Weekly Snaps #52

Afgelopen week vond ik een onaangename verassing op mijn bureau, was een collega jarig. At ik tompoes, rodephoon en hamburgers. Belandde ik in het Ferrero Rocher walhallah. En gaf ik mijn huis een extra touch, door aan de slag te gaan met waxmelts.

Weekly Snaps #52-Zaterdag

Zaterdag

Afgelopen zaterdag ging ik weer klussen. Er valt niet veel over te vertellen, behalve dat we veel werk hebben verricht. Na het klussen zijn we lekker naar huis gegaan en hebben we ons opgefrist. Erna wachtte ab’s oma en opa op ons voor het avondeten. We aten shoarma broodjes en mennn wat ik een trek. Ondertussen kregen we een berichtje van vrienden of we in de avond wilde komen chillen. Dus zo gevraagd, zo gedaan. Het was erg gezellig en we maakte het niet te laat.

Weekly Snaps #52-zondag

Zondag

Zondag sliep ik uit tot een uur of negen. Dat had ik wel nodig na zo’n drukke dag gisteren. Erna ging ik lekker douchen, ontbijten in mijn badjas en even serie kijken. Zo dat heb ik verdiend! Toen was het tijd voor een rondje e-mails beantwoorden. En erna om wasjes te draaien en het huis schoon te gaan maken. Onze vrienden zouden rond drie uur op visite komen, maar het werd wat later. Want ons kleine nichtje lag lekker te slapen. Wat wordt ze snel groot en wat doet ze het toch goed! Ik kon het niet laten om even snel een selfie met er te maken. Maar het leek net of ze het door had, want ze begon ineens heel hard te huilen :(

Maandag

Vandaag kwam er geen blogpost online. Door de drukke week afgelopen week had ik geen tijd en puf om er eentje te maken. Ik begon de ochtend met een kopje matcha thee. Maar goed ook, want ik stond ontzettend in de file naar werk en deed over een stukje van 10 minuten één uur! Toen ik op werk kwam lag er een onaangename verassing op me te wachten. De vissen waren uit de bak gesprongen en aangezien ze er het hele weekend lagen, waren ze nu dood. Ik baalde als een stekker en vond het echt super erg. We gingen in de middag terug naar de Hornbach om te vragen hoe dit kon. Het blijkt dus dat goudvissen karperachtigen zijn en die springen blijkbaar wel eens. Meestal door het aan of juist uitgaan van het licht. Voor nu even geen nieuwe vissen, wordt nog vervolgd.

Weekly Snaps #52-maandag

Een collega was jarig en trakteerde op tompoezen. Hmmm! Ik zat de hele dag in workshop en was super blij toen ab zijn tante vroeg of we daar wilde komen eten. Dus schoven we daar gezellig aan voor het eten. En als toetje aten we misir (gekookt mais). Ik vind dit zo lekker en het is nog gezond ook!

Weekly Snaps #52-dinsdag

Dinsdag

Ook vandaag had ik een drukke dag. Ik zat weer in workshop. En ging op de fiets boodschappen doen. Vandaag had ik zin in vis. Dus die kocht Ik. Het werd eens een keer wat anders dan anders, rode phoon. Wel eens gegeten? Het is echt super lekkere vis, maar veel mensen kennen deze soort niet. Erna ging ik lekker trainen. Even mijn hoofd legen. en bleef de rest van de avond lekker thuis. Ook maakte ik de post voor de Street Food Club af. Jeetje ik krijg gewoon weer zin en trek om terug te gaan als ik zo naar die foto’s kijk!

Weekly Snaps #52-Woensdag

Woensdag

En toen ik thuis kwam nam ik nog een halfuurtje om de post over de hema nagellak die mijn gastblogger Daphne had ingeschoten te controleren. Normaal gesproken zou deze vandaag online komen, maar er stond al een andere post ingepland. Ik ging lekker douchen met mijn rituals happy budha die ik nog had liggen. En probeerde voor het eerst de proteïne kwark van de Aldi.

Donderdag

Vandaag maakten we zin om het terrarium om te gaan ruilen voor een aquarium. Maar eerst gingen we even snel wat eten halen bij de Makro. Toen kwamen we in het Ferrero Rocher walhallah. Ik dacht even dat ik in de hemel beland was. Maar helaas, ze stond er gewoon om gekocht te worden.

Weekly Snaps #52-donderdag2

De dode vissen + terrarium omruilen was nog een heel gedoe. Maar uiteindelijk bleek konden we ons terrarium omruilen voor een 20L aquarium en hoefden we niks bij te betalen. Fijn hé! Ik zeg goeie service Hornbach!

Ik ging erna mijn auto lekker even wassen, want dat was hard nodig en het was er lekker weer voor! Erna ging ik aan de gang met het artikel hoe jij je huis lekker kunt laten ruiken en maakte deze af.

Weekly Snaps #52-donderdag1

In de avond at ik simpel, want ab werkte vandaag over. Ik at hamburger, kipnuggets en wortels en doperwtjes. En genoot van mijn waxmelt geur in huis natuurlijk! Hou jij van winnen? Doe dan mee aan de winactie voor een setje waxmelts op mijn facebookpagina.

Weekly Snaps #52- Vrijdag

Vrijdag

Vandaag werkte ik iets langer dan normaal op vrijdag. Soms komt het nou eenmaal net niet lekker uit, die middag die ik niet werk. Toen ik net thuis was werd er aangebeld. Ik stond boven op de zolder en moest naar beneden hollen. Ik kon nog maar net voorkomen dat de koerier er vandoor ging zonder mijn pakketje af te leveren. Ik was natuurlijk super benieuwd wat erin zat en unboxte deze gelijk voor jullie op instagram en facebook. Ik blij en jullie ook dek ik. Er komt volgende week een review over online :) Ik probeerde de wiki 0% suiker uit en werkte ondertussen nog wat aan mijn blog om de weekly snaps die je nu leest af te maken.

Zelf had ik deze week niet helemaal mijn week. Maar ach dat kan wel eens gebeuren toch? Veel kleine tegenslagen en gewoon geen lekker gevoel. Let’s hope next week will be better ;)

Hoe zag jouw week er afgelopen week uit?
En wat doe jij bij tegenslagen?

untill next time,
XoXo Mariëlle

2 Reacties

 1. oktober 24, 2018 / 11:15 am

  Dat gele kleurtje nagellak is echt super gaaf! Wel zielig dat de vis uit zijn kom is gesprongen en het niet heeft overleefd :(. Mijn vissen gingen vroeger altijd dood, bleek er een bacterie in de vissenkom te zitten. Daar had ik dus weer net níet aan gedacht. Succes met klussen!

  • Mariëlle
   Auteur
   oktober 24, 2018 / 5:38 pm

   ja tof hé! ja echt zielig van de vissen, maar nu hebben we info ingewonnen bij een echte viswinkel, dus binnenkort weer vissen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: