Tips voor een romantische Valentijnsdag

Het is al bijna weer Valentijnsdag. Tijd om de romantiek weer een beetje extra op te laten leven. Waar je andere jaren als verassing een hotelletje of misschien wel restaurant zou hebben geregeld, is het dit jaar allemaal even anders. Gezellig samen thuis terug trekken is een perfect idee nu we de deur niet echt uit kunnen. Met de volgende ideeën voor thuis beleven jullie een heerlijke Valentijnsdag.

Toch een romantische valentijnsdag

Alle romantische artikelen op tijd in huis
Zorg als eerste dat je alle artikelen in huis hebt een romantische draai aan de dag of avond te geven. Denk aan kaarsen, massageolie, boodschappen voor het ontbijt, lunch of diner, mooie outfit en verleidelijke lingerie als je partner daar van houdt.

Ontbijt op bed: Hoe kun je je lover nou beter verassen dan met een ontbijt op bed en er zelf lekker naast gaan liggen?

3-gangen diner: Hou je van samen uit eten gaan? Maak dan samen of als verassing alleen een drie gangen menu voor je valentijn. Dek de tafel net alsof je uit eten bent. Steek kaarsen aan, zet een romantisch muziekje op en dim het licht.

Hou je beiden niet zo van koken? Bestel dan een 3 gangen diner bij dat lokale restaurant waar je altijd graag uit eten gaat. En steun de horeca.

Let op, heb je kleine kinderen, rek desnoods etenstijd een beetje op tot de kinderen naar bed zijn. Zodat jullie rustig en onbezorgd van jullie romantische date kunnen genieten.

recept Heart pancakes voor je valentijn

Indoor picknick: Hou je niet van uiteten gaan, Of wil je een keer wat anders? Waarom dan niet een indoor picknick organiseren. Schuif de salontafel aan de kant, leg een deken op de vloer. En bezaai met kussens.

Natuurlijk serveer je heerlijke picknick hapjes zoals: croissants, stokboord, fruittaartjes, heart pancakes, mozzarella spiesjes, Baba Ganoush, fruit en kleine hapjes zoals: Börek, of Sarma. En vergeet vooral niet de drankjes, ga voor een zelfgemaakte cola stroop of kies voor een Mocktail. En geloof me jouw valentijn had dit zeker niet verwacht!

Chocolade Fonduen: Je legt verschillende soorten fruit klaar en dipt deze gezellig samen in de chocolade fondue. Wie weet kan je de chocolade later op een creatievere manier inzetten.

Romantische wandeling: Denk aan uitwaaien op het strand, of samen wandelen door het bos. Een wandeling in het donker bij stadlicht. Hoe romantisch kan het zijn!

Wellness in je eigen badkamer
Zo kreeg je een wellness in je eigen badkamer:
– Ruim alle rommeltjes in de badkamer op. Ook eventuele was.
– Zet kaarsjes neer op een veilige plek.
– Zet een draadloze speaker neer of gebruik je telefoon voor het afspelen van romantische of wellness muziek.
– Zet de verwarming aan en leg hier twee handdoeken en basjassen overheen. Of stop ze van tevoren even kort in de wasdroger.
– Zet een drankje en wat lekkers neer.
– Bad of douche? Was elkaar en smeer elkaar in. Heb je een douche? Dan kun je hetzelfde doen.

Massage of online massage cursus
Hou je van een lekkere massage? En weet je niet hoe je deze moet geven? Dan biedt een online massagecursus uitkomst. Super romantisch. Maar ook zonder cursus kun je je partner zeker romantisch masseren. Vandaag mag het best een beetje extra, het is tenslotte Valentijnsdag!

Maison Jar vol herinneringen: Lieve woorden, complimentjes, foto’s, tickets van plekken en andere herkenbare items kan je hierin stoppen. Het is een geweldig cadeau én een eyecatcher om blij van te worden!

Samen schaatsen: Ga samen schaatsen bij een schaatsbaan bij jou in de buurt. De meeste schaatsbanen zullen nu wel open zijn. Zeker met het koude weer van de afgelopen dagen.

Kijk samen een concert: Nu je niet samen naar een concert kan, des te meer reden om hem lekker thuis op te zetten. Met een hapje en een drankje en samen gezellig mee te swingen.

Organiseer een cocktail avond: Houden jullie beiden van uitproberen? Haal dan alle spullen in huis voor een heuse cocktailparty. Mocht je geliefde wat minder houden experimenteren en heeft hij of zij een favoriete cocktail? Zorg dan dat deze klaar staat.

Romantisch hotelletje? Spendeer jullie Valentijnsnacht in een romantische hotelletje of juist een hele dure. Dit is namelijk super romantisch en zorgt vaak even voor die boost. En vergeet dan niet om roomservice te bestellen.


▷Lees ook: valentijn cadeautjes voor hem

Dit was zo maar een ideetje om Valentijnsdag dit jaar zeker niet in het water te laten vallen en hier met je partner alsnog ultiem van te genieten.

Wat zijn jouw plannen voor deze Valentijnsdag?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: