Weekly Snaps #47-2020

Afgelopen week begon ik met coaching, gaat er een groot project op werk live, hebben we een play-date, laat ik mijn ogen meten en gaan we naar de Play-in. Een drukke maar heerlijke week! Kijk je met me mee, naar een nieuwe weekly snaps?

Vandaag is het maandag. Zayn gaat vandaag naar tante toe, want we hebben geen opvang. En vandaag is toch wel een beetje een bijzondere dag, want Zayn zijn Babaanne en dede (oma en opa) komen terug van vakantie uit Turkije.

Op het werk hebben we vandaag een live gang van een groot project, waardoor ik langer moet werken dan normaal. Het is een drukke dag, maar gelukkig loopt alles redelijk goed. In de avond eten we bij Buyuk babaanne en dede (overgroot ouders). Wel houden we gepaste afstand, want ze zijn al wat ouders en dus een risicogroep. Het is super gezellig, maar we gaan ook weer op tijd naar huis, want Zayn is moe.

Vandaag is het dinsdag en werk ik thuis. ik begin met een Davitamon vitamine, want ik voel me niet zo vandaag. Ab brengt Zayn weg en ik zit vroeg klaar, want ik verwacht een hoop werk dat op mij afkomt.

In de middag lunch ik met wat left-over food. En wordt eindelijk onze Dyson stofzuiger bezorgd. I’m so excited, maar ik heb geen tijd om hem uit te pakken helaas!

In de avond ga ik naar mijn schoonouders, lekker even bijkletsen, gezellig samen eten. We hebben ze ontzettend gemist! En er ligt nog een verassing op ons te wachten. Zayn kreeg twee mooie afneembare slabbertjes van mijn schoonzus S. uit Turkije. Ik kreeg schepjes voor in mijn kruidenpotjes en een prachtig dienblad met marmerlook. We gaan op tijd naar huis, want Zayn is moe. Als Zayn op bed ligt, update ik mijn stories in Instagram. Het is alweer een tijdje geleden dat ik alles heb geordend. En ik voeg een aantal highlights toe.

Vandaag is het woensdag Mama-dag. Zayn gaat wat later naar de opvang en ik? Ik ga aan de slag met de blog. Ik maak een artikel over leuke activiteiten met je dreumes. Hier kwam ik eigenlijk meer op, doordat mijn vriendin N. me vroeg wat er verder nog leuk is om te doen met een Dreumes. Ik maak de weekly snaps #46. Ook maak ik foto’s van Zayn zijn Smoby speelgoedstofzuiger en plak deze vast in het artikel. De rest schrijf ik vrijdag af.

Ik lunch met een tosti en haal dan Zayn van de opvang. Erna gaan we door naar vriendin H. en de broertjes L. en R. Zayn speelt lekker met zijn vriendje die bijna dezelfde leeftijd heeft. Het enige dat hij echt af moet leren is het haren trekken. Dat doet zo’n pijn! Dus we bleven er constant bij. Het was gezellig om even bij te kletsen, maar door alles wat er op werk en thuis speelt voel ik me de laatste dagen wat opgejaagd en wordt het soms even teveel. Ik moet echt even me-time inplannen, want ik vergeet dingen. Woeps! Dat is echt niets voor mij!

In de avond maak ik zalm met spinazie en volkoren pasta. Zayn is aan het smullen en krijgt er geen genoeg van. Het is zo erg dat hij later ook nog eens met papa mee eet. Goed om te weten dat dit zijn favo avondeten is!

Vandaag is het donderdag en werk ik een dagje op kantoor. Als ik begin is het nog donker en is er niemand. Pfff, de dagen worden korter, maar nog even volhouden! Na december worden ze weer korter!

Sinterklaas is bij DSG hard aan het inpakken zie ik. En eigenlijk ben ik wel nieuwsgierig naar wat er allemaal in die dozen zit. Hopelijk hebben alle medewerkers lieve kindjes gehad! En krijgen ze een mooi cadeau!

In de middag ga ik met collega’s een broodje eten bij de Subway. Dat is een tijd geleden. Het is wel even lekker weer onder de collega’s te zijn en elkaar face2face te zien.

Na de lunch heb ik nog een coachingsessie met mijn nieuwe coach. Ik ben hiermee begonnen, omdat ik me op zakelijke gebied wat meer wil ontwikkelen. En natuurlijk komt alles dat ik leer ook van pas in mijn privé leven.

In de avond kook ik iets simpels en na het eten ga ik snel nog boodschappen doen bij Lidl, Jumbo en Ah. Ik zoek overal een grote zak Bolletje pepernoten, maar ze zijn uitverkocht. Vreetzakken jullie! Haha ik ook hoor :) Ik kan nog een klein zakje vinden. Maar goed een klein zakje is misschien ook wat beter voor de lijn.

Eenmaal thuis lekker genieten van een pepernootje en een bakje thee. Op de bank met de hubby.

Vandaag is het vrijdag en werk ik thuis. Nani komt op Zayn passen en ze hebben het gezellig samen. Ik was vandaag niet zo in de foto-mood. En heb nog net mijn tosti op de foto gezet. Maar heb verder weinig foto’s geschoten. Ik had het druk op het werk. Er waren verschillende prio’s en ik werk tot laat. Daarom heb ik geen zin om te koken. Ab komt later thuis, hij gaat nog naar de kapper. Dus besluiten Zayn en ik patat te gaan eten bij het Smaakstation! Hmmm! Als we thuis komen is Zayn erg moe. Dus hij gaat lekker op tijd naar bed. En mama? Die werkt nog even verder aan het artikel over de smoby speelgoedstofzuiger.

Vandaag is het zaterdag. Zayn is vroeg wakker, omdat hij alles heeft onder gepoept. Wat een manier om op te staan zeg. Een ding is zeker je bent wel gelijk wakker! Erna besluit ik Basboussa te maken. Een griesmeelcake die ik nog nooit eerder heb gemaakt. Deze variant is apart, omdat je hem maakt met vanille vla. Ik ben super benieuwd naar het eindresultaat. En hij is erg goed gelukt!

Erna heb ik om 11 uur een afspraak bij de Eyewish opticien, om mijn ogen op te laten meten. Via het werk kan ik aanmerking komen voor een computerbril en ik heb de laatste tijd last van het zien van vlekjes en spanning rond mijn rechter oog. Ik verwachtte eigenlijk niet dat er iets uitkwam, maar ik blijk dus toch een kleine afwijking te hebben. In shock besluit ik toch gelijk de bril+montuur te bestellen, omdat de monturen nu met 50% korting zijn. Ik pas veel brillen en het valt me op dat vooral de wat duurdere monturen het beste zitten/staan. Uiteindelijk kom ik toch uit bij een Ray-ban montuur. En bestel ook een blauwe coating voor rustiger kijken tijdens het computeren erbij. Maybe klinkt het raar, maar ik voel me echt ineens oud nu!

Erna kom ik thuis en lunch samen met Zayn. Dan gaan Zayn en ik door naar de Intratuin om parkietenvoer te halen. Maar ook snuffel ik even op de kerstafdeling. Ik doe inspiratie op voor mijn eigen kerstornament dat ik wil maken. En koop een kunst dennentak en nog een ander kunstplantje om te gebruiken. Het is zo ontzettend druk dat we wel een halfuur in de rij staan voor de kassa. Mensen het is allemaal niet gratis hoor! Ik denk dat vanwege corona veel meer mensen eerder beginnen met het opzetten van de kerstboom. Wat op zich begrijpelijk is.

In de avond eten we bij mijn schoonouders en nemen we Basboussa mee. Het is gezellig om zo even bij elkaar te zijn.

Vandaag is het zondag en begin ik zonder ontbijt aan de was. Er ligt nog zo’n hoop, ik kan er niet tegen! Eenmaal klaar met de was kom ik naar beneden en ontbijten we samen. Ab had gereserveerd om 12uur bij de Play-in bij the Wall voor Zayn. Dit is een soort van speelparadijs voor kids. Zayn gaat helemaal los en speelt uiteraard niet in de dreumes hoek. Nee hij wil van de hoge glijbanen, maar wij mogen eigenlijk niet achter de geel-zwart gestreepte lijn. Omdat hij toch maar naar de glijbanen blijft lopen besluiten we dit maar te negeren en toch met hem van de glijbaan te gaan. Hij heeft de tijd van zijn leven! We mogen tot 15 uur spelen, maar Zayn, mama en papa zijn allemaal al om half 3 kapot!

We besluiten weg te gaan en MC Donalds te halen en dit lekker thuis op te eten. Zo gezegd zo gedaan. Helaas hebben ze geen vega kipnuggets meer. Zo stom! Zayn smikkelt van zijn patatjes, wat is hij er gek op. Dat heeft hij niet van een vreemde. In een poging Zayn in slaap te krijgen, ga ik met hem zitten en val ik zelf ook in slaap! We liggen samen een uur op de bank, en tanken even bij.

Als we eenmaal wakker zijn gaan we naar Nani en Nana toe. We eten er lekker bruine bonen met kip. Typisch surinaams! Hmm love it! En tafelen erna nog wat na met koffie, cake en spelen met Zayn. Een heerlijke dag om zo het weekend mee af te sluiten.

Hoe zag jouw week er afgelopen week uit?
En ben jij ook al bezig met de kerstversiering?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: