Weekly Snaps #46

Weekly-snaps-46-2020-foto-4

Afgelopen week was een onrustige week. Zayn kon maandag en dinsdag niet naar de opvang. Woensdag ging ik naar de Toko en maakte ekker sauto soep. Ik schoot zelf een 3de gaatje bij. Woehoe! Re-stylde mijn werkkamer en vierde Diwali. Kijk je mee naar weer een nieuwe Weekly Snaps?

Weekly-snaps-46-2020

Maandag geen opvang voor Zayn. Chaos thuis! Veel vergaderingen in de voorbereidingen van de livegang volgende week. In de middag eet ik samen met Zayn een tosti. En vergaderen met een kleintje dat steeds om je heen dartelt gaat lastig kan ik je vertellen!

In de avond maak ik kerrie kippenpootjes uit de oven met gemixte groenten en bulgur. Een keer anders dan anders.

Toen ik nog wat puf over had en Zayn sliep ben ik even achter mijn macbook gekropen, maar helaas kwam er niet veel uit mijn vingers…

Weekly-snaps-46-2020

Vandaag is het dinsdag, omdat Zayn weer niet naar de opvang kan bel ik Ab zijn tante. Gelukkig mag hij daarheen komen. Wat fijn voor hem en voor ons! In de middag strek ik mijn benen en haal ik jawel, een pizza bol. De verslaving is real mensen!

Als ik in de avond Zayn ga ophalen, mag ik blijven eten. Ab is laat van werk en eet later vanavond left-overs van gisteren. Hij haalt eerst mijn broer nog ergens op. Ondertussen geniet ik van wat nootjes en een kopje koffie. Dan is het tijd om naar huis te gaan.

Als Zayn slaapt doe ik nog de wat bewerkingen aan foto’s. Heerlijk werkt dat zo’n kantoor met 3 schermen!

Weekly-snaps-46-2020

Woensdag breng ik Zayn vroeg naar de opvang. Erna ga ik gelijk aan de slag en werk ik de achterstand van de weekly snaps bij. Weekly Snaps 43 & weekly snaps 44 maakte ik achter elkaar. Maar voor ik dat deed trok vrolijke wel eerst mijn sokken aan, want daar had ik zin in! Ik maakte het artikel van de shampoobars af. En erna naar de toko om boodschappen te doen. O.a. gember, citroengras, laos en nog veel meer kruiden gehaald. Zayn opgehaald en erna lekker sautosoep gemaakt.

Ik potte nieuwe bananen plantjes over. Jeetje wat worden ze groot zeg! woehoe! Mijn groene vingers doen het goed!

Toen wilde ik op pad gaan om de geitjes te gaan bekijken, maar Zayn had andere plannen en viel in slaap. Toen hij eenmaal wakker was gingen we snel naar de kinderboerderij, maar die bleek zonder aangegeven toch dicht te zijn. Erg jammer.

Dus in de avond eten we Sauto soep. Wat een straf jongens, hier kan je me echt voor wakker maken. Erna rij ik snel langs mijn broer M. om ook hem een lekkere fles sauto te geven, want liefde gaat door de maag. Dat gedaan hebbende bedenk ik me ineens dat ik Tesa opplak strips nodig heb om de rekjes die ik ooit bij de action kocht op te hangen in de werkkamer. Zo gezegd zo gedaan en eenmaal thuis blijkt het waterpas ophangen van rekjes met een bureau ervoor toch niet zo makkelijk. Maar al met al hangt het. Yes, kijk dat geeft gelijk even wat meer sfeer dan zo’n lege witte muur!

Weekly-snaps-46-2020

Vandaag is het donderdag. Ik werk thuis en Ab brengt Zayn naar de opvang. Aan het eind van de avond geniet ik van de zonsondergang uit mijn werkkamer raam. Ik schiet het 3de gaatje in mijn oor met oorknopjes schieters van Aliexpress, heel slecht I know it. Je kan ze beter piercen, maar ja anders had ik deze ook voor niks…

Erna haal ik Zayn van de opvang en kookte we samen. Ik was vergeten een foto te maken dus vandaar een aangerand bord. haha!

Weekly-snaps-46-2020

Vandaag is het vrijdag, Nani komt oppassen. En ik begin vroeg. ik zit aan een stuk door op mijn bureaustoel tot de lunch. Dan besluit ik met Zayn en Nani snel boodschappen te gaan doen. We halen zalm en lekker brood en eten dit samen op. In de avond maak ik aardappeltjes uit de oven met adana kebab en gemixte groenten. We drinken thee samen en ik werk nog even aan mijn borduurwerkje voor Zayn zijn geboorte.

Weekly-snaps-46-2020

Zaterdag logeert Zayn bij Nani en Nana, het is vandaag een feestdag bij ons, namelijk Diwali. Eigenlijk hoort dat dan niet, maar ja Zayn had ze zo erg gemist. Dus why not? In de avond eten we vega bij mijn ouders, maar zijn we ook weer op tijd terug voor het donker. Ik steek nog een aantal dia’s aan en dan zit de avond er zo weer op.

Lees ook: Diwali lichtfeest

Weekly-snaps-46-2020

Vandaag is het zondag en doe ik de ochtend de was. Ab kijkt formule 1 en ik krijg het allemaal vanaf een afstandje mee. Rond een uur of twee halen we Zayn in de middag op. En we blijven even hangen tot een uur of half 4, gewoon omdat het gezellig is. In de avond eten we samen en Zayn gaat op tijd naar bed, want hij is moe. Ik had om half 8 al het gevoel dat het half 10 was. En verveelde me daarom nog zo’n 2 uur voor ik naar bed ging. Ik moet eerlijk bekennen, dat mij dit niet vaak overkomt… Op naar weer een nieuwe week.

Heb je wel eens gehoord van Diwali?
Of zegt het je helemaal niks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: