Weekly Snaps #66

Afgelopen week was mijn eerste week zwangerschapsverlof, hadden Ab en ik een zwangerschapsshoot, vierde we de babyshower van Betül. Deed ik de eerste babywasjes en richtte ik de babycommode in. Kijk je meer naar weer een nieuwe Weekly Snaps van afgelopen week?

Afgelopen zaterdag hadden we een zwangerschapsshoot met C’est La Vie Photographie gehad. We gingen naar de Soesterduinen en jeetje wat was het warm! Het resultaat van deze foto’s hebben we nog niet, maar de previews gezien te hebben beloven ze heel wat! Zodra de foto’s klaar zijn, deel ik deze zeker in een aparte blogpost met jullie!

Oh en ik heb een nieuwe verslaving! De Magnum pints. They are so good! Ik ben vooral gek op de white chocolate en cookies variant!

Omdat de babyshower van Zeynep, waar ik in de vorige weekly snaps over schreef, zo goed beviel. Besloten we om die van Betül ook te verplaatsen naar het Van der Valk hotel. Dit keer wel in een wat andere variant, want er was ineens geen all inclusive lunch/high tea meer mogelijk.

Betül is het nichtje van Serap en Zeynep. Seray en Zeynep zijn zussen van elkaar ;) en beide goede vriendinnen van me! Je ziet me hieronder met ze op de foto.

Ik beschouw ze beide als mijn eigen zusjes. En zo beschouw ik dus ook hun nichtje Betül als mijn eigen nichtje. Gek is dat hé! Hoe soms mensen die totaal geen familie van je zijn, veel meer als familie kunnen voelen dan je eigen familie.

Het was weer een super geslaagde babyshower. Betül werd flink in het zonnetje gezet met veel roze baby cadeau’s, want ze krijgt een meisje! En natuurlijk hadden weer een heerlijke babyshowertaart! Super lekkere donuts en babyshower spelletjes.

Yes, mijn verlof begon maandag officeel. Ik heb echt zitten aftellen totdat het zover was. De maandag vloog voorbij en dinsdag zat ik praktisch de hele middag in het ziekenhuis voor allerlei afspraken. Zo zie je maar toch wel fijn dat ik verlof had, want anders had ik vrij moeten vragen.

De rest van de week deed ik het lekker rustig aan. Ik had een hoop babywas liggen na mijn eigen babyshower. En deze verdeelde ik over de hele week heen.

Ook kocht ik speciaal neutral wasmiddel, om de babywasjes mee te doen. Misschien dat je dat niet weet, maar babywas mag je niet zomaar met elk wasmiddel wassen. Tenminste niet in het begin, je baby kan er namelijk uitslag van krijgen.

Daarnaast begon ik met het inrichten van de commode en de kledingkast van onze kleine. Maar daar lees je wat meer over in de nog te schrijven 3de trimester update ;)

Ab en ik namen de tijd om nog samen even lekker op het terras te gaan zitten bij de Starbucks en te genieten van een frappuccino. Je kan wel zien wie hier de grootste zoetekauw is op dit moment. Ik nam een hele grote frappuccino!

Daarnaast had ik de afgelopen week veel meer tijd om met Snoepie door te brengen, omdat ik lekker thuis was. Ze kwam regelmatig bij me zitten en met een beetje geluk kreeg ik dan ook wat kusjes van er! Lekker ding!

Hoe zag jouw week er afgelopen week uit?
Heb je nog iets speciaal gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: