Weekly Snaps #22-2020

Weekly-snaps-22-2020-foto-6

Afgelopen week at ik veel zoetigheid, ging Zayn voor het eerst in de autostoel, maakte ik bananencupcakes, en probeerde ik voor het eerst spareribs in de oven uit. Keken we foto’s terug uit mijn kindertijd, genoten we van de zon en bbq’den we met z’n allen… Lees je mee in weer een nieuwe weekly snaps?

Vandaag is het de 2de van het suikerfeest (ook wel Eid-El-Fitr genoemd). Ik moest helaas gewoon werken, maar Zayn vierde wel feest samen met de familie. Ik kreeg een foto doorgestuurd dat ons baasje gewoon het hele huis rond loopt. OMG, wat ga je hard vent!

Na het werk ging ik tanken, mijn auto wassen. En erna aten we bij de oom en tante van Ab. En eerlijk? Ik zie deze nichtjes als mijn zusjes, dus ik was super blij ze weer te zien! We bewaarde zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand en we genoten van heerlijke zoetigheden.

Weekly-snaps-22-2020-foto

Vandaag was ik om eerlijk te zijn kapot, het lukte met niet om op te staan, waarschijnlijk omdat we gisteren later thuis waren dan normaal. Ik had ook een drukke dag op werk, dus dat zat ook nog eens niet mee.

Ik genoot in de middag van een gezonde maaltijd met doperwtjes, worteltjes en gehaktballetjes om een beetje te compenseren voor alle suikers en koolhydraten die ik gisteren naar binnen heb gewerkt. Eenmaal thuis gekomen wachtte mijn droppie op me. Hmmm ik word altijd zo vrolijk van die glimlach. In de avond geniet ik van een proteine toetje en probeer ik voor het eerst vegan slagroom. En deze is goedgekeurd hoor! hmmm

Weekly-snaps-22-2020-foto

Woensdag had ik mijn mama dag. Eigenlijk deed ik vandaag niet zoveel, een beetje bijkomen en op Zayn passen. Dat is al een hele dagtaak op zich. Hij is lekker aan het ontdekken, dus komt aan alles waar hij natuurlijk niet aan mag zitten of trekt zich op aan plekken waar hij kan vallen. Maar omdat hij nog niet zo stabiel staat vind ik dit toch wel een beetje eng. En verrek hij staat ineens heel wankel met één handje hoor. Wat een waaghals! Later op de dag spelen we met bellen blaas waar ik een heus pistool voor kocht. En Zayn vond het super leuk om bellen te vangen. Helaas moet ook de was nog gedaan worden en opgevouwen….

Vandaag ging ik weer naar kantoor. Gek eigenlijk hé, het voelt al weer helemaal of het normaal is. Maar bij ons is het een stuk rustiger dan normaal en we zitten ook allemaal 1,5 meter uit elkaar. In de avond komt onze autostoel binnen de Maxi-cosi Titan. Ik ben er zo blij mee, maar ik hoop Zayn natuurlijk ook.

Weekly-snaps-22-2020-foto

We installeren hem gelijk en hij past als gegoten, zowel in de auto als voor Zayn. Dit is trouwens een meegroeistoel, dat betekend dat je dus niet hoeft te doen aan 2-3-4 stoelen, maar een hele tijd gebruik kunt maken van deze autostoel.

Erna ging ik lekker bakken. Ik had zin in bananencake, dus maakte ik deze cupcake bananencakjes. Ik mixte er dit keer wat meer noten doorheen. Erna maakte ik nog Sutlac, I don’t know what happend. Het rustig aan doen sloeg de verkeerde kant weer op.

Lees ook: bananenbrood recept, Sutlac recept

In de avond aten we lekker eten van het smaakstation. Hmmm! Roti met aubergine, kouseband en kipkerrie.

Weekly-snaps-22-2020-foto

Op naar vrijdag, vandaag werk ik thuis. In de middag bereid ik heerlijke spareribs voor, zodat we deze in de avond kunnen eten. Want spareribs klaarmaken kan wel zo’n 1,5 tot 2 uur duren. Maar Ab had teveel trekt bij thuiskomst, dus aten we iets anders. Zayn lag voor pampers op de bank, hij had het warm en was moe. We aten samen een ijsje en genoten van het weer in de tuin.

Weekly-snaps-22-2020-foto

In de middag gingen we samen op visite bij nani en nana (oma en opa). Kijk hem eens zitten in zijn nieuwe stoel. Hij geniet! Dus mama en papa ook!

Het laatste stukje wandelde we lekker naar ze toe, want dat is goed voor de conditie.

Erna liepen we door om een patatje eten bij het smaakstation. Zo vervelend! Zayn smikkelde van een ijsje en knuffelde lekker met zijn Mamoe (oompie)

Erna liepen we door naar de stad. En gingen we snuffelen bij Dille en Kamille. Ik word altijd zo blij van deze winkel. Omdat ik pas mijn kruiden opnieuw had opgeborgen in de keukenla, was ik opzoek naar maatschepje om te gebruiken. Ik vond deze leuke houten schepjes voor een super fijne prijs! En ben er ontzettend blij mee.

Het internet bij mijn ouders werkte niet goed. Dus toen ik hier voor belde zouden ze een andere router opgestuurd kregen. Deze moest ik installeren en met Zayn om mij heen ging hier nog best wat tijd in zitten. Daarnaast kregen mijn ouders een nieuwe laptop dus ook deze moest geïnstalleerd en alle gegevens over gezet worden. It-stuff!

In de avond haalde we herinneringen op met oude foto’s van onze kindertijd. Zo grappig om te zien dat Zayn en heel erg op mijn broer en mij lijkt, maar ook héél veel op mijn man toen hij klein was.

Weekly-snaps-22-2020-foto

Zondag is het weer heerlijk weer! We besloten naar de woonboulevard te gaan om lampen en tapijten te kijken. We maakten ons klaar en besefte in de auto dat het 1e pinksterdag was. Bummer, alles is natuurlijk dicht. Toen besloten we te gaan wandelen bij haarrijn. We maakten super leuke foto’s met Zayn. En die vermaakt zich wel hoor als we op stap zijn.

In de avond gaan we langs bij onze Oom en tante. We bbqen met z’n allen en genieten van de zon, het lekkere eten en de ambiance. Als je het mij vraagt kun je niet beter het weekend afsluiten!

Hoe zag jouw week eruit afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: