Golden tattoos van de Action

De laatste tijd zie je de goudkleurige en zilverkleurige nep tatoeages vaak voorbij komen. Bijna iedere sieraden winkel of webshop verkoopt ze en stiekem vind ik ze zelf ook wel héél erg leuk!

Toen ik laatst weer eens bij de Action was zag ik ineens deze set van twee vellen bij de Action liggen. Mijn nieuwsgierigheid was gelijk gewekt! Ze hadden twee verschillende varianten met twee velletjes per set. Ik besloot ze mee te nemen om ze uit te gaan proberen. Ben erg benieuwd naar het resultaat en misschien wel leuk om straks naar een festival of feestje te dragen?

Zoals ik al zei zitten er twee vellen in één verpakking. Het zijn allemaal super leuke tatoeages. Leuke armband tatoeages, maar ook tattoo’s voor om je vingers. Zelf vind ik de veertjes super schattig, maar toch ook wel weer stoer.

Let’s try this! Ken je nog die tatoeages die vroeger bij de kauwgom zaten? deze werken precies hetzelfde! Al moet je deze wel even op maat uitknippen dan. Want zo’n heel vel ergens op plakken is natuurlijk niet handig.

Tatoeage7

Je haalt het plastic velletje er van af

Plakt de afbeelding op de plek waar je je tatoeage wilt hebben

maakt het met een doek of spons wat vochtig

En vervolgens haal je het witte papiertje weer voorzichtig van je huid af.

Eerlijk? Lichtelijk ben ik een beetje teleurgesteld. Ik had geen: Wauw! Je ziet wel erg duidelijk dat hij nep is. Dit komt doordat er een doorzichtig velletje omheen zit. Als je het niet van te dichtbij bekijkt maar van een afstandje, dan ziet de tattoo er prima uit!

Hij glimt goed en aangezien ik al tintje heb staat het prachtig!

Ook zag ik de kaarsen voorbij komen met mooie gouden tatoeages. Ik besloot het te proberen. Gewoon dezelfde wijze als op je arm. Erop plakken, vochtig maken en voorzichtig het papiertje weer eraf trekken.

En uiteindelijk is dit hem geworden! Ik vind hem Super! leuker dan verwacht! En hij past ook nog is helemaal in mijn interieur!

Deze Golden tattoos van de Action zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en te koop voor €0,99 per twee vellen.

Wat vinden jullie van deze Golden tattoos van de Action? En gaan jullie deze tattoos ook scoren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Mobiele versie afsluiten
Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: