Weekly Snaps #31-2020

Weekly-snaps-31-2020-foto

Afgelopen week was Zayn echt jarig en vierde we nog twee verjaardagsfeestje voor hem. We BBQde in de achtertuin, vierde Kurban Bayram (offerfeest), ik had zussendag en ging naar de Haagse Markt. En sportte veel afgelopen week. Lees je mee in weer een nieuwe Weekly Snaps?

Vandaag begon ik vroeg met werken. Ik genoot op het werk van broccoli en kipfilet als lunch en een appeltje tussendoor. Ook had ik mijn haar voor de verandering eens in een vlecht. In de avond eten bij mijn schoonouders. Omdat Zayn vandaag echt jarig is, kregen we taart. Hmmm. Hij was heerlijk!

Ook zette ik de puntjes op de i voor de blogpost over Zayn’s eerste verjaardag – Jungle feestje. Ik kreeg er zo ontzettend veel vragen over, dat het me beter leek om alle items die ik gebruikt heb in een blogpost te verzamelen.

Blijkbaar waren er toch mensen die nog langs wilde komen op zijn verjaardag en dachten dat we thuis waren. Daarom werden er een aantal cadeau’s afgegeven bij de buurvrouw. Zo ontzettend lief! Ik heb ze wel opgehaald, maar ingepakt laten zitten, zodat we morgen na ons werk ze samen met Zayn kunnen uitpakken.

Vandaag is het dinsdag. Weer een nieuwe werkdag. Ik dronk veel thee en had als tussendoortje aardbeien. Yam! ik ga gelijk uit werk door naar trainen. En als ik terug kom pakken we samen de cadeautjes uit die gisteren waren bezorgd. Wat kreeg hij weer veel moois. Twee paar prachtige schoenen, waarvan de gele toch wel favoriet waren. Super handig met klittenband, want dan gaan ze niet uit! Mooie kleding en speelgoed. Bofkontje dat je bent!

Als Zayn eenmaal op bed ligt lijkt de avond nog lang! Dus werk ik ook aan de weekly snaps van afgelopen week. En maakte ik een blogpost over de nieuwe waterwipes snoetendoekjes.

Vandaag is het woensdag, normaal is het dan mama-dag. Maar vandaag is gebombardeerd tot zussendag! In de ochtend start ik op met een eiwittenshake. En doe ik nog het e.a. voor werk. Erna ga ik Zayn snel naar mijn schoonmoeder brengen en haal ik mijn schoonzusjes op. We gaan vandaag hun Lehenga’s laten maken in DenHaag en erna even naar de Haagse markt. Ik koop op de markt een mooi vest en twee turbans. Straks handig met de trouwerij als er Koran gelezen wordt.

Eenmaal uit gewandeld, gaan we brunchen bij een Turks restaurantje schuin aan de overkant van de Haagse Markt, geen idee hoe het heet… het ontbijt is prima, maar niet al te uitgebreid. We rijden erna weer naar Utrecht en ik haal Zayn op. Ab heeft al lekker gekookt en na het eten maak ik een blogpost over de groene kneusjesbox van plantje.nl.

Donderdag ga ik weer gewoon naar werk. En na werk gelijk weer door naar de sportschool. Ik kan zeggen dat ik de smaak weer aardig te pakken heb gelukkig! Eenmaal thuis ligt er een essence pakketje op me te wachten. Ik unbox de producten, de filmpjes zie je terug op mijn story highlight unboxing op instagram. En ook maak ik foto’s voor de Essence Bronzed This way review. Erna ga ik snel douchen, loop een rondje met Zayn terwijl hij rond cruised in zijn mercedes. En erna lekker Tjauwmin eten. Als toetje maak ik een fruitsalade en dan is het alweer tijd om naar bed te gaan…

Vandaag is het niet een gewone vrijdag, maar kurban bayram (offerfeest). Werk wel, maar vanuit huis. Helaas heb ik vandaag allemaal technische problemen. Wat een dag! Ik lunch met een halve pizzabol. Yam! Die heb ik lang niet gegeten. En Zayn, die had hem bijna ingepikt. Zie je dat handje?

Na het werk ga ik snel naar de Ikea om de laatste lijstjes die al 5 weken in back-order stonden voor de posterwall te halen. Erna ga ik met Zayn door naar familie. We eten gezellig samen. En och, wat moet ik een moeite doen om niet teveel slechte dingen te eten. Maar wat is het lekker allemaal! Na het eten ga ik snel bloemen scoren voor alle tantes en schoonmama en na de beet zalf. Want Zayn is behoorlijk gestoken door al die stomme muggen! Arm kind. Gelukkig helpt de Azaron créme goed en heeft hij minder jeuk.

Vandaag is het zaterdag. Ab en ik gaan om de beuren sporten. En in de middag gaan we samen met Zayn even een drankje doen bij de Starbucks. En Zayn? Die drinkt zelfs gewoon uit een rietje mee hoor! We halen de taart op bij van Straaten in de Meern. Vanavond vieren we namelijk Zayn zijn verjaardag samen met mijn familie. Feestje 2/3.

Hij wordt lekker verwend door Nani, Nana, Mamoe en aanhang. Hij kreeg een mooie loopfiets die je ook kan ombouwen tot tweewieler. Super fijn. En ook zijn eigen naam staat op. Echt vet! Daarnaast krijgt hij allemaal mooie boekjes om te lezen. Want Zayn vind lezen erg leuk. En ook krijgt hij een eendjes badjes. Die is schattig!

We eten, nasi, tjauwmin, kipkerrie, zoetzure komkommer en een stuk taart. We zingen uitgebreid verjaardagsliedjes, tot het bedtijd is voor Zayn.

Vandaag is het zondag. Ik ga weer sporten OMG! Erna eten we samen een broodje. Zayn kan dit al heel goed zelf, maar je moet geen smetvrees hebben, want alles zat onder de pindakaas! haha, komt goed jongen!

Erna ruimen we op, maken we schoon en Ab doet boodschappen. Ondertussen komt mijn nicht met haar dochter nog snel even langs om Zayns cadeau’s te brengen. Een echte loopwagen krijgt hij van haar, met allemaal knopjes en geluidjes. Hij is er maar druk mee.

Rond drieën komen mijn schoonouders en zusjes over de vloer. Ik bereid met hen het eten voor, want wij gaan samen barbequen. Hoe lekker is dat. Gelukkig is en blijft het goed weer vanavond. We eten patat, kipspiesjes, köfte en salade. Zayn heeft lekker gespeeld met zijn tantes en neefjes en nichtjes en is kapot. Het is erg gezellig en wij zitten tot laat in de avond samen in de tuin.

Als eenmaal alle visite weg is ruimen we de slingers en ballonenboog op. Erna gaan we snel slapen want morgen is het weer vroeg dag. Als je het mij vraagt waren alle feestje geslaagd. Fijn om te zien dat onze zoon zo geliefd is bij de familie en dat hij zo ontzettend genoten heeft van alle liefde en aandacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: