Weekly Snaps #40-2020

weekly-snaps-#40-2020

Afgelopen week is een week met veel mixed emotions. Ik werk veel vanuit huis. Ga uiteten bij Sushi Koi en mijn broer en moeder zijn jarig. Ook Overlijd mijn vogeltje Snoepie. En ga ik langs de eerste hulp, omdat ik me niet goed voel. Lees je mee in een nieuwe Weekly Snaps?

weekly-snaps-#40-2020

Vandaag begin ik mijn ochtend met een broodje pindakaas met banaan. Love it! Erna ga ik naar kantoor, want we hebben vandaag een drukke dag. De maandagen zijn altijd druk vanwege de verschillende meetings en rapportages die gemaakt moeten worden.

Ik neem tussendoor even de tijd om wat thee te halen en te genieten van wat fruit, want je moet wel goed voor jezelf zorgen. Zeker wanneer de ‘R’ weer in de maand zit. Ik lunch met crackers, kipfilet, zuivelspread en tomaat en salade. Hmm!

Als mijn werkdag er eenmaal op zit ga ik naar mijn schoonouders waar we lekker gebakken vis eten. Heerlijk! Vooral deze soort: Rode poon, vind ik erg lekker! Helaas heeft deze vis wel wat meer graatjes dan andere soorten vis. Na het eten tafelen we nog wat na en kletsen we gezellig met z’n allen.

weekly-snaps-#40-2020

Vandaag is het dinsdag. Op onze Service Desk blijft het druk met veel mensen die langskomen voor het ophalen van Hardware. En zelf heb ik last van mijn keel en wil ik andere mensen niet aansteken. Daarom heb ik besloten toch weer thuis te gaan werken. Ik heb geen vitaal beroep.

Ik doe voor het eerst weer alle meetings uit mijn werkkamertje boven. Het is even wennen, maar levert ook wel meer focus en effectiviteit. Ik ontbijt ondertussen met wat kwark en nootjes. En tussendoor speel ik in de pauze even met mijn parkieten: Snoepie en Aladin. Wat zijn ze blij dat ik thuis ben.

In de avond eten we weer bij mijn schoonouders. Gewoon, omdat het gezellig is! We krijgen een heerlijke ovenschotel voorgezet en Manti. Dit is echt één van mijn favoriete gerechten. Hmmm! Zayn eet ook gezellig mee en wil tegenwoordig alles zelf doen. Dus dat is knoeien geblazen…

weekly-snaps-#40-2020

Vandaag is het woensdag mama-dag. Zayn is al vroeg wakker, dus we starten op met een bakje koffie en een lekkere fles voor Zayn. Erna breng ik Zayn naar de opvang. Waar ik me overigens verbaas over de deze perenboom, waar alle rijpen peren gewoon onder blijven liggen. Zo zonde!

ondertussen ga ik zelf boodschappen doen. En neem voor mezelf (heel slecht) een lekker ontbijt mee. Erna werk ik nog even aan mijn blog. Zo maak ik de weekly snaps #39-2020 af. En maak ik ook een stukje over slingerklemmen. Altijd handig wanneer je slingers moet ophangen.

In de middag haal ik Zayn op. En erna kwam eindelijk Zayn zijn nieuwe gewatteerde peuter jas van Zara binnen! En wat staat hij stoer! Hij is helemaal goed voor de koudere dagen en heeft drie kleuren. Donkerblauw, wit en cognac. Zayn denkt gelijk dat we weg gaan en wil hem niet meer uitdoen!

Ik doe ondertussen de was en zet voor Zayn en mij een lekkere pot kruidenthee. Ik doe er thijm, kaneel en een theezakje in. Zayn drinkt het afgekoeld uit zijn fles en ik drink het als thee. We bellen ook Mamoe nog even, want die is jarig. En samen zingen we happy birthay.

In de avond eten we gezellig samen en Zayn gaat vandaag op tijd naar bed.

weekly-snaps-#40-2020

Vandaag is het donderdag en Zayn kon niet wakker worden in de ochtend. Lekker hoor! Vandaag slaapt hij tot kwart over 7. Ik was al wel veel eerder wakker, want ik begin vroeg vandaag. En moet een dagje naar kantoor. We krijgen vandaag een nieuwe collega op de service desk. Super leuk en deze heeft wat begeleiding nodig.

Ik lunch op kantoor en doe een hoop uitzoek werk en coördinatie. In de avond haalt Ab Zayn op van de opvang. Ik kook ondertussen en knuffel tussendoor met Zayn. Door de opvang is Zayn erg moe, dus wil hij al om 7 uur slapen. Zelf ben ik ook erg moe, dus we gaan lekker samen liggen en vallen in slaap. Ik leg Zayn in zijn bedje, rommel nog wat op mijn blog. Zo maak ik het recept voor klassieke ramen af. En ga daarna op tijd naar bed.

weekly-snaps-#40-2020

Vandaag is het vrijdag, ik werk thuis en mijn moeder past op Zayn. Ik ontbijt in mijn kantoortje boven. Voor het eerst in tijden een boterham met hagelslag.

Ik kan pas laat lunchen, omdat mijn hele ochtend vol gepland zit met meetings. Half 2 ben ik pas klaar en ik maak snel een mozzarella salade klaar en eet wat crackers met humus.

Als ik even tussendoor snel wat drinken ga halen zie ik Zayn zitten op een omgekeerd krukje met een kussen erin. We moeten maar snel een stoeltje voor hem bestellen, want hij wil graag zelf voor de tv zitten.

In de middag na het werk krijg ik een cadeautje van Zayn en Nani. Het boek van Project gezond, om zo wat te afvallen en toch lekker te eten. Mijn moeder doet dit al een tijdje en is al meer dan 5 kilo kwijt! Ik weet nog niet wanneer ik hier aan ga beginnen, maar ik ben wel erg blij met het boek!

In de avond komt er een pakket van Vertbaudet binnen. Dit is een webshop met allerlei kinderkleding, kinderschoenen en kinderkamer inrichting. Ik bestelde hier twee paar nieuwe schoenen voor hem. Gewoon simpele witte schoenen met klittenband. En een paar klittenband schoenen met een denim look. Overigens zijn schoenen met klittenband moeilijk te vinden in maat 22-23. En ik bestelde een jungle dekbed. Die ik snel waste en installeerde in zijn bed. Leuk is ie hé!

weekly-snaps-#40-2020

Erna geef ik Zayn te eten. En wacht ik tot mijn vriendinnen M. en K. mij komen ophalen voor de Sushi Date. We gaan namelijk naar Sushi Koi in utrecht stad.

Een relaxte plek om lekker sushi te eten. Maar natuurlijk hebben we meer dan dat. We bestellen via de tablet en eten lekker samen. We halen nog wat gekkigheid met mondkapjes. En als we eenmaal klaar zijn met eten gaan we nog even naar het huis van K. om daar wat na te borrelen en te praten. Het wordt voor het eerst in tijden laat. Ik word pas om half 4 weer naar huis gebracht. Shoot! Zayn is de volgende ochtend weer vroeg wakker, dus snel tukken.

weekly-snaps-#40-2020

Als ik de volgende ochtend om half 8 wakker wordt, slaapt Zayn nog. OMG wat een geluk! Ik voel me echt gaar en ook erg misselijk. Geen idee waardoor het komt. Maar voordat ik kan beginnen met het ontbijt zie ik mijn parkietje Snoepie onderin de kooi liggen. Ik raak eigenlijk eerst lichtjes in paniek, maar bel gelijk de vogelarts, waar we helaas pas om 10 uur terecht kunnen.

Ab past op Zayn en ik ga met Snoepie naar de dierenarts in Zeist. Maar het ziet er niet goed uit. Ze reageert nergens meer op en seint alleen nog maar met er ogen. Wat voel ik me verdriet en machteloos. Ze is mijn beste vriendinnetje! Ik laat haar achter bij de vogelarts die aangeeft dat ze wordt opgenomen met een infuus en dan hoopt dat ze er bovenop komt. Eenmaal onderweg naar huis word ik gebeld. Snoepie is overleden. Ik maak rechtsomkeer en ga haar ophalen.

Eenmaal thuis met haar voel ik me echt niet goed. Maar ik negeer het neem een aspirine en ga snel bloemen halen. Mijn moeder is namelijk vandaag jarig. Ik haal een prachtige bos bij een bloemen tentje waar ik altijd bloemen ga halen. En zet deze in het water.

Ik moet nog steeds ontbijten, maar wil Snoepie eerst begraven. En dan gaat het fout. Ik moet overgeven en het stop niet. Ik drink appelsap, water in kleine slokjes met tussenposes, maar nee. Mijn lichaam moet het eruit gooien. Ik geef de hele dag over. En Ab en Zayn gaan uiteindelijk zelf bij mijn moeder langs voor haar verjaardag. Ik blijf thuis. Omdat ik niks binnen houdt en me zorgen maak om mijn water inname bel ik de huisartenpost. Ze vragen me langs te komen bij het Antonius. Dus ab brengt me langs. Gelukkg heb ik niks ernstig, maar wel iets heel vervelends een voedselvergiftiging. Dit heb ik opgelopen bij Sushi Koi. Dus een leuke tent, maar ik ga hier niet meer eten!

Zondag maak ik geen fotos’en doe ik het rustig aan. Ik voel me erg ziek en zwak. En doe zo min mogelijk. Mijn weekend zit erop. Hopelijk wordt volgend weekend een beter weekend!

Hoe was jouw week afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: