Weekly Snaps #21-2021

Weekly Snaps #21-2021

Afgelopen week sprong Zayn spontaan in de fontein. Kregen we visite van N. en J., kreeg ik eindelijk na lang wachten mijn KitchenAid keukenmachine. Deed ik een poging tot het opruimen van de werk/blogkamer, wat resulteerde in een error, omdat de bakken niet paste. Bummer! En gingen we lekker BBQ ‘met de familie. Lees je mee in weer een nieuwe weekly snaps?

Vandaag is het maandag. En ook nog eens tweede pinksterdag. In de ochtend zit ik lekker met Zayn thuis. En maak ik het artikel over de Maui moisture agave hair mask. En na zijn middag slaapje, komen zijn vriendin (J) en mijn vriendin (N) gezellig spelen.

Het is vandaag een regenachtige, niet zo warme dag. En toch besluiten we wandelen naar Leidsche Rijn Centrum te gaan. We zouden daar een hapje eten. En daar komt niet zoveel van terecht. Zayn en J. ontdekken de fonteinen. En voor ik het weet staat hij helemaal met zijn jasje in de fontein. Zeik en zeik nat is hij. Ik ga naar de Hema, om daar droge kleding te kopen. En kleed hem in de Hema om. We halen dan een patatje bij de Bram Ladage. En eten deze lekker samen met N. en J.

Daarna begint het keihard te regen en belt Ab op om ons op te halen. We hebben maar weer eens bewezen waarom een stationcar zo handig is. Er gaan gewoon twee buggies en kinderen in. Super fijn!

Eenmaal bij ons thuis gaan N. en J. er vandoor, want voor hen is het ook een lange dag geweest. En wij gaan lekker eten bij mijn schoonouders. We maken het niet te laat en rijden stipt half 8 weer terug naar huis. Zayn is kapot en moet echt gaan slapen.

Vandaag is het dinsdag en moeten we gewoon weer aan het werk. Valt altijd tegen na zo’n vrije dag, omdat je dan een extra dag moet inhalen. Althans dat gevoel heb ik toch wel steeds. In de avond eten we bij hala R. Super gezellig, want ook Dede en Babaanne zijn er! We zitten even in de serre en drinken nog een kop koffie. En dan is het tijd om weer naar huis te gaan.

Woensdag is mama en schoonmaakdag. Nadat ik Zayn naar de opvang heb gebracht doe ik snel boodschappen bij de lidl. En erna begin ik in de werk/blogkamer om alle beautyproducten een beetje te ordenen in de bakken van IKEA. Helaas zijn ze bakken net te groot om in de VITTSJÖ stellingkast te passen. Wat baal ik! ik had beter eerst kunnen checken of ze paste alvorens alle producten in te ruimen en te verdelen. Pff wat moet ik nu doen? Toch maar voor kleinere bakken gaan? Ik loop even vast en heb error in mijn hoofd. Ik besluit dit besluit dan ook maar even uit te stellen.

Als ik bijna op het punt sta om Zayn op te halen, staat de postbezorgen voro de deur en krijg ik eindelijk mijn Kitchenaid in handen. Ook kwam er een leuk perspakketje voor Zayn binnen van HAK, waarover binnenkort meer.

In de middag haal ik Zayn op en laat hem slapen. Hij is zo moe van de opvang. Eer hij wakker is, is het alweer half 5. Jeetje onze hele middag is voorbij gevlogen. Tijdens zijn slaapje ben ik alvast begonnen aan het eten. Kipschnitzels met aubergine, courgette en champignons. Hmm dat smaakt naar meer.

Als Zayn dan eindelijk op bed ligt ga ik even aan de slag met mijn blog. En maak ik de Weekly Snaps #20

Vandaag is het donderdag. We ontbijten samen met Zayn en dan breng ik hem weg naar de opvang. En ga ik door naar werk. Jeetje, wat is het druk vandaag op kantoor. Zayn heeft muziekles op de opvang met een vogeltje. Hij vindt het zo ontzettend leuk.

In de namiddag belt Babbanne om te vragen of we even langs komen. Eigenlijk zit het niet in de planning, en ze overtuigd ons om te komen eten. Zo afgesproken zo gedaan. Komen we daar, staat er een heus tentje van IKEA voor hem klaar. Verassing! OMG hij was zo blij! Zijn eigen tent. Hij heeft de hele avond in het tentje gezeten en kwam er ook niet meer uit. Daarna ontdekte hij een koptelefoon en hoe die werkt. Toen hij door had dat er geluid uit kwam, heeft hij hem niet meer afgedaan. Het was al laat dus tijd om naar huis te gaan. De koptelefoon af en even doei zwaaien naar het tentje.

Eenmaal thuis viel hij snel in slaap. Hij had zo’n mooie dag vandaag. In de avond werkte ik weer even aan de blog. Ik bewerkte foto’s en schreef een artikel over de Bioré rose quarts + houtskool cleanser en scrub. Vind de foto’s echt mooi geworden al zeg ik het zelf :P. En werk aan de Preview van de Ardell spring is here collectie.

Vandaag is het vrijdag. Ik werk thuis en mijn moeder komt op Zayn passen. Ik heb zoveel meetings dat mijn lunch er bijna bij inschiet. Toch maak ik even 10 minuten tijd om een lekkere boterham te smeren. Want met project gezond mag je geen maatlijden of tussendoortjes overslaan. In de middag komt het cadeau van onze tweeling neefjes F. en O. binnen. Prachtige zwarte sneakers van Adidas. Hopelijk passen ze, en zijn ze er blij mee.

In de avond hebben we geen zin om te koken. En aangezien ik mijn moeder toch terug moet brengen naar het Smaakstation. Neem ik gelijk twee lekkere bara’s met kipkerrie mee. Wat een straf! Ook eet ik een softijsje. En nee, dat kan niet volgens projectgezond. Shame on me!

In de avond gaat Ab lekker chillen bij zijn vrienden. Ik ben kapot! Drukke week achter de rug. Daarom hang ik wat thuis en kijk de laatste aflevering van mijn serie.

Vandaag is het zaterdag. We staan vandaag vroeg op met z’n allen. En Zayn gaat na het ontbijt gelijk aan de slag met stickers plakken. Hij vond ze zo mooi, dat ze niet alleen op het papier moesten, maar ook op mama. Want mama is ook mooi. Wat ben je toch een heerlijk kind.

Na Zayn zijn ochtend slaapje gaan we met z’n allen naar Geertjes Hoeve. Zayn heeft de tijd van zijn leven, en wij hobbelen een beetje achter hem aan. Vooral zand is favoriet. Eenmaal thuis legen we zijn zakken met zand en ook zijn schoenen zitten aardig vol. Dan gaan we naar Oompie, want daar gaan we lekker bbqen. En ook Nani en Nana zijn van de partij. We eten lekker gezond, courgette, salade, en natuurlijk vlees! En zelfs Zayn helpt een beetje met bbqen. Jong geleerd is oud gedaan.

Vandaag is het zondag. Ik sta op met barstende koppijn en zelfs na een aspirientje wordt het niet beter. Ik hang de hele dag wat rond in huis in mijn pyjama jurk. Ab besluit in de middag Zayn even mee naar buiten te nemen, zodat ik even rust heb. Ik maakte een preview artikel over de Catrice limited Edition Bronze Away to collectie die pas volgende week maandag online komt.

En toen lonkte de Kitchenaid die daar onaangeroerd op het aanrecht stond naar me. Ik kreeg zin in pizza. Maar wist niet of het wel zo’n goed idee was om echt pizza te gaan maken met al die hoofdpijn. Achja, ik hing al de hele middag thuis. Dus waagde me aan versgemaakte pizza. Hmmm! Eentje met tonijn en paprika. En eentje met sucuk (turkse salami) en uitjes. Ze waren wat zwart geblakerd, en gelukkig nog prima te eten. De Kitchenaid deed prima zijn werk. En maakt het een stuk makkelijk om even snel een deegje in elkaar te draaien.

Na het avondeten hingen we met z’n allen wat thuis. Lekker knuffelen met Zayn tot het bedtijd was. En erna klaarmaken om naar bed te gaan. Op naar een nieuwe week!

Hoe was jouw week afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: