Wat ik altijd meeneem op reis in mijn handbagage

wat ik altijd meeneem op reis in mijn handbagage

Naast beauty producten en kleding, neem ik ook een hoop digitale items mee op reis. Natuurlijk denk je gelijk aan het inpakken van een koffer als je het hebt over wat je altijd meeneemt. Daar schreef ik al eerder een blogpost over. Naast mijn koffer neem ik altijd een rugzak mee met voor mijn essentiële items, die ik elke dag gebruik op vakantie en absoluut niet kwijt wil raken in mijn koffer. Vandaag laat ik je zien wat ik altijd meeneem op reis in mijn handbagage.

Of ik nu op vakantie ga binnen Nederland, op stedentrip ga of op zomervakantie, ik stop deze items altijd standaard in mijn handbagage.

wat ik altijd meeneem op reis in mijn handbagage - thule stir rugzak

Voor mijn handbagage heb ik een erg handige rugzak met verschillende vakjes en ritsen. Op de foto zie je de Thule en het model heet Stir. Hij zit lekker op mijn rug. En heeft een speciaal vak voor een waterfles.

wat ik altijd meeneem op reis in mijn handbagage

Zo neem ik altijd een Dopper mee. Er kan voldoende water in en je kunt hem ook nog eens als beker gebruiken. Handig met de kleine of voor als anderen iets willen drinken.

De tas is eigelijk ontworpen voor wandelaars. Vandaar dat hij een gat heeft wat eigenlijk bedoeld is de slang van een waterzak doorheen te doen. Zelf gebruik ik deze voor mijn oortjes. Super handig! Daarnaast kun je als je deze tas wat zwaarder wilt beladen, nog twee extra gespen vast maken op je borst. Waardoor hij beter op je rug blijft zitten. En hij is water bestendig. Wel zo handig met al die digitale apparatuur erin. Ik heb hem trouwens via Thule.com

Natuurlijk mag in wat ik altijd meeneem op reis in mijn handbagage, mijn MacBook Pro niet ontbreken. Of ik nu echt op vakantie ga, of alleen een dag op pad. Ik neem mijn macbook eigenlijk overal mee naartoe. En hij past ook nog eens prima in mijn Thule rugzak.

Mijn Jabra headset neem ik ook altijd mee. Deze koptelefoon filtert omgevingsgeluid weg. En ook zit er een optie op waarbij je wel wat omgevingsgeluid mee krijgt. Soms kan ik me wat irriteren aan het microfoontje, maar ach als je rustig film kan kijken in het vliegtuig zonder al dat geroezemoes. Dan voel ik me gezegend. En mocht je willen bellen, dan kan dat ook lekker draadloos. Super fijn!

Ook neem ik een klein notitieboekje mee. Voor als ik ineens ideeën heb voor een blogpost, maar bijvoorbeeld in het vliegtuig zit. Of andere dingen die ik wil opschrijven. De ene keer koop ik een merk notitieboekje en de andere keer is het een action variant, dat wisselt nog wel eens.

Mijn e-reader, een Kobo H2O. Hier kan ik echt niet meer zonder! Heerlijk tijdens een lange vlucht als ik het tv kijken zat ben. Of later op de avond in de hotelkamer om even tot rust te komen in bad. Maar ook aan het strand is ie prima. Hij is namelijk waterbestendig ;)

wat ik altijd meeneem op reis in mijn handbagage

Deze Gebra powerbank heb ik ook altijd bij me. Super handig want hiermee kan je zowel draadloos als via een kabel opladen. Geschikt voor je mobiele telefoon, laptop, e-reader en ook voor mijn headset.

En niet te vergeten mijn paspoort natuurlijk. Tja reizen zonder is niet zo’n goed idee. Die staat niet op de foto maar zit meestal in mijn notitieboekje in het zijvakje. Of in mijn wat grotere portemonnee.

Wat ik altijd meeneem op reis in mijn handbagage zijn extra kabels en opladers. Zoals de oplader van mijn MacBook, een kabel voor mijn samsung telefoon, een adaptertje voor meerdere apparaten op te laden. You never know when I need it. Deze gaat naar apple en naar usb-c. Natuurlijk heb ik ook altijd mijn Samsung S21 bij me, die staat niet op de foto, want hiermee heb ik de foto gemaakt.

Mijn camera, een Canon EOS 750D Dit is echt mijn ‘allround camera’. Voorheen had ik een kleinere, maar ik vind een DSLR toch fijner werken.

Wat ik altijd meeneem op reis in mijn handbagage op een rij:

Het geen wat ik altijd meeneem op reis in mijn handbagage is niet veel, maar ook niet weinig. Het past allemaal precies in de Thule rugzak en ik neem meestal ook nog wat extra’s te eten mee. Altijd handig voor onderweg.

Welke dingen heb jij áltijd bij je als je op reis gaat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: