dit waren de populairste artikelen in 2017

Niet te geloven, nog 4 dagen en dan is 2017 alweer weer ten einde. Vandaag blik ik met jullie terug op de populairste artikelen in 2017.  Ik vind het altijd leuk om de statistieken te bekijken en te inventariseren wat nou het beste bekeken artikel is dit jaar. Dus hierbij de top 10 van  de populairste artikelen in 2017en sommige hebben mij best een beetje verbaasd!

10. Macarons met frambozen vulling

Dit artikel maakte ik pas in augustus dit jaar en toch is hij geindigt in deze lijst. Dat snap ik eigenlijk wel want, wie is er nou niet gek op macarons? Een ontzettend populair artikel waar ontzettend veel mensen op binnen komen via Google en Pinterest. En zeg nou zelf, hij is ook super lekker en thuis te maken.

Action Led figuur Ananas - Maak je eigen led Figuur

9. Action- maak je eigen led figuur

Het woord action verandert op mijn blog in goud, het zijn één van de artikelen die de meeste bezoekers opleveren. Volgens mij weten jullie dat ook. Zodra er weer een nieuw hebbedingetje is probeer ik jullie op de hoogte te houden.

DIY gezichtsmasker van kurkuma

8. DIY Gezichtsmasker van kurkuma- voor een golden glow

Dit makkelijke maar ontzettend gezonde recept voor je gezichtshuid laat een gouden glow achter op je huid. Dit DIY recept blijft uitermate populair en levert dagelijks ontzettend veel hits op. Een echte knaller op Google en Pinterest. Helemaal de afgelopen dagen was hij ontzettend populair.

7.DE PERFECTE TAN MET DE COLLISTAR FACE MAGIC DROPS

Van dit artikel vind ik het niet zo gek dat deze in de top 10 staat. Want dit is één van de beste bruiningsproducten die ik ooit heb gebruikt voor mijn gezicht. Binnen een paar minuten verkleurt je huid al en je huid krijgt er geen gele gloed van zoals met de meeste bruiningsproducten. Nu het winter is kunnen we deze topper wel gebruiken.

Action Shoplog 07-08-2017

6. ACTION Shoplog

Dit keer een shoplog van de action.  Eén van de eerste shoplogs die ik ooit heb opgenomen. Maar dit was echt een uitschieter die tienduizenden keren bekeken is. Leuk om te zien dat goedkope shoplogs het goed doen!

Henna, Mehndi, Kina Gecesi outfit- Salwar Kameez

5. Mijn Henna, Mehndi, Kina Gecesi outfit Salwar Kameez

Dit artikel is een persoonlijk artikel en toch razend populair. Ik schreef over mijn henna outfit die ik droeg tijdens de trouwerij van mijn schoonzus.Veel mensen hebben hier gezocht om er achter te komen waar ze ook zulke mooie henna kleding kunnen kopen. Ik was er destijds zelf niet super enthousiast over, maar blijkbaar jullie als bezoekers wel!

tips tegen muggen

4. 6 tips tegen muggen

Elke zomer weer wenk ik de sjaak en dit keer wilde ik niet alleen mezelf, maar ook jullie helpen om die muggen de baas te worden. Want steeds die muggenbulten en jeuk overal daar werd ik niet vrolijk van. Ik probeerde van alles uit en kwam met 6 tips tegen muggen. Blijkbaar waren er meer mensen op zoek naar echt goede tips, want dit artikel is super goed bekeken vooral rond de zomer maanden natuurlijk!

Zelf je wenkbrauwen in model verven of kleuren met Refectocil wenkbrauwverf

3. Zelf je wenkbrauwen in model verven of kleuren met Refectocil wenkbrauwverf

Dit begon eigenlijk als een grapje het kleuren van de wenkbrauwen van mijn schoonzusje. We waren in de avond alleen samen en we hadden zin om wat leuks te doen. Ik had mijnk wenkbrauwen verf bij me en mijn camera zit altijd standaard in mijn werktas. Zo werd het artikel voor de mooie wenkbrauwen geboren. Schot in de roos dus! Want jullie waren super enthousiast over het kleuren van je wenkbrauwen.

Hoe je zelf de lekkerste churros maakt

2. Hoe je zelf de lekkerste churros maakt

Dit recept maakte ik in april dit jaar, maar is nog steeds bizar populair en wordt nog steeds honderden keren per dag bekeken. Waarschijnlijk omdat veel mensen gek zijn op churros en zelf ook de lekkerste churros willen maken. Zelf maak ik deze churros regelmatig en vooral de chocolade saus maakt het een super lekker recept om je vingers bij af te likken.

Action lightbox met letters

1.Action Lightbox met Letters

Met stipt op 1 is weer een artikel van Action, hoe kan het ook anders? Een super trendy item om neer te zetten in je interieur en aan te passen aan je mood. Of je er nu een leuke catchy tekst opzet of de ligthbox alleen gebruikt met een feestje? Dit was het beste artikel van het jaar! Ik ben benieuwd of jij hem ook in huis hebt gehaald ;).

Grappig genoeg zijn alle bovenstaande artikelen ook heel erg populair via Google of Pinterest. Ik vind het een mooie en afwisselende lijst om te zien en ben er blij mee. In alle eerlijkheid hoop ik dat de lijst volgend jaar toch wat meer beauty gerelateerd is, aangezien dat de insteek is van Me-licious. Wel valt mij op dat er geen enkel artikel wat met gezondheid te maken heeft naar voren komt, terwijl ik er toch best een hoop heb gemaakt dit jaar. Ook ben ik dit jaar begonnen met vlogs. In het begin waren ze niet zo goed bekeken, maar al doende leer ik en ook over de vlogs zijn jullie inmiddels enthousiast.

Ik ben benieuwd welke artikelen jullie
zijn bijgebleven? Waar zou je meer over wil lezen?

15 Reacties

 1. december 28, 2017 / 8:06 am

  Leuke terugblikken ik ben ook enorm fan van het bekijken van mijn statistieken en ben ook erg verbaasd over sommige blogs die er echt sterk bovenuit schieten. Je maskerblog lijkt me trouwens wel erg leuk als ik die foto zo zie dus ga die nog even bekijken

 2. december 28, 2017 / 11:33 am

  Hmmm churros dat recept ga ik eens bekijken, want vind ze zo lekker! Ben ook altijd dol op shoplogs leuk om te zien wat een ander heeft gekocht hihi

 3. december 28, 2017 / 12:11 pm

  O heerlijk! Zelf churros maken, deze is mij bijgebleven. Dit moet ik overigens zelf nog steeds een keertje doen. Zo lekker. Gave lijst van artikelen meid, jij hebt een top jaar gehad zo te zien.

 4. december 28, 2017 / 12:13 pm

  Leuk dat je ze in een artikel hebt gezet! Ga even rustig lezen. Vooral die van de churro’s haha…

 5. december 28, 2017 / 12:24 pm

  Wat een leuke artikelen staan er tussen zeg! ik krijg nu wel lekkere zin als ik die macarons zie haha!

 6. december 28, 2017 / 1:25 pm

  Die macarons zien er ook zo leuk uit! Die kleurtjes alleen al. Daar word ik vrolijk van.

 7. december 28, 2017 / 3:02 pm

  De macarons zijn mij zeker bijgebleven. Voor de rest kom ik hier te weinig, Probeer daar de komende week verandering in te brengen, want VRIJIJIJIJ!

 8. december 28, 2017 / 5:08 pm

  Die macarons kun je gewoon niet overslaan! Zeker nu het bijna etenstijd is :-) En de foto met salwar kameez doet me met plezier terugdenken aan de twee jaar die ik in India woonde. Heel mooi!

 9. december 29, 2017 / 8:44 am

  Wat leuk dat je artikelen van de action het zo goed doen! Ik vind de foto’s op je blog prachtig!

 10. december 29, 2017 / 10:54 am

  Ik vrees een beetje voor het kurkuma masker. Drink namelijk zelf vaak golden milk en poets mijn tanden geregeld met kurkuma, ik kan mij voorstellen dat mijn gezicht er veel te geel van wordt. Het is echt heftig spul, superfood maar op kleding en lichaam niet mijn ding.

 11. december 29, 2017 / 7:43 pm

  Ik vind Actionshoplogs altijd heerlijk! Die Collistardrops heb ik enorm goede verhalen over gehoord, fijn dat ze zo goed werken!

 12. Verena
  december 29, 2017 / 9:38 pm

  Oeee die macarons lijken me erg lekker. En ik wil ook wel eens churros maken! Leuke blogs :)

 13. januari 3, 2018 / 12:50 pm

  Mmmm Churros en Macarons, die artikelen ga ik zeker eens bekijken!
  Ik vind het leuk dat je allemaal interessante onderwerpen deelt op je blog :)

  • Mariëlle
   Auteur
   januari 3, 2018 / 1:05 pm

   Bedankt voor het compliment Debby. Ik doe mijn best om het voor alle volgers interessant te houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: