Weekly Snaps #59

Afgelopen week ging ik naar de Primark in Utrecht, bezocht ik het Frenchie cafe, dronk ik een Freak Shake. Ging ik uiteten bij Food Explorer. Hielde we iftar bij Ab zijn tante. Kwamen mijn broer en ouders terug van vakantie en bracht ik een bezoek aan The Harbour Club. Kijk je mee in deze weekly snaps?

Zaterdag

Zaterdag heb ik eerst lekker uitgeslapen, want gisteren was het best een druk dagje zo met dat event. Erna werd ik door Michelle gebeld en kwamen we op het idee om naar de Primark in Utrecht te gaan. Dus zo gezegd, zo gedaan. En jeetje wat was het er druk! Wil je meer weten? Ik maakte er een artikel over Primark Utrecht.

Erna zijn we lekker gaan lunchen bij het Frenchie café op de Lange Nieuwestraat. Jeetje wat hebben ze hier een lekkere dingen zeg. We kozen voor redvelvet pancakes en namen beide een Freak shake. Als jullie het leuk vinden om een hotspot post te lezen over deze locatie. Let me know in de comments, dan ga ik er zeker eentje maken met wat uitgebreidere foto’s!

We zijn erna even thuis gaan bijkomen van al dat lekkere eten. Om vervolgens in de avond weer door te gaan naar de Food Explorer. Ik was er zelf nog nooit geweest, maar heb er zoveel goeds over gehoord! Wat een heerlijke tent. Een all you can eat concept, waar je niet in de rij hoeft te staan en waar je van alles vers kan eten. Van sushi tot pizza of nacho’s. Patat, rijst, dumplings je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het!

Zondag

Vandaag kwam mijn broertje terug van vakantie, dus ik was helemaal excited. En morgen komen mijn ouder ook weer terug! Joehoe. Niet dat ik hem al gezien heb hoor, maar alleen het idee al is fijn!

Ik maakte vandaag de blogpost met mijn ervaring over de russian volume wimperextensions

En erna gingen we op pad om Divana haar verjaardag te vieren! We hadden prachtige nikie’s voor er gekocht. En wat was ze er blij mee. In de avond bleven we gezellig pizza eten.

Maandag

Vandaag ging ik weer vroeg naar het werk. Erna ben ik mooi even plat gaan liggen, maar ik kon helaas niet slapen. We zouden in de avond op iftar (breken van het vasten) gaan bij ab zijn tante. En dat zou dus laat worden. Gelukkig was ik niet al te vermoeid en hebben we het hartstikke gezellig gehad met z’n allen. En niet onbelangrijk lekker gegeten. Offcourse what else is new?

Dinsdag

Vandaag ben ik dan eindelijk bij mijn ouders langs geweest. Jeetje wat had ik ze gemist. Lekker om ze weer even te knuffelen en terug met z’n allen in ons ouderlijk huis te zijn!

Woensdag

Vandaag wat aan de blog gewerkt, want het was een beetje stil deze week! Zo maakte ik het artikel over 20x bikini’s met print. Oeh ze zijn echt om te zwijmelen en met die lekkere temperatuur van vandaag… krijg ik zin om er nu al eentje te kopen!

Ook maakte ik de post over het Spa Reine Subtile event af. Die vrijdag zal verschijnen.

Donderdag

Moeite met opstaan en niet vooruit te branden. Helaas zitten ook zulke dagen erbij! Maar we blijven gewoon door struggelen, want na vandaag is het bijna weekend!

Ik was helemaal vergeten om de preview van de Essence trend edition “sun. sand. & Goldenrainbows. live te zetten. Dus ook die heb ik voor morgen ingepland.

Ik ging nog even snel boodschappen doen en scoorde bij de Zeeman een super leuke nijntje knuffel, rompertje en muts voor onze kleine.

Ook ontving ik een perspakketje, waar ik jullie hopelijk volgende week wat meer over kan vertellen!

Omdat Abdullah ramadan doet kook ik vandaag laat in de avond. We eten turkse mercimek corba, kip met friet uit de oven, wat rijst en groente.

Vrijdag

Vandaag werk ik tot half 2 en ga ik daarna met Michelle naar The Harbour Club in Rotterdam. Deze wordt namelijk heropend, omdat men verbouwd heeft. We krijgen een perslunch aangeboden met allemaal heerlijk eten in een gemoedelijke sfeer.

Jeetje wat ziet het er allemaal lekker uit en wat smaakt het goed! Er wordt zelfs rekening gehouden met mijn zwangerschap, dit is geen enkel probleem. The Harbour Club heeft echt een hele fijne en gemoedelijke sfeer en je gaat echt weg met het gevoel dat je wat beleefd hebt. Het is er heerlijk vertoeven of je nu binnen zit of buiten op het terras. En na het avondeten kan je gelijk door naar de bar waar men heerlijke muziek draait tot in de late uurtjes!

Zoals je ziet heb ik mijn week heerlijk afgesloten. En uiteraard komt er snel een hotspot artikel met veel mooie foto’s online. Zodat jullie net als ik even kunnen wegkwijlen bij het zien van deze Highclass hotspot!

Hoe was jouw week afgelopen week?

2 Reacties

 1. mei 23, 2019 / 7:46 pm

  Wat een leuke week heb je gehad en wat maak je veel foto’s zeg! Ik zie vooral veel lekkers voorbij komen, heerlijk! :)

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 24, 2019 / 9:40 am

   Haha Janet jij hebt goed opgelet dat ik een lekkerbek ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: