Weekly Snaps #64

Afgelopen week hebben we ge-bbq’d met vrienden, kampte ik met een te hoge bloeddruk, nam ik afscheid van mijn manager, reviewde ik de nieuwe earbuds en had ik een echo in het ziekenhuis van baby Meray. Kijk je met me mee in een nieuwe weekly snaps?

Zaterdag probeerde ik uit te slapen, maar hier kwam echt niks van terecht. Ik zag elk uur op de klok afgelopen nacht voorbij komen, dus ik luierde lekker op de bank. Maakte wat blogposts af en trakteerde mezelf op een lekkere smoothie met spinazie en fruit.

In de avond waren we uitgenodigd bij Michael en Sarah voor de bbq. We hadden het echt super gezellig!

Sinds kort werk ik een aantal uurtjes minder per dag omdat mijn baby niet goed groeide. Volgens de artsen zou dit te maken hebben met het feit dat ik te druk ben en teveel stress. Daarom begon ik vandaag pas om half 1 met werken. Dat voelde apart voor iemand die altijd vroeg op werk aanwezig is.

Maar dat was niet zomaar, maar met een reden. Aangezien we in de avond afscheid namen op werk van onze interim manager. We gingen gezellig met z’n allen uiteten bij Down Under en genoten van het heerlijke weer, waarmee we het ontzettend getroffen hadden.

Ook moest ik deze week weer naar het ziekenhuis voor een groei echo. Op hoop van zegen, liet ik de echo maken. En raad is wat, ik mocht ook nog een foto maken van een 3D echo die de verloskundige op het scherm liet zien. Hoe stoer is dat? Volgens veel van mijn vrienden heeft onze baby mijn mond, maar ik zie nog helemaal niks hoor!

Ik stond lang in de file naar huis en in de avond maakte ik de review voor de Samsung Galaxy Earbuds af. Wat ben ik blij zeg met deze oordopjes. Ik maak er veel gebruik van op werk. En kan lekker weglopen achter mijn bureau vandaan, zonder dat ik aan het draadje blijf hangen… Oeps!

In de weekly snaps van twee weken geleden vertelde ik jullie over twee zwangerschapsjurken die ik bestelde via Alieexpress. En vandaag kwamen deze eindelijk binnen. Je gaat het niet geloven, maar ze waren echt net zo mooi en ook goed afgewerkt als op de foto. Dus hopelijk gaan we hier mooie foto’s mee schieten tijdens de zwangerschaps fotoshoot.

Ook had ik van het weekend de hp sprocket limited edition box besteld. Een printer op zakformaat, waarmee je dus kleinere foto’s kan printen die je ook nog kan opplakken. Natuurlijk volgt hier z.s.m. een review over! Ik bestelde deze eigenlij maar om straks de stapjes van de baby te kunnen vastleggen in een mooi babyboek.

Donderdag ging ik eerder naar huis van werk, omdat mijn bloeddruk te hoog was. Ik moest dus meer rusten en plat. Ook werden er twee heerlijke limited edition handmousses van kruidvat bezorgd, waar ik je ook snel wat meer over wil vertellen.

Vrijdag was mijn bloeddruk nog steeds niet goed, dus ook vrijdag bleef ik thuis en lag ik plat. In de avond toen ik eindelijk uit bed kwam, had Abdullah het hele huis versierd met kaarjes en heerlijk eten gekookt. I love my hubbie!

Niet een ontzettend drukke week. En ondanks dat mijn bloeddruk wat roet in het eten gooide, heb ik toch kunnen genieten van de hoogte puntjes.

Wat heb jij gedaan afgelopen week?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: