Puky Loopfiets lrm met Luchtbanden – Supermoto Edition

Puky Loopfiets lrm

Onze zoon had al een tijdje plezier van zijn houten loopfiets, maar nu werd het toch echt tijd voor een wat comfortabelere loopfiets voor de langere afstanden en eentje die wat meer kan meegroeien met zijn lengte. Zo kochten wij de Puky Loopfiets lrm – Supermoto Edition. Ik vertel je graag onze ervaring, lees je mee?

Puky Loopfiets

Nu vraag je je misschien af hoe wij bij de Puky loopfiets uitkwamen? Nou dat zal ik je vertellen op het kinderdagverblijf van zijn hadden ze een loopfiets waar hij erg gek op was. En je raad het al die was van Puky. Dit merk wordt ook veel gebruikt op andere kinderdagverblijven en je ziet ze ook steeds meer in het straatbeeld. Het sterke frame en de kwalitatief hoogwaardige onderdelen, geeft een Puky loopfietsje de kans om vaker gebruikt te worden.

Een PUKY loopfiets is veilig. Dankzij een eigen testlaboratorium kan PUKY haar fietsen uitgebreid testen op normen en richtlijnen. Het doordachte design van de PUKY loopfietsen maakt ze kindgericht goed voor de ontwikkeling en veilig, maar ook passend bij de huidige mode.

Puky lrm loopfiets

Puky heeft loopfietsen voor peuters en kleuters van meerdere leeftijden.. De Puky lrm loopfiets is het meest gangbare model loopfiets voor kindjes van 2 jaar en ouder. Het is een klein loopfietsje met 8 inch wielen, dus veel kindjes zullen er al met 1,5 jaar op kunnen fietsen. Hij is er in verschillende varianten, maar wij wilde toch net een wat stoerdere uitvoering. Zo kwamen we uit bij de limited edtion supermoto variant.

Puky Loopfiets lrm supermoto

Puky lrm Supermoto

De Puky Lr 1 L Plus Supermoto brengt kleine racers echt op gang. Of het nu gaat om een ​​korte race met vrienden of een lange tocht met mama en papa. Met de coole look van de nummberplaat, het achterspatbord en de wielen met een gekleurde zijkant, is deze LR 1 L zeker de meest ambitieuze Puky-loopfiets in de LR 1-familie.

De luchtbanden bieden veel comfort en grip. Verder heeft de LR 1 Supermoto alle kenmerken die de Puky lrm loopfiets ook heeft.

Kenmerken

  • Lage instap met opstap
  • Duurzaam frame van milieuvriendelijk gerecycled staal
  • Bananenzadel voor optimale krachtoverbrenging
  • Zadel en stuur in hoogte verstelbaar
  • Stuur en wielen kogelgelagerd evenals het frame en de velgen
  • Veiligheidspakket van veiligheidsstuurgrepen en stuurkussens zijn uiteraard
  • Praktische zijstandaard.
  • Nummerplaat
  • Geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar.
  • Max. Totale belasting 25 kg.
Puky Loopfiets lrm

Onze mening

Onze zoon genoot al heel erg van zijn houten loopfiets, maar die miste hier en daar toch wat comfort. En zou nou eerlijk deze ziet er toch ook gewoon een stuk stoerder uit. Voor zijn 3de verjaardag kreeg hij dan ook deze loopfiets. De normale Puky lrm vonden we net iets te simpel en deze limited edition was ook nog eens in de aanbieding. Dus toen gingen we als verwend motorrijders voor deze supermoto limted edition overstag.

Zayn houdt het fietsen met deze fiets veel langer vol. Hij zegt zelf dat het zadel lekkeder zit dan zijn vorige fiets, wat ik ook wel kan begrijpen. Dit zadel is gemaakt van stevig rubber en daarnaast heeft de fiets op verschillende plekken kogellagers die schokken tijdens het fietsen opvangen.

In het begin moest hij erg wennen aan het extra gewicht van zijn nieuwe fiets. De andere loopfiets was immers van hout. Vooral het stuur is erg fijn. Als je kind namelijk valt dan klapt het stuur mee, waardoor je eigenlijk minder kans hebt op blessures. Ook de standaard vond onze zoon erg interessant en viel in de smaak. Geen gegooi meer met de mooie fiets, nee netjes op de standaard zetten als je klaar bent met fietsen.

Wanneer we in de speeltuin zijn kan ik gemakkelijk zijn fiets herkennen wanneer er andere Puky loopfietsen staan. En ook krijgen we vaak complimenten van andere mama’s, maar ik moet eerlijk zijn vooral papa’s. Stiekem ben ik zelf ook wel een beetje jaloers hoor op deze te gekke fiets! Die van mij is gewoon saai wit.

Het verstellen van het stuurt en zadel gaat vrij gemakkelijk. En zo kan deze fiets echt een tijdje meegroeien met je kindje tot hij of zijn 4 a 5 jaar is. Hij is verkrijgbaar bij Bol.com voor een vanaf prijs van € 54,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: