Weekly snaps #20-2021

Weekly-snaps-20-2021-foto-6

Afgelopen week snoeide ik de heg. Vierden we de verjaardag van ons nichtje S. die 10 jaar werd, kreeg ik een presentje van werk, was ik druk met prio’s, bestelde ik een Kitchenaid keukenmachine. Kreeg Zayn zijn eerste spaarpot en hadden Ab en ik onze 6de trouwdag. Kijk je mee?

Vandaag is het maandag, we worden vroeg wakker en maken ons klaar om te beginnen aan de eerste dag van de week. Eenmaal thuis na een lange werkdag, deel ik een aantal finds van Zara Home. Wat een prachtige toetjes glazen hebben ze hier. Het zijn eigenlijk wijn glazen, voor toetjes vind ik ze veel geschikter.

Als we samen gegeten hebben snoei ik de heg. Daar had ik me nog aardig in vergist. Ik dacht dit wel met een uurtje gedaan te hebben, maar was eindstand tot een uur of 9 bezig. Ik namelijk een simpele heggenschaar. Ab en Zayn gingen samen badderen en vielen daarna in slaap op de bank. Ik werkte nog even aan de laatste puntjes voor mijn naamsverandering en sloot toen de dag af.

Vandaag is het dinsdag we starten de ochtend vroeg met zon. Na al die regenachtige dagen OMG. Lekker samen ontbijten en dan brengt Ab Zayn weg. Heb een drukke dag op kantoor en werk tot half 6. Eenmaal klaar doe ik eerst boodschappen en ga dan Zayn halen. Ik besluit simpel te koken, want ik heb niet veel energie meer voor vandaag. Bij thuiskomst ligt er een pakje op me te wachten. In eerste instantie dacht ik dat het van het persbureau was, het blijkt van mijn werk te zijn. Ik kreeg een lekkere Tony Chocolonely met een kaartje erbij: Je bent goud waard. Super leuk gedaan! Als Zayn eenmaal slaapt leg ik al mijn edelstenen om me heen, reinig ik mijn gezicht, doe ik een masker op van Garnier Skin Active Hydra Bomb. En kijk ik lekker naar New Amsterdam. Onder het genot van broodtaart en een stukje Tony.

Vandaag is het woensdag. In de ochtend lak ik mijn nagels met gellak van Mister Milano. Hier laat ik jullie binnenkort een review over zien. Ik maakte foto’s voor de blog en er werd schoongemaakt. Erna ging ik boodschappen doen. En had ik nog net een halfuurtje over om naar mijn favo serie New Amsterdam te kijken.

Dan haal ik Zayn snel op van de opvang en gaan we samen even rustig zitten, zodat hij in slaap kan vallen. Maar dan wordt ik gebeld met een prio van mijn werk, waar ik de hele middag mee bezig ben. Ondertussen is Zayn zo moe dat hij uit zichzelf in slaap valt.

Eenmaal aan het eind van de avond krijg ik een berichtje van mijn wimpersspecialist onverwacht. Ze heeft morgen een groot gat in haar agenda, met de vraag of ik vandaag langs kan komen. Achja, why not? Ik kon wel wat quality time gebruiken. Dus zo gezegd zo gedaan. Ab kookte eten voor ons, aardappeltjes uit de oven met kip en broccoli.

Als Zayn slaapt werk ik nog even aan de blog. Ik maak de Weekly Snaps #16-2021 in een poging de weekly snaps in te lopen. En ik maakte de preview van de Huda Beauty Power Bullet Cream Glow en de Lip Contour 2.0. Super vette beauty producten ;)

Donderdag breng ik Zayn weg. En ben ik vroeg op kantoor. Vandaag is een drukke dag. Er moeten veel laptops ingespoeld worden. En er is een collega met een vijfjarig werkjubileum. Na het werkt haal ik Zayn op en dansen en koken we lekker samen. Als het eten klaar is gezellig samen aan tafel. En in de avond je raad het al… werk ik aan de blog met een lekker geurkaarsje. Ik maak het artikel over de Valentino Donna Born in Roma Eau de Parfum die ik voor moederdag kreeg. En werk ik een over de designtafels van Ignoree.

Vandaag is het vrijdag. Normaal gesproken werk ik op vrijdag thuis, maar vandaag is net even anders dan anders. Omdat er een sollicitatie op kantoor plaats vindt, moet ik daar aanwezig zijn. Woensdag werkte ik een aantal uren over. Om die uren te compenseren ben ik vrijdag in de middag vrij. Wel lekker vind ik zelf. Maar ook zorgt het voor tijdnood bij de dingen die ik gepland had.

Eenmaal vrij besluit ik met mijn moeder en Zayn boodschappen te gaan doen. En even bij de action langs te wippen. Gek genoeg, vind ik niet echt iets bij Action. Dat mag wel in de krant zeg! Erna halen we vis bij de visboer op het pleintje, want Michelle komt gezellig op visite vanavond.

Voordat mijn moeder vertrekt maak ik nog het artikel af over de Babymassage cursus. Deze komt zaterdag online. Michelle, Zayn en ik eten samen lekker patat met kibbeling. Zayn krijgt en prachtige leeuwenspaarpot om al zijn centjes in te doen van tante Michelle. Je bent echt te lief als je dit leest! Zayn wil zijn spaarpot niet meer loslaten, maar dat zal toch moeten. Als Zayn eenmaal slaapt, Kletsen wat en kijken era nog lekker een film… Michelle overtuigd me om toch de Kitchenaid keukenmachine te kopen die ik al zo lang wil. Haha daar heb je dus een bestie voor hé! Ik bestel een kitchenaid met korting dankzij ING rentepunten in Lava zwart. Als het goed is wordt hij volgende week geleverd. Michelle blijft tot in de late uurtjes. Maar dan is het toch tijd voor wat slaap. Want onze wekker gaat vroeg morgen.

Vandaag is het zaterdag we zijn om half 6 gewekt door Zayn. OMG het lijkt steeds vroeger te worden. Vandaag is het feest, want het is onze trouwdag. Ennuh we vieren het niet. Wel krijg ik prachtige bloemen van Ab. We luieren samen in de ochtend, spelen trommel. En als Zayn beneden met Ab in slaap valt, ga ik boven op bed ook even liggen met een broodje. En check ik mijn New Amsterdam serie. Verslaafd?!?

Daarna gaan we door naar Rotterdam, want ons nichtje S. is vandaag 10 jaar geworden. Hiep, hiep, hoera! Gezellig met wat familie leden vieren we haar verjaardag met taart, ballonnen, cadeaus en natuurlijk voldoende Turks eten!

Vandaag is het zondag. We staan gelukkig wat later op dan gisteren, half 7. Hoera! We kijken samen naar babyshark, waar Zayn tegenwoordig helemaal weg van is. En Gelukkig zijn er 80.000 verschillende varianten filmpjes van, dus het houdt ook niet op… Ik laat jullie nog even een foto zien van het mooie boeket van Ab. Mooi is ie hé!

We eten pannenkoek met chocopasta en banaan als ontbijt. En als Zayn om half 11 ligt te snurken op de bank, doe ik vast wat voorwerk voor deze weekly snaps 17-2020. In de middag gaan we naar mijn ouders toe, oftewel Nani en Nana. Ik ga snel wat taart halen voor onze trouwdag om toch mijn ouders en broer en schoonzus er een beetje van te laten genieten. Wat snel taart halen in 10 minuten werd een 1,5 uur plan. Geen enkele winkel had taart en zelfs in het centrum van Utrecht was nergens slagroomtaart te vinden. Daarom besloot ik redvelvet cake te halen bij de Bakkerswinkel. Hmmm heerlijk! Eer ik eenmaal terug ben is het zowat al tijd om aan het avondeten te beginnen. We eten garnalen, sopropo met gehakt rijst, spitskool en ook nog snijbonen. Wauw we worden verwend! We genieten nog een kopje koffie en gaan dan op tijd naar huis om Zayn in bed te leggen.

Hoe was jouw week afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: