Go See Beauty Event

Go see beauty event

De afgelopen tijd heb ik een hoop persuitnodigingen mogen ontvangen. Zo ook die van Maison PR en FS Agency, twee grote PR bureaus in Nederland die het Go See Beauty event organiseerden. Hier toonde diverse mooie merken hun laatste nieuws en innovaties. En ook ik mocht hierbij zijn. Omdat ik op het event ogen en oren tekort kwam en er zó veel te zien en te beleven was. Geef ik jullie vandaag een korte sneak peak van de leukste dingen die ik heb gezien.

Go See Beauty

Het persevent was erg goed opgezet. Zo kon je niet random een rondje lopen langs de merken die jouw aanspraken. Het idee was namelijk dat je bij elk merk een stempel moest halen. Ik moet bekennen, het idee was leuk, en zelfs het vragen van een stempel maakte mij niet ongemakkelijk. Maar wat was de kaart groot en onhandig waarop dit moest. Ik stond steeds maar met de kaar te hannessen. Dus misschien kan de kaart volgend jaar wat kleiner?

Anyway, ik heb bij bijna elke stand foto’s gemaakt, maar niet overal. Want er was zoveel te bekijken, dat ik het soms gewoon vergat. Ook had ik dit keer niet heel veel tijd om te praten met andere bloggers. Ik at en dronk snel wat tussendoor, ook omdat Zayn bij de oppas was en ik echt in 3 uur weer terug moest zijn. Helaas lukte dit echt niet en gelukkig kon de oppas langer blijven!

Go see beauty event collosol

Collosol

Al decennia is dit merk een begrip in de beautywereld. Zo vulde Karl Lagerfeld zijn bad met de bekende reinigingsmelk van dit merk. Ik vond de reinigingsdoekjes zo fijn aanvoelen en die geur! Oh my! Wie weet wordt dit vervolgt…

Go see beauty event - O.P.I.

O.P.I – Hello Kitty Collectie

O.P.I heeft als je het mij vraagt een té cute collectie uitgebracht, namelijk de Hello Kitty collectie. Deze is verkrijgbaar in zowel ‘gewone’ nagellak als in gelpolish. Hier kun je dus ook bij je nagelsalon om vragen!  

Go see beauty event - O.P.I.

Omdat deze collectie gelanceerd is vlak voor de feestdagen zitten er lekker veel glitters in en ook een mooie, goudkleur!

Collistar – Milano Collectie

collistar by milano

Collistar was aanwezig met hun nieuwe limited edition collectie Milano Wat een prachtige collectie is dit zeg! En wat een prachtige verpakkingen hebben de producten stuk voor stuk. Ik was instant verliefd op de nieuwe Unico foundation. Deze had een ontzettend mooie finish.

Kruidvat

Go see beauty event - Kruidvat

Kruidvat is voor mij zeker geen onbekende. Er komen hier regelmatig reviews van Kruidvat producten online. Dus deze kon zeker niet ontbreken in het rondje.

Go see beauty event - Melicious

Ik zette aan aantal leuke producten die er zitten aan te komen op de foto voor je!

Go see beauty event - Q10 booster

Wat dacht je van een betaalbare lijn met vitamine C én, daar is ‘ie gelukkig weer, een vernieuwd wimperserum, waar iedereen met smart op heeft zitten wachten!

Go see beauty event - kruidvat lash booster

Aangezien het vorige serum super goed was, ben ik super benieuwd naar deze. En natuurlijk de Kruidvat menstruatiecups. Hier maakte ik al een review over.

Go see beauty event - menstruatiecups

En ook komt Kruidat met een UltraDent Charcoal tandpasta en tandenborstel. Fijn, want losse charcoal poeder werkt net iets minder handig. Zou jij hier iets over willen lezen?

Go see beauty event - welcome kruidvat

Wat ook erg leuk was, is dat je je eigen portret kon laten tekenen.

Go see beauty event

Ik vind hem erg mooi geworden. Vind jij hem lijken?

Go see beauty event

The Master Parfumer is een reeks heerlijke geuren die ontwikkeld is door wereldberoemde parfumeurs, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Go see beauty event - Happy tangerine parfums

Er zijn twee nieuwe geuren aan het assortiment toegevoegd. Eén voor dames: N°21 Happy Tangerine Eau de Toilette. Dit is een sprankelende mix van mandarijn, jasmijn en musk. Klinkt lekker hé. Ik ben hier super benieuwd naar en zou deze graag reviewen!

En één voor heren The Master Perfumer N°17 Urban Forest Eau de Toilette. Dit is een contrastrijke mix van grapefruit, geranium en vetiver.

marc ibane

Marc Ibane – Tanning Mouse

Marc Inbane is natuurlijk één van de grootste merken op het gebied van Tanning. Ik was al bekend met het merk, en was blij verrast te horen dat ze een gloednieuwe tanning mousse gelanceerd hebben, met tropische geur. Ik ben hier erg benieuwd naar en wil ‘m binnenkort dan ook graag reviewen!

4711 - Aqua Colonia

4711 – Acqua Colonia

Bij 4711 stonden niet alleen de klassieke geuren van 4711, maar ook nieuwe geuren van Acqua Colonia. Ik kan je vertellen: waanzinnig. De gele, blauwe en roze fles zijn me echt bijgebleven en in het bijzonder de gele fles. De dame van het merk beschreef het als ‘holiday in a bottle’ en ik kan niet anders dan daarmee instemmen. Deze geur heet ‘Sunny Side of Zanzibar’ en zal zich zeer binnenkort ook wel in mijn stash gaan bevinden, want ik ben fan.

Go see beauty event - Olaplex no.7

Olaplex – No.7

Bij elke kappersbezoek laat ik mijn haar behandelen met Olaplex. Wat een top product vind ik dit zeg! Naast de Olaplex No.6 is er dus ook een Olaplex. no 7 olie. Hij ruikt heerlijk en beloofd je haar glanzend en pluisvrij te houden. Hier komt binnenkort zeker een review over, want ik krijg de No.6 en No.7 mee naar huis! Dus dikke Shoutout naar Olaplex!

Olaplex

Daarnaast is er nu ook een heuse travelkit beschikbaar voor als je op reis gaat, omdat je de grote flessen in je handbagage niet mag meenemen. Vet handy!

Milu gezichttrainer

Milu – Facetrainer

Milu kende ik al van de maskers (i love!) en het Nederlandse merk begint steeds wat verder uit te breiden met bijvoorbeeld de Face Trainer. Super bizar wat voor effect dat direct gaf, ik heb het getest op mijn arm en het trekt de huid direct strak. Het is weer even wat anders dan een stenen roller- ik denk dat deze zeer effectief zal zijn voor een wat verslapte huid (of voor het behoud van een strakke huid).

Milu gezichttrainer

Ze hebben daarnaast een nieuw masker met retinol (vitamine A) uitgebracht met de belofte dat het ook erg Instagram-able zou zijn, dus ik houd je op de hoogte via Insta ;-) Het masker kost 12,30 euro en je koopt het bijvoorbeeld bij Douglas.

Coloniali

Een nieuw merk voor mij was I Coloniali. Ik heb het bij veel dames op Instagram al voorbij zien komen. Er waren twee Italiaanse dames die met veel passie over het merk hebben gesproken wat het super interessant maakte. Het merk heeft dan ook een Italiaanse oorsprong en maakt mede door de inzet van PR grote sprongen in Nederland. Na dit bezoek waren mijn handen bijna plakkerig van de producten, want ik wilde alles wel even voelen en testen. Mijn favoriete producten waren uit de Mattifying & Pureness lijn, uiteraard speciaal voor de vettere huid.

WetBrush

WetBrush

Ook was de Wet Brush aanwezig. Wat mij betreft een klassieker in de beautywereld. En wat hebben ze een leuke nieuwe varianten zeg!

wetbrush frozen

Kijk eens naar deze Frozen II varianten of de speciale Disney editions.

wetbrush disney

Ik ben helemaal weg van die van Pocahontas. Wat een plaatje! Hier wil je toch elke dag je haren mee borstelen?

wetbrush ariel en pocahontas

Zenner

Zenner ken ik al wat langer en wat een fijne haarproducten en accessoires hebben ze! Voor de aankomende feestdagen hebben ze ook weer zoveel moois! Ik laat je er wat meer over zien in het artikel: kapsel inspiratie – feestelijk haar met gouden accessoires.

Melicious vs Zenner kapsel

Daarnaast wilde deze fijne dames, mijn haar toch wel even een touch-up geven. Zo kreeg ik dit prachtige kapsel aangemeten en allerlei mooie producten mee naar huis! Een dikke chapeau voor het Zenner team.

wally huisparfums

Wally Parfums

Wally parfums is voor mij een nog onbekend merk Italiaans merk. Vanuit vraag in de salon werd er gekeken naar parfums met natuurlijke geurstoffen. Dit werd gevonden bij Wally parfums: een merk dat waarde hecht aan vakmanschap. Zelfs de stickers worden met de hand op het flesje gebracht!

wally parfums

Ze vervaardigen geuren om te dragen, maar hebben ook bijvoorbeeld huisparfum’s of linnenparfum.

wally lakenparfums

Het mooie is dat er geen chemische stoffen in worden gebruikt. Hierdoor zijn deze parfums uitermate geschikt bij huidgevoeligheid. Een mooi merk waar ik enkele samples van heb gekregen.

MAUI

Nieuw in Nederland maar groot in Amerika is het merk Mauï. Ze bieden shampoo, conditioners en maskers aan in geweldige verpakkingen! Ze zijn gewoon te koop bij het Kruidvat voor € 11,95 en hebben stuk voor stuk geweldige geuren.

Hou jij van geurbeleving? Dan is het echt de moeite waard om Mauï eens aan te schaffen.

Foamie

FOAMIE – SHAMPOO BAR

Een ontzettend gaaf merk: Foamie. Een milieu vriendelijk merk, dat er op gericht is minder plastic te gebruiken. En zo’n initiatief moeten we zeker omarmen. De Foamie is een shampoo bar in een handige vorm, die je ook niet in een plastic maar kartonnen doosje koopt. Door het touwtje aan de bar hang je hem handig op en glibbert hij niet overal door de badkamer. Je kunt ze gebruiken voor je hele lichaam, maar ook bijvoorbeeld alleen om je handen te wassen op het toilet. En ze hebben verschillende lekkere geuren.

foamie

En wil je hem toch mee op vakantie nemen? Dan is er een bewaardoosje beschikbaar van gerecycled materiaal.

foamie douchespons

Waar mijn oog gelijk op viel toen ik naar deze stand liep, was de reinigende douchespons. Hoe innovatief en leuk uitziend is dit? Hier kan je de Foamie in stoppen om jezelf gemakkelijk te wassen. De shampoo bars kun je kopen bij Etos voor € 4,95 per stuk.

embryolisse

Embryolisse – Lait-Crème Concentré

Wat had ik al veel gehoord over het merk Embryolisse. Voor de niet kenners, dit is hét merk dat visagisten gebruiken. De crème kalmeert de huid, is parabeenvrij en laat een zacht satijnen laagje achter.

embryolisse limited edition london

Je vind deze crème tegenwoordig op iedere Parijse straathoek. Ze maken van de Lait-Crème Concentré steeds een limited edition en dit jaar is dat London geworden. Ik kreeg hem mee en schreef er een review over: Embryolisse Lait-Crème Concentré – Hype? Of écht zo goed?

Ze hebben trouwens sinds kort ook een make-up lijn, mocht je hierin geïnteresseerd zijn!

Banilla & Co - Zero collectie

Banilla & Co

Als laatste kwam ik aan bij Banila & Co, een merk waaraan eigenlijk alles gewoon leuk is. De verpakkingen hebben leuke trendy kleuren en alleen daarom zou je ze al op je nachtkastje of in de badkamer willen hebben staan.

Zero Clean it

De cleansing balm transformeert in een zachte olie wanneer je de huid masssert om make-up te verwijderen. Ik was gelijk verkocht! En wat een mazzel deze zit in de goodiebag! Jeej!

Go see beauty event babor

Er zijn een paar merken die ik niet uitgebreid heb genoemd. Niet omdat ze niet het noemen waard zijn, maar omdat je met een kindje thuis helaas niet overal even uitgebreid kunt beluisteren wat de trends zijn. Zo had Babor een prachtige stand. En ik heb dan ook al meerdere keren Babor producten van voor jullie gereviewd.

babor kerst pakketten

Daarnaast had ik een heel fijn gesprek met de collega bij de stand. Wat een topper hij weet zoveel van de producten af en spreekt zo vol met passie over het merk. Gewoon aanstekelijk! Ik was al een groot Babor fan, maar nu zeker nog meer!

Paula's choice

Paula’s Choice

Ook de producten van Paula’s Choice mochten natuurlijk niet ontbreken. Ik ben fan van Paula’s Choice Resist Cellular Defense Daily Moisturizer. Ik wist wel dat er zoveel fijne producten waren, maar dat er zoveel verschillende lijnen waren en het gedachtengoed achter het merk. Wauw, dat wist ik niet.

Paula's choice

Als beautyblogger heb je het maar druk, dus soms geen tijd om je wat verder te verdiepen in merken waar je zijdelings mee in aanraking komt. Paula’s choice was zo’n merk.

Zo zat het Clear Purifying Clay Mask in de goodbiebag! Jeej, ook hierover lees je binnenkort meer.

Dr. Hauschka make-up

Dr. Hauschka

Ook heb ik eindelijk kennis gemaakt met het bekende Dr. Hauschka. Ze maken heerlijke beauty producten van biologisch geteelde planten. Een maar liefde voor je huid!

Go See Beauty event

Ik was echt enorm onder de indruk van hoe groots en goed dit persevent was opgezet. Mogelijk heb ik nu niet alle producten/merken benoemd, maar ik ga absoluut met alle merken aan de slag. Dus je ziet ze zeker nog voorbij komen!

En natuurlijk kon ik niet weggaan zonder een lekker hapje of drankje!

En bij deze nog even een dikke shoutout naar beide persbureau’s. Thanks for having me! En al jullie harde werk.

Over welke merken/producten zou jij wat meer willen lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: