Bluetooth remote shutter voor je telefoon

Remote-shutter-voor-je-telefoon

Selfies maken. Wie doet het nou niet? Iedereen was ineens op zoek naar een selfiestick, want dit was de nieuwe hype. Ik heb vandaag een andere selfie-gadget voor je die handig van pas kan komen, namelijk de Bluetooth remote shutter voor je telefoon.

Geen gepruts meer met de self-timer optie en in 1 keer meerdere foto’s maken. Met deze Bluetooth remote shutter worden je selfies alleen maar beter. Je kunt hem gebruiken met of zonder selfie-stick. Hij is klein, dus op de foto zal niemand zien dat je een remote shutter in je hand hebt! Hij past makkelijk in je zak en je kunt hem dus overal mee naar toe nemen!

Remote-shutter-voor-je-telefoon

De remote shutter is verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar ik koos voor de zwarte variant. Verder krijg je er een batterij bij geleverd waarop de Bluetooth remote shutter werkt. Natuurlijk wel even zelf installeren.

De remote shutter heeft aan de voorkant twee knoppen de ene knop kun je gebruiken als je een iOS phone hebt en de andere knop voor als je een Android phone hebt.

Remote-shutter-voor-je-telefoon

Hoe koppel je de remote met je mobiel? Je zet de remote shutter aan door aan de rechter zijkant het knopje op aan te zetten. Bij de Bluetooth instellingen op je mobiel selecteer je de remote shutter in mijn geval heette deze “AB Shutter 3” om mee te verbinden.

Hierna gaat een blauw lampje in de linker bovenhoek branden, nu is de bluetooth remote shutter voor je telefoon verbonden. Daarna kun je de ingebouwde camera app van je mobiel gebruiken om foto’s te maken. De remote shutter kun je nu gebruiken als externe knop.

Remote-shutter-voor-je-telefoon-3

Ik vond het super leuk om deze remote shutter uit te testen en om het resultaat te zien! Wel kwam ik erachter dat het handig is om een tripod te hebben waar je de telefoon op kan zetten. Het is een super kleine en lichte gadget (9 gram), die enorm veel kan doen voor het maken van een selfie en elke andere foto. Door zijn kleine formaat 3.2cm x 4.7cm x 1.1cm is hij gemakkelijk in elke tas mee te nemen, zodat je hem tevoorschijn kunt halen wanneer het nodig is. Op een feestje of onderweg, het maakt niet uit!

Ik vind deze selfie gadget echt een aanwinst voor in mijn tas en ik zou hem zeker aanraden aan iedereen die gek is op het maken van selfies, maar ook zeker gewone foto’s!

Deze remote shutter heb ik aangeschaft op bol.com voor  € 6,99. Leuke prijs hé?

Wat vinden jullie van de Bluetooth remote shutter voor je smartphone?
En maak jij graaf selfies?

Meer blogtips lezen?
18 apps die elke blogger moet hebben
Zo maak ik mijn blogfoto’s
Blog aanbieding die je als blogger beter kunt afslaan!
15 opmerkingen die ik als blogger vaker te horen krijg
Achter het scherm & Nieuwe Camera – Canon EOS 750D
Bluetooth remote shutter voor je telefoon

4 Reacties

   • Shorea
    augustus 13, 2017 / 2:53 pm

    ik krijg het niet gekoppeld het is wel verbonden maar de camera reageert niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: