Afgelopen week ontving ik een super groot pakket. Dronk ik mocktails. Was het ontzettend koud. Begon ik aan intermitted fasting en werd er veel geknuffeld met Zayn.

Wat was het koud afgelopen week zeg. Elke ochtend als ik de deur uitging was het rond het vriespunt!

Ik dronk lekker veel thee en ontbeet met een lekker bolletje met pindakaas en banaan. Heb jij dit wel eens gegeten? En ben je er ook net zo gek op als ik? In de middag trakteerde mijn collega E. lekker op een gevulde koek. Eigenlijk zou ik deze af moeten slaan, maar ik heb hem opgedeeld in twee stukken. Een stukje voor vandaag en eentje voor morgen. Na het werk ging ik twee pakketjes wegbrengen. Eentje van Otto, waar mijn Adidas trainingspak in zat, deze zat toch wel een beetje strak en wilde ik omruilen voor een maatje groter. Het andere pakketje was mijn zwangerschapsjurk die ik opstuurde naar een andere mama to be. Super leuk!

Ik maakte een preview artikel voor het chocolade festival en testte de Bio Oil Droge huid gel uit en maakte er een review over.

Oh my, vandaag was het nog kouder en moest ik krabben. I hate it, maar met een goede ijskrabber is de autoruit zo ijsvrij. Weer een fijne werkdag en erna lekker met de kleine knuffelen bij mijn schoonouders. Zodra die me zag werd ie zo comfortabel dat hij gelijk in slaap viel. We aten één van mijn favoriete dingen, namelijk Cig köfte.

Vandaag trok ik weer eens mijn stoere bikerboots aan met studs. Ik heb ze al een hele tijd, maar krijg er toch nog geregeld complimenten over. Na het werk ging ik even langs de woonboulevard en kocht bij de karwei een stalenkist. Sorry, geen foto! Ook liep ik nog even langs Rivier Maison, prachtige spullen, maar die prijzen… niet helemaal mijn ding.

Omdat we de opa en oma van Ab al een tijd niet hadden gezien, gingen we vandaag daar eten. Oma had lekkere Arabaşı Çorbası (hete kippensoep) gemaakt en erna aten we Kumpir. Gepofte aardappel met alles waarmee je hem wilt vullen. Eigenlijk ben ik niet zo gek op aardappel, maar dit gaat er zeker wel in! Ook at onze kleine spruit voor het eerst aardappel en lekker dat hij het vond!

Weer een lekkere mama dag. Nageltjes vijlen van baby, samen in bad en veel luiers verschonen. Ook de plantjes hadden weer wat aandacht en liefde nodig. En toen Zayn eindelijk sliep was het tijd om ook weer wat blogposts vooruit te maken.

Ik lunchte lekker met een tosti en maakte nog een blogpost over het Essence pink glitter show oogschaduw palette. Ik ontving ook weer een perspakketje van Salt of the Earth, waar je in de loop van deze of volgende week wat meer over leest. En bereidde vast het avondeten voor: Spaghetti met gehakt en zelfgemaakte pastasaus. Ik sloot de dag af met een lekker maskertje voor mij gezicht van Garnier.

De week ging snel. Sinds deze week doe ik aan intermitted fasting, wat betekend dat ik pas vanaf 12 uur half 1 in de middag eet. Ik wil graag wat zwangerschapskilo’s kwijt en wil mijn lichaam meer rust geven om te herstellen van de zwangerschap. Als jullie hierin geïnteresseerd zijn, maak ik er binnenkort een artikel over. Ik begin de ochtend met een kopje espresso om goed wakker te worden, maar kijk naarmate de ochtend vordert wel een beetje sip, want ik heb trek! We aten lekker gevulde paprika’s en kikkererwten en hadden als toetje baklava en een nieuw koekjes recept met mandarijn. Zelf at ik maar tot 8 uur dus ik heb één koekje gegeten. Ik wilde het niet te gek maken, anders heeft het hele intermitted fasting geen zin.

Toen ik thuis kwam stond dit grote pakket bij de buren die altijd netjes mijn post voor de blog aannemen. Jeetje wat een pakket ik voelde me een beetje overrompeld. Er zat een prachtige bos bloemen in.

Ik vroeg aan jullie wat voor product ik ging unboxen na het zien van de bloemen. Er werd erg goed gereageerd op de pol en bijna iedereen dacht een beauty product. Maar nee, dit keer ging het om de Floradix Magnesium, waar je deze week meer over leest. Ik maakte foto’s voor de blogpost. En erna maakte ik snel de review over de waterwipes babydoekjes af. Dus mocht je nog opzoek zijn naar goede natuurlijke babydoekjes? Ik ben fan!

De laatste werkdag van de week om het weekend al chillend in te gaan. We gingen lekker met z’n tweeën en vrienden eten in Rotterdam bij Madera House. Ik ging aan de mocktail. En erna luidde we het weekend verder in bij Mio een soort club achtig idee onder de grond.

Zaterdag konden we uitslapen, maar dat lukte natuurlijk niet. Ab ging eerst sporten en ik maakte wat schoon in huis en deed de was. Erna gingen we met de kleine brunchen bij mijn schoonouders. Gewoon, omdat het kan. We ontdekte een nieuwe serie waar Zayn heel erg gek op is en stiekem zijn hala (tante) en ik ook: Bear bears. Lekker droge humor! Ook maakte ik de hotspots post af van Istanbul Steakhouse. Heb je hem gezien?

In de avond gingen we bij mijn ouders op visite. Zayn vond het zo gezellig bij zijn Nani en Nana (oma en opa).

Hij speelde erg lang paardje hop met mijn moeder tot schater lachen toe. En childe na zijn flesje lang bij nana op schoot. We aten vers gemaakte roti. Thank god voor de gouden handen van mijn ouders!

En wat gebeurd er als de kleine spruit niet meer wil slapen op zondag? Dan ben je al héél vroeg samen aan het spelen. Het was weer tijd voor een ronde orchidee verzorging, dit doe ik altijd los van de andere planten. Ik dompel ze altijd even onder in water en laat ze dan een uurtje of ander half zo staan.

Erna ruimde ik onze keuken op en maakte hem schoon, want het was best een rommeltje. Ik bedacht me ineens om nog een foto te maken van de kist die ik voor Zayn kocht en deed er vast de eerste items in, die ik graag voor later wilde bewaren. Rond 13 uur ontbeet ik met een stukje left-over quiche, zo vervelend! En erna besloten we als gezin lekker een frisse neus te halen een rondje buiten te gaan wandelen. Met als gevolg dat baby lekker in slaap viel en wij ook na he eten op tijd naar bed gingen. Dat was onze week afgelopen week.

Hoe zag jouw week er afgelopen week uit?
Had je ook zo’n last van de kou?