Dit waren de populairste artikelen in 2019

Nog maar 2 dagen en dan is 2019 alweer weer ten einde. Vandaag blik ik met jullie terug op de populairste artikelen in 2019.  Ik vind het altijd leuk om de statistieken te bekijken en te inventariseren wat nou het beste bekeken artikel is dit jaar. Dus hierbij de top 10 van  de populairste artikelen in 2019 en sommige hebben mij best een beetje verbaasd!

Review Samsung Galaxy Buds

10. Review – Samsung Galaxy Buds draadloze oordopjes

Al een tijdje was ik opzoek naar de perfecte bluetooth earpods. Doordat ik een Iphone had neigde ik erg naar de Apple Earpods. Maar sinds dat ik een Samsung S10 als telefoon heb, zijn de Samsung Galaxy Buds ook een optie geworden, dus probeerde ik ze uit en ik was er erg enthousiast over!

Maathangers-baby-kast-13

9. DIY Maathangers babykast

Omdat ik afgelopen jaar mama werd van Zayn heb ik zo nu en dan ook baby artikelen gemaakt. Ik ontwierp deze kleding maathangers voor in de babykast. Zo kun je je babykleren handig verdelen. Je kunt ze gemakkelijk zelf maken en er zijn inmiddels ook meerdere kleuren beschikbaar!

beschadigde nagels herstellen

8. Beschadigde nagels herstellen

Een goede nagelverzorging  is erg belangrijk. En soms zien je nagels ondanks de goede verzorging er toch verschrikkelijk uit. Brokkelende nagelranden, droge nagels of trekkerige en droge nagelriemen. Je nagels zijn goed beschadigd en het is tijd voor een grondige actie om je nagels weer heel en gezond te krijgen. Ik nam je in dit artikel stap voor stap mee hoe ik mijn eigen beschadigde nagels herstel. En nu weet jij dus ook wat je moet doen als je last hebt van beschadigde nagels.

bose soundbar 500

7. Review|Bose Soundbar 500

Relaxen met een muziekje erbij, of lekker bankhangen met het gevoel dat je in de bioscoop zit. Met de Bose Soundbar 500, komt muziek pas echt tot leven… Ik reviewde deze soundbar en ben er zelf super blij mee. Het is in mijn optiek een aanvulling op je woon- of slaapkamer waar je veel gebruik van maakt. Gelukkig waren jullie net zo nieuwsgierig enthousiast als ik naar deze Bose soundbar 500.

michael korse horloge

6. Michael Korse Horloge Rose MK3635

Wie mij wat beter kent, weet dat ik een tik heb: dure, maar vooral ook mooie horloges! Hij stond al een tijdje op mijn wishlist, dit michael korse horloge. Omdat ik veel reacties kreeg op mijn horloge, leek het me leuk om hem voor jullie te reviewen en wat close-up foto’s te maken. Blijkbaar waren jullie erg nieuwsgierig naar dit horloge, want dit artikel staat op nummer 6 van meest gelezen artikelen in 2019!

Andere-Smart-producten-Action-LSC-Smart-connection

5. Action LSC Smart Connect-connect – Smarthome voor een buget prijs?

Ik kwam net als velen van jullie het Action LSC Smart connect systeem tegen. Wat eerst alleen kon met luxe systemen zoals bijvoorbeeld de Philips Hue, en bijvoorbeeld Alex of Homey. Kan nu ook met de LSC Smart Connect, het budget smart connect systeem van action. Ik kocht een aantal producten en reviewde ze voor jullie. Zelf ben ik erg blij met de producten en stiekem ben ik wel benieuwd wie deze LSC producten nog meer heeft gekocht aan de hand van mijn review. Hij werd namelijk vanaf oktober maar liefst 3.132 keer bekeken!

Easyslim

4. Plaatselijk afvallen met Easyslim – Werkt het echt?

Vlak voordat ik zwanger werd is het me gelukt, en ben ik de laatste 10 kilo kwijtgeraakt om op mijn ideale streef gewicht te komen. Dit deed ik met Easyslim. Ik kwam in aanraking met Monique, waar ik een afspraak maakte voor een proefbehandeling. Ik was er nogal sceptisch over een apparaat dat je helpt bij het afvallen. Maar na de proefbehandeling was ik dolenthousiast, ik verloor 14,5 cm! Het apparaat geen pijn, maar wel moet je even wennen aan de impulsen die het geeft. Eenmaal gewend kun je lekker een uur een boekje lezen, een filmpje kijken of gewoon lekker chillen. Ik bleef de Easyslim behandelingen voorzetten en had een super mooi resultaat. Ik snap dat jullie benieuwd waren naar Easyslim en afvallen terwijl je niks doet? Dat willen we toch allemaal!

Collistar Face Magic Drops

3. De perfecte tan met Collistar Face Magic Drops

Het zal je misschien verbazen, maar dit artikel maakte ik al twee jaar geleden (in de populairste artikelen van 2017) en toch werd deze review nog ontzettend veel bekeken in 2019. Inmiddels heb ik meerdere zelfbruiners gereviewd, maar Collistar blijft één van mijn favorieten! En blijkbaar dus ook één van jullie favorieten. Zo leuk!

instagram bio font

2. Je Instagram bio font veranderen doe je zo

Afgelopen jaar is Instagram flink door ontwikkeld en dat betekend steeds meer nieuwe functies. Omdat ik graag extra wilde opvallen in al die prachtige instaprofielen, wilde ik het lettertype in mijn Instabio veranderen. Ik merkte dat meer mensen om mij heen hier nieuwsgierig naar waren, dus maakte ik een tutorial, zodat ook jij je bio kon voorzien van een ander bio font. Blijkbaar waren jullie erg blij met deze tutorial, want hij staat op 9!

magneet wimpers

1. Getest magnetische wimpers essence lash on lashoff

Dit artikel maakte ik met heel veel plezier. En het verbaast me dan ook niks dat deze op 1 staat in de lijst met populairste artikelen in 2019. Wat was ik zelf benieuwd naar magnetische wimpers. Mijn gevoel zei dat het er super fake uit zou zien, maar toen ik ze testte, jeetje het resultaat was ongelofelijk. Ze zitten helaas niet in het vaste assortiment, maar worden wel af en toe in de limited edition collecties toegevoegd. Erg jammer als je het mij vraagt, maar des te meer reden om goed op te letten als ze wel verkrijgbaar zijn. Zelf heb ik inmiddels meerdere Essence lash on lashoff wimper varianten en die gebruik ik regelmatig.

Grappig genoeg zijn alle populairste artikelen in 2019 op Melicious ook heel erg populair via Google of Pinterest. Ik vind het een mooie en afwisselende lijst om te zien en ben er blij mee. Er staan zowel beauty als lifestyle gerelateerde artikelen in en ook een baby artikel.

In welk artikel was jij het meest geïnteresseerd?
En waar zou je meer over willen lezen op Melicious?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: