Mijn favoriete beauty producten van 2019

Mijn favoriete beauty producten van 2019

Gister deelde ik met jullie de populairste artikelen van 2019. Het leek me daarom ook leuk mijn favoriete beauty producten van 2019 te laten zien. Uiteraard zijn dit allemaal beauty of make-up producten die ik afgelopen jaar ook heb gereviewd. Kijk je mee naar mijn favoriete beauty producten van 2019?

Essence This Is Me lipsticks alle 8 in huls

Essence This Is Me Lipsticks

Essence kwam afgelopen zomer met de This Is Me Lipstick Collectie. In deze collectie zitten twintig nude lipstick varianten, en er blijven er maar 8 in het vaste assortiment zitten.⁠ Om dit te vieren mocht ik er 8 uitproberen en wat ben ik blij met deze lipsticks. Ze blijven goed op mijn lippen zitten en de lipstick trekt niet in de lijntjes van mijn mondhoeken. Als je het mij vraagt hele mooie budget lipsticks die prettig aanvoelen en dat voor een prima prijs! En de door de kleur variaties heb ik bij elke outfit wel een lipstick.

Collistar Extraordinary Duo Lipstick

Ook maakte ik dit jaar voor het eerst kennis met Ombre lipstick. Ik kocht namelijk de Collistar Extraordinary Duo Lipstick. En was blij verrast met het effect. Best handig twee kleuren lipstick in één. De lipstick geeft mijn lippen een mooi vol effect. En als je wat handigheid hebt gekregen in het aanbrengen, want deze lipstick is vierkant, bespaar je ook nog veel tijd. Je hoeft namelijk geen lipliner meer te gebruiken.

zelf ontharen met wax

Zelf ontharen met wax met de Mealiss Sense kit

Door de geboorte van Zayn dit jaar, vond ik het lastig om met een kleintje naar de waxsalon te gaan. En daar maakte ook Abdullah gretig gebruik van. We gebruiken samen deze waxkit, waar we erg over te spreken zijn. De waxruikt super lekker en is snel warm. De stokjes zijn herbruikbaar en onze huid reageert goed op het harsen. De haartjes blijven langer weg en wij zien er allebei stralen den verzorgd uit. Wat wil je nog meer?

Urban Decay Naked Petite Heat

Urban Decay Naked Petite Heat

Een merk waar ik al veel over gelezen had, maar dit jaar voor het eerst een review over deed was Urban Decay. Ik schafte de Urban Decay Naked Petit Heat aan een limited edition oogschaduw palette. De kwaliteit van de oogschaduw is erg goed en de kleuren zijn ook erg mooi en goed dekkend. Er staan ook zeker nog wat andere producten van Urban Decay op mijn lijstje.

Trekpleister gezichtsverzorging

Trekpleister gezichtsverzorgingslijn

Trekpleister kwam met een heerlijke gezichtsverzorgingslijn! En deze is gebaseerd op de natuur. Ik ben erg te spreken over de reinigingsproducten zoals; het rozenwater en de wasgel. Maar ook de oliën uit deze lijn werken erg prettig. De ene om je huid wat meer te voeden en de andere tegen puistjes en mee-eters. En dan de scrubs. I love them. Ik scrub mijn huid meestal 1 keer per week en vind beide varianten heerlijk ruiken en ze doen ook nog eens prima hun werk.

biore cheetah neusstrips

Biore Diep Reinigende Poriestrip Cheetah

Neusstrips zijn net als maskers belangrijk om regelmatig te gebruiken voor je huid. Ik gebruik elke twee weken neusstrips om de poriën op mijn neus schoon te houden. En ik heb nu weer heerlijke neusstrips gevonden: de Biore Diep Reinigende Poriestrip Cheetah variant!

real techniques kwasten review

Real Techniques Flawless base set

Als is mijn make-up kwasten voorraad vrij groot, omdat ik ze veel gebruik zijn mijn kwasten echt aan vernieuwing toe. Real Techniques is één van mijn favoriete merken. Daarom schafte ik de Real Techniques Flawless base set aan. Ik ben super blij met deze set en gebruik alle kwasten bijna dagelijks!

Essence #Insta Perfect Liquid Foundation

Essence Insta Perfect Liquid Foundation

Essence Cosmetics lanceerde de Essence Insta Perfect Liquid Makeup Foundation. Deze foundation is onderdeel van de herfst/winter collectie van Essence. De Essence #Insta Perfect Liquid Makeup Foundation zou de ideale budget foundation zijn. En of dit zo is! Een erg fijne foudnation als je het mij vraagt!

huidverzorging tijdens de zwangerschap

Huidverzorging tijdens de zwangerschap

Zodra ik wist dat ik zwanger was, ben ik meteen van alles gaan opzoeken. Je hoeft maar te googlen en er komt een SHIT LOAD aan informatie tevoorschijn. Natuurlijk is het eerste waar je aan denkt, wat je wel en niet mag eten? Maar, hoe zit het gebruik van de juiste huidverzorging tijdens de zwangerschap? Ik zocht het uit en begon met het gebruik van een nieuwe gezichtscrème van Decaar.

Hema B.A.E review

Hema B.A.E. Collectie

Begin februari heeft Hema haar nieuwste beauty collectie B.A.E. gelanceerd. B.A.E. staat ‘before anything else’. Met B.A.E. ben je altijd de beste versie van jezelf, want deze collectie bestaat uit maar liefst 130 beauty producten. Ik ontving een aantal mooie producten uit deze Hema budget make-up en gebruikte ze door het hele jaar heen!

Welk van mijn favoriete beauty producten van 2019 is ook jouw favo product?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: