Weekly snaps #69

Het was alweer een tijdje geleden dat er weer een weekly snaps verscheen. Afgelopen week had ik inspiratie en maakte ik met de feestdagen veel foto’s van wat we allemaal deden. Ik haalde mijn dinnetje op van het vliegveld, mijn telefoon werd gestolen en ik kreeg hem ook weer terug. Zayn at voor het eerst brood en we vierden oud en nieuw! Dus bij deze komt er weer een weekly snaps, van de laatste dagen van 2019 voorbij vliegen! Kijk je mee?

Ik ging vroeg naar het werk. Brr het was koud! Na het werk kleedde ik mij snel om en deed ik nog snel wat boodschappen. Zo kocht ik weer wat nieuws van de kruidvat originals-lijn. Dit keer de massageolie, want die gebruiken we voor Zayn. Heerlijk vind hij masseren! Ik liep snel door de action en zag dat de prachtige action budget vaas, waar ik al eerder over schreef weer volop in de schappen stond! Dus sla je slag, als je er steeds naast greep!

Erna ging ik samen met mijn schoonzusje sporten bij de basicfit. Hier hadden ze zoiets raars. Ineens moesten we de huisregels gaan ondertekenen met een handtekening, omdat we ons er anders niet aan zouden houden. Zo raar, om dit nogmaals te vragen en zeker als het maar alleen bij één filiaal gebeurd! Voelt een beetje als disciminatie, maar goed.. Anyways we trainde lekker en gingen erna snel lekker eten bij mijn schoonmama en papa. En erna liet ik mijn nagels doen bij Kim. Dit keer een mooie kerstlook met veel glitters. Ik dacht ik doe eens gek, want normaal was niet meer gek genoeg!

Kerstavond begon ik vroeg, maar er was veel file onderweg. Dit begreep ik niet helemaal, maar ik moest er toch mee dealen. Ik kreeg een mooie kerstmuts van collega’s die ik met veel liefde droeg de hele dag. Ik werkte uiteindelijk door de drukte tot wat later door, man man wat was het druk op kantoor!

Eenmaal thuis gekomen maakte ik het recept van de kerstkoekjes af en ab toverde ondertussen een lekkere maaltijd op tafel. Enn ik at de allereerste oliebol van het jaar! OMG, wat waren ze lekker!

Jeej! Het is kerst. Dit jaar besloten we er niet teveel aan doen. Geen cadeautjes, want Zayn begreep er toch nog niet zoveel van. Zelf hadden we eigenlijk alles al wat we wilden… Maar we hadden wel afgesproken om lekker te gaan ontbijten met mijn schoonouders en schoonzusje. Ik had namelijk een spelletje gewonnen en mijn schoonzusje moest trakteren. Ze noemen het ‘lades’ en het wordt veel gespeeld onder Turkse mensen. Je neemt een wishbone van een kip en breekt deze allebei af. De bedoeling is om elkaar steeds dingen aan te geven en als de ander het aanneemt snel ‘lades’ te zeggen. Lukt dit je dan heb je gewonnen.

We zouden bij onze vaste stek gaan ontbijten, maar er bleek bij de moskee een ‘Kermis’ voor het goede doel te zijn. Dus gingen we hier naartoe. We aten versgebakken simit en kochten een uitgebreid ontbijt. In de avond gingen we naar mijn ouders toe om daar gezellig te eten. Ik pakte wat lekkernijen in voor mijn oom en tante die ook zouden komen, als aardigheidje voor kerst. Voor mijn ouders kocht ik een bos bloemen. Altijd leuk om wat te krijgen toch! En voor we het wisten zat 1e kerstdag erop.

Op naar 2de kerstdag. Gingen we naar Hoog Catharijne, want wilden wat leuke kleren voor Zayn kopen. We begonnen bij de Starbucks, waar vervolgens mijn telefoon werd gestolen. We rende achter de dader aan, maar konden hem niet pakken. We belden gelijk 112 en schakelde de beveiliging van HC in. We hadden een signalement van de dader en uiteindelijk bleek hij gepakt te zijn. Wat een geluk! Om vijf uur ’s middags toen we net thuis waren werden we hiervan op de hoogte gesteld. Maar je snapt, onze shopmiddag die was verpest. Ik was alleen maar het bellen om van alles te blokkeren, want ja je weet maar nooit! Ik zat tot 19 uur op het politiebureau en we waren pas om 19:30 bij familie. Wat een dag!

Ondanks dat we niet aan cadeautjes deden, werden we verrast met mooie cadeaus. Zayn kreeg heel veel kleren, man, man wat werd onze jongen verwend! Ik kreeg een mooie bedel en een schaaltje met chocolaatjes. En ab, die kreeg allemaal lekkere spullen van Rituals. Nee de kerstman was ons niet vergeten dit jaar! We sloten af met een heerlijk bord met eten. Er was rijst, bruine bonen, pom en spitskool. En als afsluiter genoten we van Tiramisu. Wat voelde we ons gezegend en geliefd!

Derde kerstdag knuffelden we lekker met Zayn en erna gingen we op visite bij Ab zijn tante, want de tweeling was jarig! De andere van de tweeling reageerde helaas niet dus gingen we alleen bij Hala Z. langs. Inplaats van dat zijn tante cadeautjes kreeg werd Zayn verwend met cadeautjes. Omdat hij steeds zo’n last had van zijn tandjes, kreeg hij twee mooie bijtringen en ringen die je aan de maxicosi vast kunt maken in verschillende kleuren. Ab en zijn neefje speelde de hele avond Nitendo en Zayn, die was druk in de baby gym!

Zayn at zijn eerste brood korstje en voor de eerste keer een appeltje uit ’t knuistje. Normaal maalde we het fijn, maar hij vond dit zo te zien ook heerlijk en het werkt goed voor zijn tandjes!

Ik maakte de post met de populairste artikelen in 2019 af. En maakte ook een artikel met mijn favoriete beauty producten van 2019.

We aten bij mijn schoonouders en kregen vissticks, groenten en als toetje een heerlijk uitprobeersel. Chocolade met gecondenseerde melk en cacao. Super easy to make en ontzettend lekker! Mochten jullie het recept willen? Let me know in de comments, dan schrijf ik het recept uit.

Oudjaars dag haalde ik mijn dinnetje op van het vliegveld. Oh my god, wat een rit was dit! Ik ben in totaal 3 uur onderweg geweest en leverde ondertussen op mijn vrije dag nog support op het werk bij een storing.

In de avond kwamen mijn ouders en schoonzusje bij ons om goed het nieuwe jaar in te gaan. We aten samen en maakte met wat props leuke foto’s. Er stonden een hoop ongezonde lekkere dingen op het menu, want ja je moet het jaar goed afsluiten! En Zayn? Die ging aan de wortel!

We hadden verwacht dat hij het vuurwerk eng zou vinden, maar hij keek ernaar met een lach en ging na zijn flesje weer zoet slapen. Heerlijk ventje is het ook!Dat waren weer de weekly snaps van afgelopen week!


Vond jij het weer leuk om de weekly snaps te zien?
Of heb je ze niet echt gemist?

12 Reacties

 1. Marushi
  januari 2, 2020 / 10:05 am

  Wat een leuke foto’s allemaal. Zo leuk als ze vaste dingen gaan eten. Het gaan dan allemaal erg snel hihi..

 2. januari 2, 2020 / 12:38 pm

  Wat een leuke en gezellige foto’s . veel lekker eten ook, haha. En ja nagels vind ik erg mooi!

  • Mariëlle
   Auteur
   januari 2, 2020 / 2:05 pm

   Thanks! Ik was er ook erg blij mee en ze blijven gelukkig ook lang mooi!

 3. januari 2, 2020 / 12:49 pm

  Heerlijk overzichtje. Leuk ook hoe je dat doet met die foto’s en die plakbandjes.

 4. januari 2, 2020 / 1:03 pm

  wat een gezellig fotos!! jullie hebben leuk gehad en vaste dingen eten vond ik het leukste bij mijn meiden haha alles ontdekken en dan de bekkies die ze trokken

 5. Sanne
  januari 2, 2020 / 10:41 pm

  Mooie foto’s. Maar je telefoon gestolen. Dat is niet leuk. Wel een avontuur.

  • Mariëlle
   Auteur
   januari 3, 2020 / 8:12 am

   Dat zeker weten! Gelukkig is het een goede les geweest en hopelijk ook voor iedereen die het leest. Bewaar je telefoon altijd in je binnenzak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: