Weekly Snaps #48

Het is weer tijd voor een nieuwe Weekly Snaps! Ik vertel je wat ik afgelopen week allemaal deed… We kochten trap bekleding. Ik had de henna van een goede vriendin en nichtje van me, een bruiloft en babyshower. Een drukke maar heerlijke week! Lees je met me mee in deze nieuwe Weekly Snaps?

Zaterdag

Vandaag sliep ik uit tot een uur of negen en ging ik daarna lekker sporten. Erna ging ik met Appie naar de Leenbakker om daar te kijken naar tapijt voor onze trap. We waren al een tijdje aan het twijfelen wat we daarmee moesten doen namelijk. Onze trap hadden we 2 jaar geleden mooi geschilderd en wilde we graag wit laten. Maar helaas beschadigd hij ontzettend snel. Waarschijnlijk is het geen hardhouten trap. Dus zodoende dat we dan toch maar voor tapijt gaan.

Weekly Snaps #48-1

Omdat, het lastig was om in de winkel een beslissing te maken namen we stalen mee naar huis. We twijfelde erg tussen grijs en taupe. Dus vroeg ik jullie om hulp. Jullie stemde met 75% voor grijs. Dus die gaat het worden. Als jij hebt meegestemd, thanks voor je hulp! Ook begon ik weer met het koud afdouchen, want de herfst komt er weer aan. Ik heb het erg snel koud en heb gemerkt dat als ik me koud af douche, mijn lichaam beter op de kou reageert. Ik vroeg of jullie ook wel eens onder de koude douche gaan, en het resultaat is hoger dan verwacht. 55% gaat wel eens onder de koude douche. Hoor jij onder de 45% die nee antwoordde? Probeer het eens consequent zou ik zeggen, want het werkt echt!

Zondag

Vandaag stonden we bij tijds op en gingen we naar de Leenbakker om hier grijs tapijt te gaan bestellen. We bestelden 6,5 meter voor twee trappen. Daarna gingen we lekker een broodje eten bij La Pizza Basilico. Iedereen die uit K-eiland komt, kent dit lekkere tentje waar ze ook halal pizza bollen verkopen met salami! hmmm.

Erna hielp Ab me met het maken van outfit foto’s voor de outfit van zomer naar herfst post die deze week online kwam. Erna gingen we lunchen bij Popocatepetl The Mexican in het centrum van Utrecht. Want het was vandaag Nationale Nacho dag!

Weekly Snaps #48-2

In de avond gingen we nog even langs mijn ouders en aten we ook nog eens gebak. Jeetje wat zaten ik en Ab vol zeg! Ook kwam mijn tante gezellig op visite, dus het werd wel een latertje, maar het was erg gezellig!

P.s. als jij nog zin hebt om ergens lekker te gaan eten, ga dan even langs bij een van de Popocatepetl vestigingen, want deze hele maand maak je kans om prijzen te winnen. O.a. een reis naar Mexico! Benieuwd hoe? Check dan even mijn instastories.

Maandag

Vandaag moest ik gewoon weer aan het werk. Alhoewel ik er zin in had, viel het toch best een beetje tegen. Ik was nog niet helemaal uit mijn vakantie ritme. Maar het is gewoon een kwestie van doen en doorzetten.

Weekly Snaps #48-3

In de avond gingen we eten bij mijn schoonouders. Zo gek, want nu is er nog maar één schoonzusje over. Ik mis die andere twee zo erg! Maar gelukkig hebben we contact via insta en whatsapp. Ondertussen maakte ik het artikel van dinsdag over de garnalenspiesjes op een stokje. En ging ik nog snel een halfuurtje sporten. Ik wilde op tijd naar bed want zo nu en dan goed je rust pakken is ook belangrijk!

Dinsdag

Vandaag was eigenlijk niet zo’n spannende dag. Ik ging weer werken en in de avond deed ik niet zoveel. Ik speelde veel met snoepie omdat, ik wist dat ik aankomende week wat minder thuis zou zijn in de avond. Dus probeerde ik dit zo een beetje te compenseren. Ab kookte vandaag voor ons en maakte super lekkere kip. Geen idee hoe deze gekruid was, maar ik was happy! Liefde gaat door de maag.

Weekly Snaps #48-4

Ook maakte ik mijn artikelen voor woensdag en donderdag over de Essie Say It Ain’t Soho nagellak en de Aveda Damage Remedy Daily Hair Repair af. En zette ik mijn iPhone 6S te koop. Dus mocht je nog opzoek zijn naar een nieuwe krasvrije iphone? Kijk dan even naar mijn iphone advertentie op marktplaats.

Woensdag

Na het werken ging ik snel naar huis om me klaar te maken. Ik deed mijn haar en mijn make-up. Op mijn huid bracht ik de Fixfluid foundation aan dan MAC. Op mijn ogen: de gouden oogschaduwkleur muted en een combo van de rode tinten dense, work it en crimson uit het Ultra Eyeshadows Palette Flawless 4 van MakeUp Revolution. De eyeliner is van Essence de deep blackbwaterproof eyeliner. Op mijn lippen: de Stay Matte Ink Lippenstift van Maybelline – 80 Ruler. Dit is een long stay lippenstift, dus deze blijft lekker lang en goed zitten! Ik trok een salwaar kameez aan (indiase outfit) voor de henna. Uiteraard was het een turks henna, feest maar who cares. Je moet trots zijn op waar je vandaan komt vind ik.

Weekly Snaps #48-5

Ik heb echt in tijden niet zo genoten. We dansten, zongen, deden uiteraar de henna ceremonie en feesten tot bam. Oeps… ik moest de volgende dag weer werken. Dus snel naar bed, want deze schone slaapster heeft wel minimaal 7 uurtjes slaap nodig.

Donderdag

Vandaag weer lekker gewerkt. Na het werk besloot ik met Ab even de stad in te gaan om wat kleding te scoren en gezellig te wandelen. We hadden deze week weinig samen gedaan dus miste we wat quality time.

Weekly Snaps #48-6

Ik wilde graag een jurk te scoren voor vrijdag en hij een polo’tje. Na veel winkels in en uitgelopen te hebben, helaas geen polo en geen jurk. Wel aten we lekker een donut bij de Dunkin Donuts. Oh my, vandaag was defenitly cheat day. Bij thuis komst  ploften we lekker in bed.

Vrijdag

Vandaag kwam ik er op het werk achter dat ik niet alleen goed ben in appliciatiebeheer, maar ook in het aan de praat krijgen van smartwaches. Een collega had hetzelfde horloge als ik en kreeg hem niet meer werkend. Ik ging ermee aan de slag en tadaa een werkende Michael Kors watch. Omdat meerdere collega’s smartwachtes hadden besloten we elkaar uit te dagen zoveel mogelijk stappen te zetten.

Weekly Snaps #48-7

In de middag ging ik langs mijn ouders om wat privé zaken te regelen. Helaas lukte dit niet helemaal zoals gepland. Ik had wat tijd over en omdat ik toch al in de stad was, besloot ik toch gek te doen eindelijk die tragus piercing die ik al eeuwen wilde te laten schieten.

Omdat we niet echt wat te eten in huis hadden en we straks op de bruiloft te eten kregen, stilde ik mijn honger met chocolade ijs en slagroom. Oh my! Ik hou van zondigen echt waar!

In de avond reden we samen met een goede vriend naar sommeren, want daar werd de bruiloft van onze aangenomen nicht gehouden. Mijn bestie hield een tafel voor ons vrij, dus bij binnenkomst konden we gelijk plaats nemen.

Weekly Snaps #48-8

Wat waren de bruid en bruidegom mooi! We genoten van het eten, het was echt super lekker! We dansten en deden gek samen. Heerlijk is dat als je vrienden je familie worden. Omdat we na 12en nog niet richting huis wilde, gingen we met z’n allen verder chillen tot in de late uurtjes. We waren pas rond 5 uur s’nachts thuis.

Zoals je ziet heb ik echt genoten van mijn week en een hoop gedaan…

Tot de volgende Weekly Snaps!

Liefs, Mariëlle

Hoe zag jouw week er afgelopen week uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: