Weekly Snaps #50

Het is het weer tijd voor een nieuwe Weekly Snaps. Afgelopen week kregen we de sleutel van onze nieuwe winkel. Ging ik spontaan chillen met mijn zus. Bezochten we een bruiloft! En vierde ik maar liefst twee verjaardagen! Wil je meer weten? Lees dan even verder in deze Weekly snaps…

Weekly Snaps #50-1

Zaterdag

Overdag ging ik weer lekker klussen. Tegenwoordig is dit op zaterdag vaste prik. In de avond ging ik met ab uiteten voor de verjaardag van mijn tante. We gingen naar de Mallejan. Het restaurant heeft ten opzichte van een paar jaar geleden een hele make-over gehad, waardoor het een stuk klantvriendelijker oogt. Het eten smaakt prima voor een all you can eat restaurant.

Weekly Snaps #50-2

Zondag

Vandaag verkocht wat oude spullen. De kopers kwamen over de hele dag langs, dus er was weinig tijd om andere dingen te doen. Rond een uur of 5 had ik zelf een kast gekocht via facebook, dus die ging ik ophalen. Ook was mijn broer jarig. Ja, hij werd alweer 28 jaar! Time flies when you having fun. We gingen gezellig langs en aten met z’n allen een taartje. Ook werkte ik aan het artikel voor maandag Maybelline The Eraser Eye Concealer – is ie echt zo goed?

Maandag

Ontbijten met taart? Why not, bij ons het werk kan het allemaal! Vandaag had ik een meeting met mijn twee vriendinnen voor een ander project, waar jullie hopelijk snel meer van horen! Tegenwoordig vergaderen we via instavideo. Super leuk om elkaar live te zien terwijl je toch op afstand bent.

Weekly Snaps #50-3

Ook kregen mijn ouders vandaag de sleutel van hun winkel. Yes, het smaakstation begint al vorm te krijgen. En het logo dat op de buitenkant van de pui staat? Die heb ik zelf ontworpen. Best vet om hem nu live te zien en te bedenken dat er honderden mensen dagelijks naar zullen kijken. Ook bestelde ik een cadeau voor mijn moeder, omdat zij woensdag jarig is. Ik at bij mijn schoonouders heerlijke makreel uit de oven en we dronken thee. Ook maakte ik mijn pindakoeken recept af voor dinsdag.

Dinsdag

Vandaag voelde ik me niet zo lekker, geen idee waardoor het kwam. Misschien de wisseling van het weer? Ik zou op tijd naar huis gaan, maar het was te druk op het werk. Eindstand werkte ik langer dan normaal. Gelukkig kwam mijn lieve collega me wel een kopje verse muntthee brengen om het leed te verzachten. Echt super lief!

Weekly Snaps #50-4

Ik reed snel langs de mediamarkt om mijn chromecast op te halen die ik met korting bestelde. Eenmaal thuis dook ik thuis gelijk mijn bed in en zette ik de chromecast aan. Wat fijn nu kunnen we ook op de slaapkamer film kijken. Ab maakte avond eten en na het eten doken we weer terug in bed.

Weekly Snaps #50-5

Woensdag

Vandaag voelde ik me weer topfit. Soms helpt het je gewoon even terugtrekken en aan jezelf te denken. Vandaag is mijn lieve moeder jarig! Ik ging eerst lekker werken. Erna kocht ik een mooie bos bloemen en haalde ik haar cadeautje op. Ab pikte me thuis op en we gingen richting mijn moeder. We aten gezellig met z’n allen en erna natuurlijk nog een stukje taart.

Donderdag

Vandaag ging ik lekker werken en kwam er staan bureau’s bij ons op de afdeling. Samen met en collega coördineerde ik de hele verhuizing. Ook was het dierendag… ja ik probeerde te knuffelen met Snoepie voor dierendag. Maar die had er niet echt zin in. Dus verwende ik hem extra met wat gierst. Wil je wat meer lezen over Snoepie? Klik dan hier.

Weekly Snaps #50-5

In de avond werd ik spontaan opgepikt door mijn man en mijn zus en neefje. Ik krijg vaak de vraag of ik echt een zus heb, maar nee sista’s from another mother! haha ik hou van spontante chillings, want die zijn altijd het leukst! We gingen met z’n allen buiten eten en zij wilden surinaams. Dus dan maken we van de nood een deugd en gaan we lekker eten bij mijn oom en tante van de  Driehoek Horeca op de Kanaalstraat.

Vrijdag

Vandaag was een leuke werkdag. We kregen namelijk vissen op de afdeling. Jeej! Ik als dierenvriend juich dat alleen maar toe. Ook genoten we voor het eerst met alle collega’s van onze bureau’s die met een motortje omhoog en naar beneden kunnen. Heerlijk lekker even staand werken in plaats van de hele dag zitten. Zoals altijd werkte ik wat korter op vrijdag.

Weekly Snaps #50-7

In de avond gingen we naar ab zijn oom en tante, want die hadden we tijden al niet gezien. De tweeling is zo groot geworden en oh my wat zijn ze grappig! We mochten gezellig mee eten en ab zijn tante had weer een gangen diner klaar gemaakt. Ik vroeg jullie op instastories of jullie wisten waarmee de cakebodem gemaakt was. Melk of Fanta. Ik weet niet hoe jullie het raadde maar 55% antwoorden fanta en inderdaad dat klopt. Voor de bodem van dit heerlijke cakeje was de suiker in het deeg vervangen door fanta. Dit geeft de cake echt een hele andere structuur. Weer eens wat anders dan normaal. Toen we weggingen kregen we zelfs nog een overlevingspakket cigköfte mee. Vet lekker! En wat ben ik gezegend met zon liefdevolle schoonfamilie! Gonna miss all of you!

Weekly Snaps #50-8

Zaterdag

Vandaag stond ik vroeg op om weer te gaan klussen. De dag was lekker intensief en rond een uur of 5 stopten we ermee. Ik ging naar huis douchen en klaarmaken, want in de avond hadden we de bruiloft van Evren en Elief in Luxury Partycenter. De bruid en bruidegom waren prachtig en na een avondje gefeest te hebben ging bij ons het licht om 12 uur uit.

Zo dat was weer een heerlijke week! Wat deed jij de afgelopen week allemaal?

See you untill next week,

Liefs Mariëlle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: