Weekly Snaps #14-2020

Afgelopen week werkte ik samen met nieuwe collega(mijn birdies). Kreeg Zayn last van grijpgrage handjes, ontving ik een aantal perspakketjes, bbqde we voor de eerste keer dit jaar en gingen we lammetjes kijken. Lees je mee in weer een nieuwe Weekly Snaps?

Weekly snaps #14-2020-foto

Ik ging weer lekker thuis aan het werk en werd vergezeld door de burdies. Zayn sliep voor het eerst langer in de middag, wat kwam als een fijn rust momentje. Zo kon ik even een halfuurtje rustig pauze houden. En omdat ik nu steeds vroeg begin met werken (Zayn is vroeg wakker) kan ik in de middag wat langer pauze houden. I love it! In de avond aten we köfte, brocoli en rijst. Er kwamen ook een aantal perspakketjes binnen. Yes! Hier zaten ook de twee nieuwe oogschaduwpalettes bij. Ik kon niet wachten om ze uit te proberen, dus ik heb er gelijk een review van gemaakt. Je vind hem hier: Catrice Disney Minnie en Daisy oogschaduwpalette review. Natuurlijk kon dit niet zonder wat lekkere chips.

Weekly snaps #14-2020-foto

Ik probeerde deze week tijdens de pauze wat meer tijd buiten door te brengen. Jeetje wat merk ik het erg dat ik teveel stil zit. Zo weinig stappen op een dag en ook te weinig tijd om aan al die stappen te komen. Ik ga me bijna afvragen hoe ik dit voor de coronatijd eigenlijk deed? Dit keer nam ik Zayn lekker mee wandelen. We liepen even naar het centrum en kwam onderweg zoveel groen tegen. Ook alle tulpen en bloesem bomen stonden in bloei. Ik haalde boodschappen die we nodig hadden, maar ook boodschappen die ik niet nodig had. Haha! Dat zullen mensen vast herkennen. Ik maakte daarmee een lekker broodje tonijn met sla komkommer en tomaat. Toch nog een soort van gezond dus ;) In de avond genoten we van de BBQ. Het was zulk lekker weer! En als je thuis zit, waarom dan niet wat lekkere BBQ recepten klaarmaken.

Weekly snaps #14-2020-foto

Dagelijks loop ik niet rond in mijn Pyama, maar kleed ik me gewoon aan. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik steeds meer lid word van team joggingbroek. Ze zitten ook zo lekker en met video bellen ziet niemand dat. Mijn haar daarentegen, die probeer ik elke dag een beetje leuk in model te sjeesen. Zo had ik gister en vandaag een andere coupe. Zo vond ik dit knotje met de schattige clipjes wel erg leuk! Ik had wederom gezelschap van de vogeltjes. At mijn eerste paaseitjes ennnn keek de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van La Casa de Papel. Daarnaast nam ik in de avond wat meer tijd om te ontspannen. Zo scrubde ik mijn huid uitgebreid en genoot ik van een maskertje. En ook maakte ik nog een keer Turkse Pizza! Het recept vind je hier.

Lees ook: 10x spaanstalige series op Netflix

Weekly snaps #14-2020-foto

En toen was het tijd voor weekend. We ontbeten gezellig samen met z’n allen. Ervaarde dat je geen ei moet eten na ananas… Jeetje wat smaakt het ei dan slecht, net of het verrot is. Achja, als je het niet probeert dan weet je het niet hé! En we gingen lekker wandelen met Zayn. We gingen lammetjes kijken. En gelukkig vond Zayn dit net als papa en mama erg leuk, maar ook wel een beetje spannend. Zayn begint steeds meer zelf te onderzoeken en ontdekken. Zo moest dit mandje op zijn kamer er dit keer aan geloven. Toen hij eenmaal naar bed was hebben we lekker met Abdullah zijn ouders in de tuin gezeten. Ze logeren nu al een tijdje bij ons en door het Coronavirus, kunnen ze ook een tijdje nog hun huis niet in. Voor ons wel gezellig, maar nu we zo binnen moeten blijven ook wat extra drukker dan normaal.

Hoe was jouw week afgelopen week? En hoe ga jij om met de Coronamaatregelen?

2 Reacties

 1. Nathalie
  april 18, 2020 / 9:19 pm

  Ten eerste gaaf die profielfoto hihi… leuk dat je naar de lammetjes bent geweest ,kan je me zeggen waar? Leuk verslag weer om te lezen mop xxx

  • Mariëlle
   Auteur
   april 20, 2020 / 11:18 am

   Ja, stoer hé! Helaas is het nu weer meer geel, maar ik mag nog niet langs komen. Komt wel weer als corona voorbij is! Dit is bij mij achter in de wijk ’t zand, daar staan ze gewoon vrij te grazen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: