Weekly Snaps #17-2021

Weekly-snaps-17-2021-foto-6

Afgelopen week namen we afscheid van onze parkietjes, dronken we veel ada cay, omdat Zayn en ik ons niet zo lekker voelden. Ga ik langs het graf van mijn oom. Krijg ik een potje liefde. Gaan we op visite en eten we ijs met Zayn en de neefjes. Al met al een heerlijke week, die zo weer om was. Kijk je mee?

Maandag zijn we vroeg opgestaan. Aangekleed, samen gegeten. En Zayn weggebracht. Erna ging ik door naar Kantoor. En na het werk eerst nog even boodschappen doen. Waarbij deze plant mama deze prachtige plantjes tegen kwam. Oewwh! Zayn deed lekker zijn eigen ding, keek filmpjes en speelde met zijn Dede. Zodoende dat ik tijd had om aan mijn artikel over grote maten bh’s te werken. In de avond hebben we rond ontvasten tijd, lekker samen gegeten. Na het eten was het al laat, dus gingen we gelijk naar huis. Zayn sliep natuurlijk al lang…

Tip: Vandaag kwam er ook een artikel online, waarin ik je uitleg hoe je een bananenplant verzorgd.

Dinsdag was onze ochtend niet anders dan de maandag. De middag was daarentegen wel spannend… want onze parkietjes werden opgehaald door een nieuwe eigenaar. Het ging me echt aan mijn hart! Ze gaan weg, omdat het voor onze parkietjes beter is. We kunnen ze gewoon weg niet meer de tijd en aandacht geven die ze verdienen. En de nieuwe eigenaar is een hele fijne vent. Die zelfs nog een foto stuurde toen ze eenmaal heelhuids aangekomen waren thuis met hun kooi. super fijn! En dat maakt het allemaal net iets minder erg.

Ik voelde me de afgelopen dagen wat hangerig en niet lekker. En Zayn ook niet. Daarom maak ik in de avonde ada cay voor ons beiden. Dit zijn verschillende kruiden gedroogd zoals bijvoorbeeld: Salie, tijm, zonnebloem etc.

Toen Zayn eenmaal sliep, ging ik aan de slag met de Preview van de Extreme shine volume lipgloss. Een erg fijne lipgloss lijkt me dit!

Vandaag is het woensdag. Ik breng Zayn naar de opvang en werk aan een artikel over de Happy Circle Plant hangers Toen ik Zayn ging ophalen van de opvang kreeg ik al een heel mooi pakketje mee. Dat speciaal bedoeld was voor Moederdag. Wat leuk! Dit heeft Zayn helemaal zelf gemaakt voor mij. Dit mag ik natuurlijk pas openmaken op Moederdag, dus ik zet het nog netjes even in de kast.

Donderdag werk ik op kantoor en ik heb zo een drukke dag, dat ik helemaal vergeet foto’s te maken! Wel werk ik in de avond aan het artikel over de Doorkomende tandjes van je baby en 7x tips tegen pijn.

Vrijdag werk ik vanuit huis. En komt mijn moeder op Zayn oppassen. Haha ik trof die twee zo aan toen ik naar beneden kwam. Wat een lekkere knuffelkonten. Ik ging samen met Michelle nog even langs het graf van mijn oom. Want tja, anders komt het er nooit van. Zij heeft op de Zeister begraafplaats namelijk ook familie liggen. Zo gezegd, zo gedaan. In de avond chillde we nog even samen, aten we een ovenschotel uit het boek van projectgezond. Hmmm het was heerlijk!.

In de ochtend gingen we gezellig met Zayn naar Castellum. Ze hebben hier een heerlijke speeltuin, moestuin en dieren waar je gezellig me je kindje naartoe kunt. We hebben alle dieren gezien. Gespeeld me water en paardebloemen geplukt en geblazen. En wat vond Zayn dat leuk!

In de middag was Zayn kapot, hij viel al in de auto op de terug weg naar huis in slaap. We besloten erna bij onze vrienden S. en K. langs te gaan. De mannen gingen samen de hort op. En S. en ik bleven gezellig met de kinderen thuis. Het was een chaos met speelgoed en Zayn vermaakte zich goed. Al die auto’s tjaa… daar zeg je geen nee tegen. Maar opruimen, daar houden deze 3 jongens niet van. Dus toen ging ik onderhandelen. Als alles netjes was opgeruimd, dan kregen ze een ijsje. En het is ze gelukt, dus we gingen op naar de ijssalon. Je gaat het niet geloven… we zaten nog geen vijf minuten en Zayn liet al zijn hoorntje vallen. In eerste instantie kreeg hij zijn ijsje in een bakje. Maar omdat zijn neefjes hun ijsje op een hoorntje kregen, moest hij die ook hebben. Tijdens het likken was hij zo enthousiast dat hij het hele horentje uit zijn handen liet vallen. Komisch om terug te kijken op de foto’s maar op dat moment was het huilen hoor. We hebben het opgelost met een gedeeld ijsje van mama. En toen was iedereen weer blij.

In de avond besloten we spareribs van Madera House te halen uit Rotterdam. Want we kennen geen eettent die halal sparerib verkoopt. Ik ging voor de carpaccio. OMG wat was ie lekker! We blijven tot Zayn in slaap valt en gaan dan naar huis.

Zondag rommelen we eerst wat in huis. Ik doe de was en vouw deze op. Echt mijn favo hobby, but not! Erna bak ik verse wafels. Hmmm! Als we gegeten gaan Ab en Zayn even samen naar de speeltuin, zodat ik nog wat klusjes in huis kan doen.

In de middag gaan we als verassing naar Babaane met een bosje bloemen. Zayn vermaakt zich uren door te spelen met wc-rollen. Wie had dat kunnen bedenken. Zo zie je maar, soms kan het heel makkelijk zijn. Eigenlijk zouden we niet blijven, maar mijn schoonouders nodigen ons uit om te blijven eten. Zayn wil niet naar huis, dus blijven we gezellig hangen.

Hoe was jouw week afgelopen week? See you next week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: