBrush. Ik ben super tevreden over deze haarborstel en gebruik hem telkens na het douchen om mijn haar te kammen. Ik maakte vast wat foto’s voor een artikel dat ik wilde schrijven over feestelijke haarkapsels met glitter clips.

Weekly Snaps #05-2020

Vandaag begon de dag moeizaam, verslapen, file… en lekker druk op werk. Ik deed wederom aan intermitted fasting en had het hier deze week wat moeilijker mee. Ik at rond een uur of 13 uur twee broodjes kaas en beloonde mezelf tussendoor met een stukje chocolade. In de avond haalde ik de kleine op en had ik ontzettend zin in kipschnitzel. Niet de gezondste avondmaaltijd, maar ik maakte de schnitzel met volkoren beschuit, waardoor het toch net wat gezonder is. Ontzettend lekker! Zayn kan steeds meer en wil ook meer dan dat hij kan. Hierdoor moest ik onder het koken steeds multi-tasken. Toen het eten klaar was, wou meneer niet naar bed, met als gevolg dat mijn lekker vers gebakken schnitzel… koud was. What’s new!

Weekly Snaps #05-2020

Mijn mama dag begon goed. Een big smile van de kleine hummel en we maakte ons snel klaar, want Zayn en ik gingen voor de eerste keer een paspoort voor hem laten aanvragen bij het gemeente huis. Daar horen natuurlijk ook pasfoto’s bij dus ook deze lieten we maken. Hij vond de camera maar wat interessant en keek er de hele tijd met een big smile naar. Super fijn, want hierdoor was de pasfoto erg goed gelukt. Toen we klaar waren met de aanvraag van zijn paspoort deed ik boodschappen.

Eenmaal thuis aangekomen boodschappen uitpakken en voor mij de eerste maaltijd van de dag. Ik had ontzettend zin in roomkaas, maar kocht met mijn domme kop brie. Dus at ik brie met walnoten en honing. Erg lekker, maar een rare smaak als je aan smeerkaas dacht. Erna deed ik Zayn in bad. Voor het eerst in tijden vond meneer badderen niet meer leuk en schreeuwde het uit of ik hem vermoordde. Dus maar snel erin en eruit, want dit kostte ons beide teveel energie.

Erna besloot ik om het Oei Ik Groei boekje van Zayn er weer eens bij te pakken en wat bij te werken. Ondertussen speelde ik met Zayn en printte tussendoor wat foto’s uit met de Hp Sprocket.

Weekly Snaps #05-2020

Erna maakte ik een post over de HEMA beautysupplementen, waar ik erg enthousiast over was. Hoe fijn is het dat je maar 1 gericht supplement hoeft te slikken met meerdere vitamines erin! En erna at Zayn lekker een broodje. Jup, kleine kindjes worden groot!

Weekly Snaps #05-2020

Vandaag weer aan het werk. Ik checkte ’s ochtends de weegschaal en kwam erachter dat ik na een week intermitted fasting gedaan te hebben 0,5 kilogram was afgevallen. Niet een hoop, maar toch iets! En hey, alle beetjes helpen toch. Dus daar was ik echt wel blij mee! Ik deed een oude trui aan, die er ook met mijn wat grotere maat, best mee door kon vond ik zelf. In de avond aten we aardappels met kip uit de oven en aubergine in salca (tomatenpasta). Mijn schoonzusje maakte cheesecake die, ahum, gezonder zou zijn. Geluk vroeg ik om een klein stukje, want hoe lekker hij ook was er zat ontzettend veel suiker in! Ik werkte in de avond nog wat aan de blog vooruit, want ook dat moet zo nu en dan gebeuren. Mails beantwoorden en wat administratie die al te lang lag.

Weekly Snaps #05-2020

Afgelopen week liet ik jullie in de weekly snaps zien, dat ik een ontzettend leuk pakketje binnen kreeg van Floradix. En daar zat de Floradix Magnesium bij, dit is een nieuwe Floradix variant die ontzettend lekker smaakt en zowel voor zwangere vrouwen als sporters ontzettend geschikt is. Deze week nam ik dus elke dag een shot Floradix, alvorens ik verder wat ging eten.

Omdat het weekend was, ging ik lekker op een lege maag sporten, terwijl Ab op de kleine oppaste. Wat heerlijk, ik heb gelijk weer die sport vibe te pakken. Na het sporten maak ik als ontbijt een pistolet met kaas, gebakken uitjes en wat Provençaalse kruiden. Super simpel, but I love it! Erna pakte ik Zayn in, om wat boodschapjes te gaan doen. In de avond wilde ik namelijk boerenkool eten, want ik had eindelijk halal rookworst gescoord! En ook wilde ik graag dubbelwandige glazen hebben voor koffie of thee. Al shoppende vond ik een super goeie waterwipes actie bij de etos. Alle grootverpakkingen waren 1+1 gratis, dus mocht je ze nog nodig hebben. Sla dan vooral je slag!

Lees ook: Getest waterwipes babydoekjes

Weekly Snaps #05-2020

Eenmaal thuis gekomen maakte ik een heerlijke cappuccino (je zag hem vast als filmpje voorbij komen in mijn stories) in de dubbelwandige glazen die ik scoorde bij de HEMA. En maakte ik de DIY babyshower bedankjes af.

In de avond gingen we op visite bij mijn ouders. Ik deed aanpassingen aan de folder van het Smaakstation. Zo nu en dan zijn er natuurlijk aanpassingen van het assortiment of de prijs. We aten een heerlijke Bossche bol van Jan de Groot. Ik deelde hem met Ab om wat calorieën te besparen, want ondanks dat ze erg lekker zijn, zijn ze ook erg groot! En Zayn, die ging natuurlijk gewoon met ons mee en werd verwend met een nieuw knisper doekje.

Weekly Snaps #05-2020

Zondag speelde Zayn en ik de hele ochtend met elkaar, Ab was de deur uit dus wij hadden het rijk voor ons alleen. We luierde lekker op de bank in onze pyama. Ik met een kopje thee en Zayn, met een lekker flesje diksap. En ook Snoepie speelde graag mee met ons. Ze ging zo nu en dan op Zayn’s hoofd zitten en dat vond Zayn maar al te leuk. Hij schater lachte het uit om Snoepie. Dit was best bijzonder, want dit deed hij voor het eerst. Ik keek de laatste aflevering van de serie ‘You’, die door veel van jullie werd aanbevolen toen ik vroeg om nieuwe series die ik echt moest zien.

Erna maakte ik de preview van de Essence bloom baby bloom collectie en zetten deze online.

En rond een uur of drie vertrokken we richting Rotterdam voor een feestje bij ab zijn tante thuis. Daar hoort natuurlijk een cadeautje bij! We pakten allemaal lekkere snoepjes in, want daar zijn Y en S gek op!

We kregen allemaal lekkere dingen voorgeschoteld, waarvan ik een zo beperkt mogelijke selectie probeerde te maken. Ik vond het best aardig gelukt, maar ja toen moesten we ook nog aan de taart. Een klein stukje dan? We zongen met z’n allen en Zayn, die zat achter alle ballonnen aan. En ook de hoofddoek van S vond hij leuk speelgoed. Kijk dat ondeugende lachje dan!

Weekly Snaps #05-2020

En voor we het wisten zat het weekend er alweer op. De week is weer voorbij gevlogen en zonder te plannen, hebben best een hoop gedaan! Ik merkte wel dat afgelopen week niet zo mijn week was. Het ging gewoon mentaal even wat minder. Ik voelde me vermoeid en had weinig zin om dingen te doen. Zo ging ik een paar avonden lekker op tijd naar bed en deed ik een aantal dagen iets dat ik erg moeilijk vind. Ik liet de boel, gewoon de boel!

Heb jij ook wel eens van die dagen of weken dat het tegen zit? Of dat je wat minder lekker in je vel zit? Wat doe jij dan? Neem je gas terug? Of heb je een andere strategie die werkt? Let me know! Maybe kan ik hem de volgende keer toepassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: