Dit waren de populairste artikelen in 2021

Het jaar 2021 zit er alweer weer bijna op. Om die reden blik ik vandaag met je terug op de populairste artikelen van 2021. Ik vind het altijd leuk om de statistieken te bekijken en te inventariseren wat nou het best bekeken artikel was afgelopen jaar. Dus hierbij de top 10 van de populairste artikelen in 2021.

POPULAIRSTE ARTIKELEN IN 2021

Ik moet eerlijk zeggen, dat ik elk jaar de populairste artikelen me weer verbazen. Ik begon hier in 2017 mee, en maakte daarna in 2019 en 2020 er ook eentje. Mocht je ze terug willen lezen, deze vind je hieronder:

Het leek me leuk om dit voor het afgelopen jaar weer te doen. Hieronder vind je de lijst van met de populairste artikelen in 2021. En sommige artikelen zullen je wellicht verbazen. Ik moet zeggen dat ik het dit jaar een mooie verdelingen vind van alle categorieën waar ik over schrijf.

Babykleertjes bewaren? Dat doe je zo!

10. Babykleertjes bewaren? Dat doe je zo!

Sinds ik mama ben van Zayn, schrijf ik steeds meer mama gerelateerde artikelen. Zo liep ik er toen Zayn wat kleiner was, en snel groeide, steeds tegenaan dat zijn kleren bewaard of opgeruimd moesten worden. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om gelijk alles weg te doen. Maar omdat wij wellicht nog een tweede kindje wilden, bedacht ik een tactiek om ze te bewaren. Wellicht interessant als je hier ook tegenaan loopt als mama.

Marc Inbane Natural Tanning Mousse review

9. Marc Inbane Natural Tanning Mousse review

Voorheen hield ik vast aan één merk zelfbruiner. En tegenwoordig probeer ik steeds een ander soort merk en product uit. Dit keer ging ik voor de Marc Inbane Natural Tanning Mousse. En die beviel helemaal prima. Het is een tanning mousse die je voor je hele lichaam kunt gebruiken en dat is wel zo handig. Hier lees je meer over lichaamsbruiner of gezichtsbruiners.

CHI-G3-Blush-Ceramic-Titanium-Stijltang-1

8. CHI stijltang G3 – Blush Ceramic & Titanium Limited Edition

Ik begrijp dat deze in de top van 2021 staat. De CHI stijltang G3, echt het parade paardje onder de stijltangen als je het mij vraagt. Nou zullen er genoeg dames zijn die deze stijltangen willen hebben omdat het een limited edition roze uitvoering is. Daarom heet hij ook Blush. Ik wilde hem vooral hebben, omdat mijn oude stijltang het begeven had. En ik opzoek was naar een stijltang waar ik niet 8x mee door mijn haar hoef. Daarnaast vond ik wat bescherming ook wel fijn. Zo kwam ik uit bij de CHI stijltang G3 – Blush Ceramic & Titanium Limited Edition. En heel eerlijk? Ik wil nooit meer zonder!

Essence magnetische wimpers aangebracht, resultaat

7. Essence magneet wimpers – Lash on Lash off

Alhoewel deze wimpers en de review uit 2018 komen, is dit artikel helemaal viraal gegaan dit jaar. De Lash on Lash off magneet wimpers, zitten helaas niet in het standaard Essence assortiment. Wel zijn ze soms terug te vinden in de verschillende Essence Trend Editions.

Ik ben zelf erg blij met de wimpers en gebruik ze dan ook regelmatig. Natuurlijk kun je wimpers ook plakken met wimperlijm, maar dit werkt als je het mij vraagt een stuk makkelijker. Nou zijn er naast Essence ook tal van andere merken magneetwimpers verkrijgbaar. Heb je suggesties welke je nog zou willen zien voor de review? Let me know in de comments.

Michael Kors Acces Sofie smartwatch

6. Getest: Michael Kors Acces Sofie smartwatch

Er stond al eerder een Michael Kors horloge in de 10 populairste artikelen van 2019. De smartwatch wordt steeds populairder om te dragen. Waar eerst de early adopters ermee aan de haal gingen, dragen nu ook mijn ooms en tantes hem. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar en zelf ben ik gevallen voor de Michael Kors Acces Sofie smartwatch. Ik gebruik hem dagelijks met heel veel plezier. En ondanks dat hij op mijn S21, android wat minder opties heeft dan op de iPhone die ik destijds had, heb ik er niks over te klagen. Ik zou hem zo weer kopen!

Meroda-foundation-review-3

5. Een foundation die zich aanpast aan je huidskleur – Werk dat?

Jeetje, wat heb ik hier toch een vragen over gekregen of ik deze wilde reviewen. De Meroda foundation. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wat sceptisch was van tevoren. Want wees nou eerlijk, een foundation die zich aanpast aan je huidskleur dat klinkt toch te goed om waar te zijn? Maar niks is minder waar! Deze foundation doet wat het beloofd en kan ik je van harte aanbevelen.

Pasteitjes-met-gehakt

4. Surinaamse pasteitjes met gehakt

Ik hoor het de laatste tijd steeds vaker van mensen die me volgen op instagram. Jeetje, Mariëlle wat zien we altijd lekker eten bij jou voorbij komen. Ik kan het niet onder stoelen of banken steken dat ik van lekker eten hou. Vooral Surinaams eten, daar kan je me écht voor wakker maken. Deze Surinaamse pasteitjes met gehakt, zijn hier in huis heel erg populair. Evenals de traditionele pastei variant, maar die bewaar ik voor weer een volgend recept.

kruidvat nagelriemolie review-4-1

3. Waar is nagelriemolie goed voor? En hoe vaak nagelriemolie gebruiken?

Je nagelriemen zijn redelijk kwetsbaar en worden vaak snel droog als je ze niet de verzorging geeft die ze nodig hebben. Vooral in de winter heb ik zelf nog wel eens last van loshangende velletjes. brrr…. daar wordt je toch niet blij van. Ik vertel je in dit artikel waar nagelriemolie goed voor is. En hoe je het zou moeten gebruiken om te zorgen, dat je nagelriemen weer gezond worden.

Sinterklaas cadeaus voor een dreumes - houten speelgoed 1 jaar

2. Sinterklaas cadeaus voor een dreumes

Dit artikel schreef ik voor sinterklaas. Ik denk dat veel mama’s en papa’s zich afvragen wat je voor een dreumes zou kunnen kopen als cadeau. En als je het mij vraagt is het ook écht niet makkelijk. Zodoende dat ik deze sinterklaas cadeaus voor een dreumes lijst samenstelde. Natuurlijk kun je hier ook op kijken als je voor een andere gelegenheid een cadeau voor een dreumes nodig hebt.

manieren om tijgerbalsem te gebruiken
  1. 14 manieren om tijgerbalsem te gebruiken

Dit artikel schreef ik, omdat ik zelf nieuwsgierig was naar wat je nou allemaal met tijgerbalsem kunt doen. Waarschijnlijk was jij hierin ook geïnteresseerd, vandaar dat hij op plek 1 staat! wow!

Al met al een verassende lijst aan populairste artikelen in 2021. Die heel goed de categorieën weerspiegelen waar ik over schrijf.

Heb jij deze artikelen allemaal gelezen?
En wat zou je aankomend jaar weer graag op Liefsmarielle willen zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: