Weekly Snaps #08-2020

Weekly Snaps #08-2020

Afgelopen week was mijn koortslip nog steeds niet weg, had ik het erg druik op mijn werk, ging ik naar het Chocoa Chocolade Event en richtte ik mijn voorraadkast/plank opnieuw in. Kijk je mee naar weer een nieuwe Weekly Snaps?

Weekly Snaps #08-2020

Ik heb vannacht slecht geslapen, omdat mijn lip (ondanks de creme) steeds zo trekt. Daarom maakte ik de dag ervoor al wat lekkere groenten met ei en gehakt voor de lunch. Ik was lekker op tijd op werk, maar kwam er toen achter dat ik mijn tas, inclusief laptop, was vergeten! Dus toen moest ik weer helemaal terug naar huis om hem te gaan halen. Vet balen, maar so be it! De aankomende weken heb ik het drukker op werk, omdat ik me bezig ga houden met een aantal projecten. Dat was ook wel te zien aan het aantal note-it’s die ik in mijn notitieboekje had geplakt naast alle to-do’s in outlook en uit ons systeem. Volgens mij heb ik het nooit verteld, maar ik heb een prachtige Swarovski pen met mijn eigen naam erin gegraveerd. Hij schrijft zo lekker en telkens moet ik denken aan de tante van wie ik hem heb gekregen, om die reden vind ik gepersonaliseerde cadeau’s zo leuk!

In de avond ga ik toch nog even snel naar de sportschool in de hoop dat dit mij nieuwe energie geeft. En verrek, het soms echt even fijn om zo’n moment voor jezelf te pakken. Lekker even niks moeten en alles eruit gooien! Ik besloot dat ik dit deze week vaker ga doen.

Weekly Snaps #08-2020

Vannacht was er een storm die over NL woedde, dit was wel te merken aan de hevige regen. Ik werd er helemaal wakker van! Door een aantal prio’s op het werk moest ik overwerken, maar gelukkig had mijn lieve schoonmoeder eten meegegeven! Ik kreeg lekkere arabasi en groente. Zelf maakte ik er wat rijst en garnalen bij. En als toetje? Doen we gezond hé verse aardbeien. De rest van de avond lag ik voor pampers op de bank, ik had gewoon geen energie meer. Maar gelukkig ben ik morgen vrij, dus dan ga ik lekker opladen!

Weekly Snaps #08-2020

Jeej, woensdag! Vandaag weer mijn mama dag. Ik vind het heerlijk dat hij op woensdag valt en dat ik even lekker de tijd heb om bij te komen en te knuffelen met mijn kleintje. De ochtend begin ik lekker rustig met een bakje koffie, een broodje met mijn favoriete beleg hagelslag. En samen met Zayn speel ik wat op het speelkleed en kijk ondertussen mijn serie af. Erna maak ik snel de Weekly Snaps #7 af, zodat jullie deze weer kunnen bekijken.

In de middag maak ik me klaar even bij mijn ouders in de winkel op visite te gaan. Gewoon, omdat ik ze erg mis! Ze zijn 6 dagen in de week aan het werk. Dus zie ik ze maar 1 dag in de week. Ja, voor veel mensen zou dit prima zijn, maar wij zijn een en blijven een hecht gezin hoor! En zo geld dat ook met de schoonfam! Bij het klaarmaken kom ik erachter dat de rits van mijn nieuwe Esprit jas kapot is en ik bel met Esprit om hem om te ruilen. Helaas gaat dit niet, maar ik mag hem wel retour sturen en krijg dan mijn geld terug. Eigenlijk was ik een beetje teleurgesteld, zowel in de kwaliteit als in de service van Esprit. Je zou verwachten dat je dan toch gewoon een nieuwe als service opgestuurd krijgt, maar dus niet. Om die reden besloot ik geen nieuwe jas meer aan te schaffen.

Na het bezoekje aan Nani(oma) en Nana(opa) samen met Zayn, ging ik snel boodschappen doen. Ik kocht eindelijk snijplanken want die heb ik al zolang nodig, maar ik vergeet het elke keer. En ook vond ik eindelijk de Curver voorraad dozen. Erna ging ik bij een goede vriendin langs. Onze kleintjes speelden lekker samen en wat hadden ze een lol! Tijd om naar huis te gaan en eten te bereiden. Ik maakte gegrilde kip en ploos het vlees. Verder bereide ik salade en zo maakte we er samen een wrap van. Vandaag had ik zin in een toetje, dus at ik lekker een magnum. Zayn ging naar bed en mama lag weer op de bank. Misschien hebben jullie het ook wel gemerkt aan het aantal blogpost dat deze week online kwam.

Weekly Snaps #08-2020

Vandaag weer een nieuwe werkdag. Ik nam bakkersbollen mee naar het werk en besloot wat meer L-Lysine in te nemen, in de hoop dat mijn koortslip sneller weg zou gaan. Ik eet voldoende fruit en sloeg dit keer, heel ongebruikelijk het toetje over! In de avond kon ik niet slapen, geen idee waarom. Mijn hoofd stopte niet met werken dus ik zat in mijn uppie beneden, tot mijn ogen te moe waren en ik in slaap viel.

Weekly Snaps #08-2020

Zayn had weer een niet zo’n fijne nacht vannacht. Omdat mijn collega’s dit al van tevoren hadden gehoord, hebben ze voor mij een ontbijtje klaar gezet. Zo lief! Omdat het bedrijf waar ik werk een nieuwe branding heeft, ontving ik nieuwe visitekaartjes. Ik vind ze echt super mooi! In de middag eet ik lekker subway, omdat ik geen zin had om een lunch mee te nemen. En in de avond? Gingen we op visite bij een vriendin dit het wat zwaar had op het moment. Ze is gek op MC Donalds, dus namen we dit voor haar en de kids mee. We zijn op tijd weer thuis en ik besloot om de curver voorraad dozen af te wassen en de oude voorraadpotten in de ban te doen. Ik vind het echt een veel beter gezicht, maar ben vergeten een voor foto te maken. Jammer!

Weekly Snaps #08-2020

Vandaag ga ik naar een event het Chocoa chocolade festival, samen met mijn moeder. Super gezellig! Het werd gehouden in de beurs van Berlage in Amsterdam. Wat een geweldige beurs en wat ontzettend veel heb ik geleerd over chocolade, cacao bonen en waar je allemaal op moet letten. Ook at ik één van de heetste chocolade soorten die er zijn. De Caroline Reaper. Ik vond het een super leuk festival en als je het mij vraagt is het echt een aanrader om naartoe te gaan!

Zondag hielden we een relax dag. Ik was moe van al het wandelen de dag ervoor. En soms is het ook gewoon lekker om met je gezin te zijn en wat tijd en aandacht aan elkaar te besteden. Zayn vond dat het geen relax dag was en wilde continue paardje rijden. Ab maakte lekkere kip uit de oven en sperzieboontjes met worteltjes. Ik pimpte de wc met een nieuwe oosterse spiegel en was best tevreden met het resultaat. Wat vind jij? Ophangen aan de muur of zo laten staan? Al met al dus best een drukke maar toch lekkere week.

Hoe zag jouw week eruit afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: