Je Instagram bio font veranderen doe je zo

instagram bio font

Misschien is het je wel eens opgevallen dat sommige instagram acounts gebruik maken van een ander lettertype in hun bio? Als je het aan mij vraagt een leuke manier om je Instagram bio extra te laten opvallen. Wil jij ook opvallen door je Instagram bio font aan te passen of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe dit werkt? In dit artikel leg ik uit hoe je op een makkelijke manier ook jouw Instagram biografie voorziet van een ander lettertype.

Waarom je Instagram bio font veranderen?

Gewoon omdat je het mooi vind. Yes, dat is zeker een goede reden! Daarnaast kan een ander insta font net de speelse manier zijn om je Instagram profiel wat meer persoonlijk te maken. Zo val je op tussen de hoeveelheid andere accounts.

Ander Insta bio lettertype voor zakelijke gebruik?

Ook als je Instagram zakelijke gebruikt, kan het handig en mooi zijn om het lettertype van je Instagram bio aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan een verwijzing naar de titel van je recente blogpost, vlog of het benadrukken van je expertise.

Wil je serieus genomen worden op Instagram? Dan is er wel een soort van ongeschreven regel: gebruik nooit meer dan twee verschillende lettertypes door elkaar! Het oogt rommeling en komt gewoon niet professioneel over.

Hoe geef je je Instagram bio een ander lettertype?

Je Instagram bio font of een gedeelte hiervan aanpassen is eigenlijk héél simpel. Dit kan je doen met een online font generator. Zoals bijvoorbeeld Cool Symbol of LingoJam. Je surft naar één van deze twee websites toe en voert de tekst in die je graag in een ander lettertype zou willen hebben. Nu kun je kiezen uit een legio aan opties waarin je tekst kan worden omgezet. Tevreden? Kopieer de tekst, ga naar je Instagram profiel en dan naar ‘Profiel Bewerken’. Plak de tekst in het daarvoor bestemde vakje en tadaa. Zo makkelijk is het dus om je Instagram bio font te veranderen.

Hoe voeg je tekstsymbolen toe aan je Instagram bio?

Is het veranderen van het lettertype van je Instagram bio voor jou iets teveel van het goede? Misschien vind je het dan wel leuk om tekstsymbolen toe te voegen aan je Instagram bio. Deze kun je gemakkelijk kopiëren en plakken. Ook hiervoor gebruik ik  Cool Symbol of LingoJam. De tekststymbolen kun je naast toepassen in je Instagram biografie ook toepassen in de beschrijvende tekst onder je foto’s.

Instagram bio font

Wat voorbeelden van mijn Instagram

Wanneer ik op vakantie ga ✈ to Bodrum
Wanneer ik ergens gek op ben of iets leuk vind ♡
Wanneer ik verwijs naar een blog of vlog ▷▹
Of om mijn expertise te benadrukken ☆ of een ✗

Wat vind jij van het gebruik van een aparte Instagram bio font?

Meer blogtips lezen?
18 apps die elke blogger moet hebben
Zo maak ik mijn blogfoto’s
Blog aanbieding die je als blogger beter kunt afslaan!
15 opmerkingen die ik als blogger vaker te horen krijg
Achter het scherm & Nieuwe Camera – Canon EOS 750D
Bluetooth remote shutter voor je telefoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: