Weekly Snaps #48-2020

Weekly-snaps-48-foto

Afgelopen week werkte ik veel. Ging ik naar een freak film in de bios, liet ik mijn wimpers doen. Haalde ik en Zayn onze oker velvet gordijnen op. En aan dat verhaal zat nog een staartje… We brunchten we met Babaanne en dede. Gingen we op visite bij tante M, en op visite bij Nani en Nana. En hier kreeg Zayn een nieuwe keuken om in te koken. Kijk je weer mee naar een nieuwe weekly snaps?

Maandag was ik vroeg op kantoor. Iedereen was vroeg wakker en we brachten Zayn vroeg weg. Volgens mij benadrukte ik vroeg een beetje veel. Maar weet je, het was echt vroeg! In de lunch ging naar de Makro even wat kerstsfeer opsnuiven en lunch halen. Erna werkte ik tot laat (waarschijnlijk komende 3 weken i.vm. project). Toen ik om half 6 eindelijk klaar was ging ik richting mijn schoonouders. We aten daar lekker met z’n allen. Gebakken zalm met patat en lef-over ciq köfte. Erna dronken we thee, en rond een uur of 8 gingen we naar huis. Ik was echt kapot, omdat ik geen pauze hou overdag. Ik ben lekker gaan douchen en erna vroeg naar bed gegaan, want morgen weer zo’n zelfde dag! Be prepared!

Dinsdag was ik iets later wakker. Wat heerlijk even wat extra uurtjes bijtanken zeg! Ik ontbeet met een broodje jam. En zette een dienblad klaar om mee naar boven te nemen. Aangezien ik nog steeds vanuit huis werk. Vandaag werkte ik ook tot laat, maar stond er iets cools op de planning. De bioscopen zijn namelijk weer open, dus ging ik met drie nichtjes naar de bios. Allemaal met inachtneming van corona maatregelen uiteraard. Eerst aten we bij hen thuis burrito’s. Die mijn nichtje S. echt goddelijk had gemaakt!

En rond 8 uur gingen we op pad om nog even bij de jumbo wat lekkers in te slaan. Wat werd uiteindelijk een hele survival tas. En de mensen om ons heen in de bios, keken ons dan ook aan van WHaaat? Dat! We gingen naar de film Freaky. Een thriller-comedy die draaide in de Kinepolis op de jaarbeurs.

Eerlijk het was wel een goede film, maar niet helemaal mijn ding hoor. Geeft niks, soms gaat het om de gezelligheid en er even tussenuit zijn. We hadden het leuk met de nichtjes. Ik had ze super erg gemist.

Vandaag is het woensdag mama-dag. In de ochtend aan de blog gewerkt en de weekly Snaps #47 afgemaakt. Ook brainstormde ik over welke cadeaus ik voor Zayn aan sinterklaas moest vragen. Want eigenlijk wist ik het niet zo goed. Dus zodoende dat ik kwam tot een lijstje met cadeaus, die ik verwerkte in dit artikel: Sinterklaas cadeaus voor een dreumes – 1 jaar.

Erna ging ik naar de wimperspecialist, want mijn wimpers die stonden er triest bij. Ik was al 4 weken niet geweest, omdat ik mijn afspraak moest afzeggen i.v.m. uitlopend werk. Vandaag werden ze weer helemaal mooi gemaakt! Woehoe! Wat een lekker gevoel.

Erna haalde ik Zayn op van de opvang en gingen we samen bij de Kwantum onze Velvet gordijnen in Oker kleur ophalen. Oh men! I’m so excited! En Zayn ook trouwens, want in het karretje zitten en de gordijnen meenemen, dat vond ie wel wat! Nog even geduld, want de gordijnen worden nog niet gelijk opvangen. Maar wie weet maak ik er als ze hangen wel een mooi artikel over. We gingen voor een wave plooi van 8cm en kochten er een zwarte rails bij. Dit leek me een mooi contrast in plaats van wit.

Erna gingen we naar de slager en berreidde ik het avondeten vast in het voren voor. Zo maakte ik koppenpoten met groenten en gehaktballetjes in tomatensaus. Dat scheelt mij weer tijd donderdag en vrijdag, want ik ben pas laat klaar met werken.

In de avond maakte ik de Moderne kerstkrans af. Deze had ik voor de helft al klaar met droogbloemen, maar hier kwamen ook nog een kunst Nordman takken bij en conifeer. Het stappenplan en resultaat vind je in dit artikel: DIY | Moderne Kerstkrans met Droogbloemen.

Donderdag bracht ik Zayn weg naar de opvang en ging ik vroeg aan het werk. In de pauze ging ik snel bij de Makro paling scoren. Hier had ik ineens zo’n zin in! Ik had mazzel, want het was in de aanbieding. Lucky me! Dus ik at lekker paling en stonk uit mijn mond. Gelukkig had ik mijn coaching sessie daarna digitaal. Weer een hoop geleerd dat ik ga meenemen in mijn dagelijkse werk.

In de avond maakte ik een nieuw artikel over de Beste Kerstfilms van 2020 op Netflix. En ik kan je vertellen dat ik er zelf al heel wat van de lijst gekeken heb. Dit jaar zit ik anders dan andere jaren, toch al wat meer in de kerstsfeer!

Vrijdag waren we wat later wakker dan normaal. Ab was al uit huis en Zayn en ik hadden de slaap nodig denk ik. We ontbeten samen en toen stonden Nani en Nana al op de stoep. Nani bleef oppassen, super gezellig natuurlijk! Vandaag werkte ik thuis. Wel zo fijn, want dan kan je ook lekker lunchen met… paling! Ook Zayn heeft paling geproefd en vond het erg lekker.

In de middag hebben we kort met papa gevideobelt want Zayn mistte papa heel erg. Erna hebben we samen eten en spelen tot het bedtijd was.

Zaterdag stonden we vroeg op. Zayn was in de nacht 3x wakker. En toen om half 7. Ik kon het echt niet aan in de ochtend. Zie je mijn hoofd linksboven. Woehoe! Het is weekend! We ontbeten met Zayn en erna deed hij eerst een slaapje. Wel begrijpelijk na al die nachtelijke uurtjes. Wij hadden geen tijd voor een tukkie, maar hielden grote schoonmaak thuis. Stofzuigen en dweilen. Natuurlijk moest ik de nieuwe Dyson uitproberen! En erna gingen we even Leidsche rijn Centrum in om voor tante M. een cadeautje en bloemen te kopen. Toen zijn we bij tante M. op visite gegaan, want ze is jarig vandaag. We zijn lekker patat en nasi blijven eten. En heb samen met de andere kids gespeeld. Wolken cake gegeten en genoten van het samen zijn.

Vandaag is het zondag. We kregen Babaanne en Dede (oma en opa) op visite om te brunchen. Dus lekker brunch gemaakt en ervan gesmikkeld met z’n allen. Erna deden we een poging om de gordijnrails op te hangen, maar hij was te lang en we hadden geen ijzerzaag. Deze dus snel met de auto bij mijn broer opgehaald.

Erna gaten geboord voor de rails en deze vastgemaakt. Tip van flip, doe de haakjes in de rails alvorens je deze ophangt! Check! En toen de gordijnen opgehangen. Helaas waren ze tekort, maar de kleur is prachtig! Hierover in de volgende weekly snaps meer ;)

In de avond gingen we naar mijn ouders. We bleven hier eten, omg weer nasi, maar dan met fashong kip erbij. Te lekker! Zayn kreeg ook een heel mooi cadeau, een keukentje waar hij bij Nani en Nana mee kan spelen. En ging gelijk aan de slag met koken. We moesten allemaal proeven. En hij wist precies wat in de koelkast en de magnetron moest. Wat een slimmer is het toch! Voor we het wisten was de avond voorbij en was het tijd om naar huis te gaan.

Tot weer een volgende weekly snaps!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: