Weekly Snaps #53

Afgelopen week kreeg ik een stille hint van een collega, waren Kayra en Zimra jarig. Ging ik naar het Yoast blogevent en at ik snert. Knuffelde met ons baby nichtje. En chillde met Evelyne en Anne en de honden posse.

Zaterdag

Weekly Snaps #53 - Snoepie, snacks, klussen en ontbijt
Ontbijt selfie, overnight oat, Snoepie de parkiet, snacks en selfie met mijn klusmasker.

Vandaag stond ik vroeg op, terwijl ik vannacht niet zo goed had geslapen. Ik werd lek gestoken door een mug en mijn hele hand is opgezwollen. Desondanks had Snoepie er wel zin in en was ze super blij om me te zien. Zodra ik er wakker maakte sprong ze letterlijk uit er kooitje. Gezelligheid daar houdt ze van. Dus gingen we samen ontbijten. Ik nam overnight oats met soyamelk en een klein lepeltje honing en Snoepie? Die kreeg een nieuwe lading zaadjes en wat wortel.

Erna kleedde ik me om en ging ik klussen. We verzette best een hoop werk en gingen in de middag lekker patat eten. Althans dat dachten we, maar de patat pinda viel echt ontzettend tegen, waardoor ik blij was dat ik een kaassouflé besteld had.

De verjaardagstaarten van Kayra en Zimra

Na het klussen gingen we snel thuis omkleden en door naar de verjaardag van Kayra en Zimra. Wat hadden ze een mooie taarten en wat smaakte ze lekker! We hadden een super gezellig avond met alle kids, vrienden en familie.

Knuffelen met ons moppie en samen eten met vrienden. Spelletjes spelen met het paillet kussen van de action.

Zondag

Vandaag stonden we wat later op omdat het gisteren laat was geworden. Ik legde de laatste hand aan het artikel van maandag: L.O.V. update Oktober + Make-up Look. In de middag gingen we naar vrienden. Ze hebben pas een baby gekregen. En wat is er nou lekkerder dan met zo’n kleintje knuffelen? Ab en ik wisten het wel hoor! Hihih. Daarnaast speelde ik met mijn vriendinnetje Divana en ze maakte een mooie tekening voor ons die nu op de koelkast hangt. Ab had ontzettend lange benen en een punk kapsel. Geweldig om die fantasie en verbeeldingswereld van kinderen te zien.

We aten pasta met kip en pesto en we deden een raadspelletje met de nieuwe paillet kussen van de action. Hahahaha! Je hebt ook shirts met pailletjes die je omhoog en naar beneden kunt strijken en dan krijg je een andere opdruk. Je kunt wel raden wat dit was, toch?

Weekly Snaps #53-2 tatli eten bij mijn schoonouders

Maandag

Vandaag ging ik werken en in de avond bij mijn schoonouders eten. Mijn schoonzusje had vandaag gekookt en het smaakte echt ontzettend lekker. We aten taco’s met gehakt en zelfgemaakte salade. Omdat ik zo’n trek had was ik helemaal vergeten om een foto van het eten te maken.

Als toetje kregen we Turkse Kadayif en zelf gemaakte tiramisu. Voor de mensen die zich afvragen, waarom ik dus vaak nee tegen dingen zeg. Of verkondig dat ik dik ben geworden. Dit is de reden!

Dinsdag

Vandaag kwam er geen artikel online. Ik had een druk weekend gehad en een drukke werkdag maandag. Mijn hoofd stond niet naar het schrijven van een artikel.

We gingen op het werk in de lunch naar de Dibo om te vragen naar de mogelijkheden voor ons nieuwe aquarium. We besloten er een warm water aquarium van te maken en namen alvast nieuwe plantjes mee.

De verkoper had echt verstand van het opstarten van een aquarium en ook van vissen en planten. We moeten nu dus eerst het aquarium minimaal 2-3 weken laten draaien met bodemvoeding en planten. Dan zijn als het goed is de goede bacteriën gegroeid en mogen we een sample van het water meenemen om te laten testen.

Ook ging ik vandaag aan de slag met het artikel van woensdag: Nieuw: L’ occitane reinigingsmousse gezichtsreiniger.

Weekly Snaps #53 - thee, kaarjes, lapotop en bloggen

Woensdag

Ik merk dat deze week mijn energie niveau wat lager is. Ik weet niet of het te maken heeft met de kou, het sneller donker worden of met de drukte zowel werk als privé. Op het werk zijn er ook een hoop collega’s ziek. Dus ik hoop dat ik de dans ontspring. Any way ik besluit vandaag wat kaarsjes aan te zetten, een lekker kopje van mijn favoriete thee erbij te nemen. Ik probeerde twee matte lipsticks van Essence uit. En ging erover bloggen.

Weekly Snaps #53 - yoast blog event en snert
Selfie, Yoast event, Yoast notebook & Snert (erwtensoep)

Donderdag

Vandaag had ik een dagje vrij genomen, want ik ben uitgenodigd voor het Yoast SEO event. Men wat had ik hier zin in! Het event vond plaats in Wijchen, toch wel zo’n 1,5 uur rijden in de spits. Wil je meer lezen over wat ik tijdens het event deed? Lees dan even dit verslag over het Yoast event.

In de avond zou ik bij een vriendin gaan chillen, maar helaas ging dit niet door. Toen heb ik mijn moeder gebeld en ging ik daarheen. Ze had lekker zelf gemaakte erwtensoep ofwel ‘ Snert’  gemaakt. En men wat kan ze dit goed. Hij was ontzettend lekker. Ik bleef kletsen tot een uur of half 9 en ging toen richting huis.

Weekly Snaps #53 - baklava, fleurige sweater en knuffelen met lucca. Katjesdrop
Balava, selfie met adidas trui, selfie met lucca de hond, katjes drop en koekje.

Vrijdag

Vandaag ging ik eerst werken. Ik wist vandaag gewoon niet wat ik moest aandoen, dus pakte ik mijn lekkere adidas sweater uit de kast. Ik vond zelf dat ik niet super leuk uitzag, maar kreeg desondanks toch veel complimenten van collega’s over mijn fleurige trui. Thanks everyone!

Ook kreeg ik een katjesdrop van een collega. Of dit nou een stille hint was, of omdat hij het ook super lekker vond… ik weet het niet.

Het werk liep wat uit en erna moest ik nog traplijm kopen. We gaan namelijk morgen de trap bekleden. Ik vroeg jullie namelijk al eerder om jullie mening en jullie hielpen mij met het kiezen van het juiste tapijt. Zie weekly snaps #48 . Daarna ging ik baklava kopen, want ik wilde Ab zijn oom en tante verassen. Ze doen een hoop voor ons en staan altijd klaar. Dag mag wel eens beloond worden toch ;)

In de avond ging ik langs bij Evelyne en ook Anne kwam die kant op. Evelyne heeft een hond en ook Anne nam haar hond mee. Wat waren ze leuk samen! En ik kon het niet laten, om even te knuffelen en met Lucca op de foto te gaan. We hadden het super gezellig en probeerde de film Gooische Vrouwen te kijken, maar raakte zo aan de praat dat de film was afgelopen tegen de tijd we wilde gaan kijken. Dus met andere woorden een geslaagde avond.

Een heerlijke week als je het mij vraagt die in het teken stond van de dingen waar ik het meeste van hou. Familie, vrienden en bloggen. I love it!

Wat was het fijnste moment van jou week afgelopen week?

untill next time,
XoXo Mariëlle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: