Dit waren de populairste artikelen in 2020

Dit waren de populairste artikelen in 2020

Nog maar een paar dagen en dan is 2020 alweer weer ten einde. Vandaag blik ik met jullie terug op de populairste artikelen van 2020.  Ik vind het altijd leuk om de statistieken te bekijken en te inventariseren wat nou het best bekeken artikel was afgelopen jaar. Dus hierbij de top 10 van de populairste artikelen in 2020.

Populairste artikelen in 2020

Ik moet eerlijk zeggen, dat ik elk jaar de populairste artikelen me weer verbazen. Ik begon hier in 2017 mee, en maakte er in 2019 ook eentje: v. bf gb

Daarom leek het me leuk om dit ook voor dit jaar te doen. Hieronder vind je de lijst van met de populairste artikelen in 2020

  1. Mijn top 10 must have keuken gadgets

Omdat ik regelmatig in de keuken te vinden, en er verschillende vragen zijn gekomen wat ik nou allemaal precies in de keuken gebruik. Leek het me handig om een top 10 must have keuken gadgets te maken. Dit zijn allemaal keukenapparaten die ik dagelijks en sommige wekelijks gebruik. En die bij jou in de keuken als je het mij vraagt ook niet mogen ontbreken. Niet zo gek dus dat dit artikelen in de top 10 is geëindigd.

one.two.free! - Clean Beauty Skincare-3-1
  1. One.two.free! review – Clean Beauty Skincare

De beautytrend voor clean skincare zet door. En gelukkig maar, want skincare producten zonder parabenen, siliconen, minerale oliën of sulfaten daar wordt onze huid blij van!

Dit mooie beauty merk bestaat nog niet super lang en is niet alleen clean, maar bevat ook gefermenteerde ingrediënten. Daarom was ik erg blij dat ik twee producten van deze lijn voor jullie mocht uitproberen. En zo te zien waren jullie ook erg geïnteresseerd in deze producten.

Door het fermenteren breken de werkzame stoffen in de producten zich op in super kleine deeltjes. Doordat de moleculen zo klein zijn, kan je huid het product makkelijker op nemen. En hierdoor werken de producten ook effectiever en efficiënter voor en op je huid. De producten van one.two.free! zijn ze super geschikt voor de gevoelige huid, want ze irriteren dus niet. En daarnaast worden ze ook niet op dieren getest.

acrylnagels
  1. Acrylnagels, hoe bevalt dit nou?

Net als ik waren jullie super benieuwd naar acrylnagels. Want hoe hoe bevallen ze nou? Blijven ze goed zitten? En hoe zien je nagels eruit na het opvullen? Beschadigen je nagels echt door acrylnagelS? Of kun je ze gemakkelijk een keer zetten en daarna weer laten verwijderen?

Na 2,5 maand kan ik alleen maar zeggen dat ik hartstikke blij ben met de keuze om voor acrylnagels te gaan. Met mijn natuurlijke nagels had ik namelijk nooit zulke sterke, lange en verzorgde nagels gehad. Als ik afspraken heb zowel zakelijk als privé vind ik het belangrijk om verzorgde handen en nagels te hebben. Ook vind ik het handig met foto’s maken voor mijn blog. En op mijn werk als IT’er kijken mensen de hele dag naar je handen.

Niet zo gek dus dat dit artikel dit jaar hoog is geëindigd in de top 10 met populairste artikelen voor 2020.

Macarons met Frambozen vulling
  1. Macarons met Frambozen vulling recept

Ik ben gek op macarons. Als ze goed gemaakt zijn, zijn echt verrukkelijk! Maar het ideale recept voor macarons had ik nog niet gevonden. Ik bleef dus maar proberen en proberen, tot ik het juiste recept had. En zodoende dat ik mijn recept voor macarons met frambozen vulling met jullie heb gedeeld. Natuurlijk zijn de standaard smaken ook heerlijk, maar ik hou toch wel van apart. En deze macarons zijn echt to die voor!

Hema labelmaker
  1. Hema labelmaker

Als je net als ik van organiseren en opruimen houdt, dan moet je de Hema Labelmaker echt hebben! Super handig, want zo kan je zonder er al te veel geld aan uit te geven zelf labels maken. Je draait aan het wieltje en ponst de letters of tekens in de zelfplakkende labelrol die erbij zit. De rollen zijn ook nog eens los verkrijgbaar, dus geen probleem als ze op zijn.

Ik gebruikte de labelmaker in eerste instantie voor mijn kruidenpotjes, maar later heb ik hem ook op andere plekken gebruikt. Denk aan de voorraadkast. Of dozen die ik op zolder heb staan, met bijvoorbeeld sjaal, handschoenen etc. En er zijn nog vast wel veel meer toepassingen waar ik de labelmaker in de toekomst voor kan gebruiken.

olaplex no 7 bonding oil-1
  1. Olaplex no 7 bonding oil review

Als het op mijn haar aankomt, dan ben ik toch best wel kieskeurig. Ik ga al jaren naar dezelfde kapper en mensen mogen echt niet zomaar aan mijn haar zitten. Daarnaast vind ik het belangrijk om goede verzorgingsproducten te gebruiken voor mijn haar. Daarom probeer ik regelmatig nieuwe producten uit. En als ik er dan enthousiast over ben, deel ik ze met jullie op mijn blog. En daar is deze Olaplex no 7 bonding oil er één van afgelopen jaar.

Wat een top product, had ik dit maar veel eerder ontdekt. Na het stijlen is mijn haar zichtbaar gladder, zachter en soepeler. Ik heb aan de zijkanten bij mijn oren vaak last van pluis en dit is echt verminderd. En het glanst super mooi!

Naast dat ik super enthousiast ben over de werking, bevat de olaplex no 7 bonding oil geen parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Ook is het product 100% vegan en dierproefvrij. Nog een extra reden om dit product te kopen als je het mij vraagt. Zeker eens uitproberen als je dit product nog niet kent, je gaat er geen spijt van krijgen.

En naast de bonding oil gebruik ik ook de Bond Smoother Leave-in crème een conditioner die je niet hoeft uit te spoelen.

Mason Pearson versus Rock & Ruddle
  1. Getest: Mason Pearson versus Rock & Ruddle – Welke is beter?

Niet alleen producten die je aanbrengt op je haar kunnen het verschil maken, maar ook de haaraccessoires die je gebruikt om je haar te verzorgen dragen bij aan gezond haar.

Ik vergeleek twee van mijn favoriete haarborstels. En vertelde je welke beter is. Blijkbaar waren jullie hierin ook geïnteresseerd. De ene borstel is echt wel erg duur en wordt al jaren aanbevolen. De andere is wat goedkoper, maar is kwalitatief net zo goed als je het mij vraagt. Meer weten? Lees dan even het hele artikel door op de titel te klikken.

simpele appelflappen maken
  1. Recept | Simpele appelflappen maken

Stel je krijgt straks visite en hebt niks in huis. Of je bent zelf heel erg gek op appeltaart. Dan moet je zeker eens deze simpele appelflappen proberen. Ze zijn snel en gemakkelijk gemaakt en smaken super goed. Niet zo gek dus dat dit recept op 3 in de top 10 staat.

Delicieux - Blok of Choc voor chocolademelk van Lidl
  1. Review – Delicieux Blok of Choc

Ik moet eerlijk zeggen dat ik verbaasd was deze te zien in de top 10. Dit is een review van de Delicieux Blok of Choc can de Lidl. Chocolade aan een stokje die je in een beker melk of water kunt doen, om zo zelf chocolademelk te maken. Ik schreef er kort iets over op mijn blog, omdat ik dacht dat veel mensen hierin niet geïnteresseerd zouden zijn. Maar niks is minder waar, dit artikel staat op 2!

mijn nieuwe tragus piercing- voor en na
  1. Mijn nieuwe tragus piercing

Het best gelezen artikel van 2020 is die over mijn nieuwe tragus piericing. En naast dat ik dit terug zie aan de cijfers, kreeg ik ontzettend veel vragen via facebook en instagram in de dm. Doet het zeer? Heb je er nog last van? Hoe wist je zeker dat je er eentje wilde laten zetten? Hoe verzorg ik mijn piercing het beste? Dat vind je allemaal dus terug in dit artikel. Ik ben zelf echt blij dat ik mijn tragus piercing afgelopen jaar heb laten zetten. Ik zag er een tijdje tegenop, maar heb toen de stoute schoenen aangetrokken. En ook ging ik voor een derde oorpiericing.

In welk artikel was jij het meest geïnteresseerd?
En waar zou je meer over willen lezen in 2021?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: