Weekly Snaps #49

Vandaag staat er weer een nieuwe Weekly Snaps #49 online.

Weekly Snaps #49

Zaterdag

vandaag sliep ik uit tot een uur of 10, ja vijf uurtjes maar. Ik checkte mijn telefoon, want vandaag zouden we een babyshower hebben van een vriendin in Amsterdam. Maar haar eigen baby gooide onze babyshower planning in de war. Ze voelde de baby niet goed en ging op extra controle. Rond een uur of twee kreeg ik het seintje dat ze er zou zijn. Dus ik naar Amsterdam. Haar andere vriendinnen hadden de party goed georganiseerd en ze was dan ook erg verbaasd. Ze kreeg mooie cadeau’s, we versierden rompertjes voor er, die ze straks de baby aan kon doen. En genoten van een hapje en drankje.

Weekly Snaps #49-2

Rond een uur of half vijf moest ze weer op controle, dus ging ik richting huis. Ik merkte dat ik echt slaap tekort had en ging bij thuiskomst lekker in bed liggen om wat meer te rusten.

Zondag

ik was gisteren zo moe dat ik het avond eten skipte en lekker doorsliep tot in de ochtend half 9. Ik had het blijkbaar nodig, dus why not? Vandaag ontbeet ik goed met een broodje gebakken ei en twee kopjes koffie. Ik maakte de weekly snaps van afgelopen week af en zette deze online.

Weekly Snaps #49-3

In de avond aten we een keer hollandse prak bij mijn ouders. Opbakken aardappels met een kipfilet schnitzel. I love it! Mijn mama maakt echt de lekkerste schnitzels. Ook had ze tiramisu gemaakt zonder alcohol.

Maandag

Vandaag ging ik lekker werken en erna naar mijn schoonouders. Eigenlijk niks bijzonders om te vermelden. Ik werkte aan het artikel van dinsdag en beek nog even de nieuwe Essence Dancing on the Milky Way collectie. Wel moest ik erg wennen aan de koud en dat het vroeger donker werd. Stiekem toch al weer last van een winterdip? Ik merkte dit ook aan het feit dat ik eerder wilde gaan slapen. Dus dat deed ik, op tijd naar bed!

Weekly Snaps #49-6

Dinsdag

Na het werk besloot ik lekker boodschapjes te gaan doen. Ik haalde vlees o.a. merguez omdat ik hier zo gek op ben. En kipfilet. Ook kocht ik groenten en bulgur. Ken je dat? Bulgur is een soort van rijst maar dan gemaakt van verschillende soorten tarwe. De tarwekorrels worden eerst gestoomd, daarna gedroogd en vervolgens grof gemalen of gebroken. In de turkse keuken wordt bulgur wel vaker gebruikt als bijgerecht. Dus vandaag aten we bulgur met spitskool en merguez. Ook werkte ik vandaag aan het artikel voor de Calvé Pindakaasreep met Karamel Zeezout. Erna ging ik lekker sporten. Ik vroeg jullie in een poll of het nog niet te laat was om te gaan en wat ik zou doen. Omdat een groot gedeelte aangaf dat ik gewoon moest gaan, ben ik toch weer geweest!

Weekly Snaps #49-7

Woensdag

Vandaag ging ik in de avond naar de kapper. Omdat zij ook nog is een goede vriendin van me is, vind ik dit nooit vervelend. We kletsen lekker. En ook werd ik lekker verwend nog voor mijn verjaardag! Zo lief! We bedachten weer een nieuwe coupe voor mij. Dit keer zijn het babylights geworden. Hele dunne highlights waardoor je haar wel lichter lijkt, maar niet helemaal licht is.

Donderdag

Vandaag kwam er geen artikel online. Ik had het gewoon weg te druk gehad de afgelopen week en wilde even en avondje mijn hoofd op iets anders. Daarom gingen we lekker samen patatje eten bij Bram.

Weekly Snaps #49-9

Ik vroeg jullie hoe jullie je patat het liefste eten en 65% koos voor speciaal. Dat had ik niet verwacht! Mijn favo is ook speciaal of oorlog. Ik legde de laatste hand aan het Michael Kors Acces Sofie smartwatch artikel. Ik wilde echt dat dit een duidelijk review van de smartwatch zou zijn en hierdoor is het een XXL review geworden. Ook pakte ik mijn cadeautje uit van de kapper en hoe mooi zijn deze nep nagels van de primark. Wauwie! Ook kreeg ik prachtige bloemen die ik in het water zette.

Vrijdag

Vandaag moest ik wat financiële zaken regelen. Bleh! Saai! Maar ik kreeg wel lekker taart op werk en zelfs in tweevoud. Ik kwam eracht dat mijn Alocasia dood aan het gaan is en ik heb geen idee wat ik fout doe! Dus als iemand tips heeft graag. De bladeren worden geel en sterven af :(

Weekly Snaps #49-8

Ik kreeg mijn rosefield horloge dat ik besteld had binnen en mijn neuspiercings die ik dit keer bestelde op Alieexpress.

Erna ging ik met een vriendin het nieuwe leidsche rijn centrum verkennen. We hebben heerlijk gegeten bij de Jumbo Food markt, al vond ik alle maaltijden wel wat aan de prijzige kant.

Dat was de samenvatting van mijn week.
Untill next week!
xxx Mariëlle

Hoe zag jou week eruit?
En moet jij ook zo wennen aan de kou en het donker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: