Ik ben jarig – Hello thirty how are u?

Ik ben jarig - 30 jaar -40

Yaaay! Vandaag ben ik jarig. Het is vandaag 22 juni 2018 en dat betekend dat ik me vandaag mag melden bij de 30-tigers club. Hello thirty how are u?

Vandaag ben ik niet aan het werk zoals elke dag, deze blog ik heb ik dan ook al even in het voren geschreven. Yes, I did! Nee, vandaag  ben ik natuurlijk vééééél te druk met taart eten, bubbels drinken, felicitaties ontvangen en cadeautjes uitpakken! En ook nog snel wat organiseren voor mijn mannetje, want die is één dagje na mij jarig op de 23ste juni. Leuk hé! Zelf vind ik het wel erg bijzonder, want welke stellen kunnen nou zeggen dat ze een dag na elkaar jarig zijn?

Stiekem hoop ik toch ook wel dat hij iets voor mij heeft geregeld, maar dat zal vast wel toch?

Meestal vlak voor mijn jarig zijn denk ik even na over afgelopen jaar. En ook elk jaar schrijf ik er weer een post over.
Zo schreef ik vorig jaar dat ik bijna eind 30 was en dit jaar, ja nu moet ik er dan toch echt aan geloven. It’s thirty baby! Ik voel me dit jaar echt niet ouder dan vorig jaar, natuurlijk wel wijzer hoor! Maar ik stond wel weer even stil bij het gehele jaar. En ik had nooit gedacht dat een mens zich zo gezegend kon voelen met de juiste mensen om zich heen. Daarom spreek ik vandaag mijn dank uit: Naar de liefste papa, mama en broer van de hele wereld. En natuurlijk mijn wederhelft: de liefde van mijn leven, ja want morgen tik jij ook een jaartje extra aan. De jaren dat we samen zijn, zijn zo hard gevlogen. Maar de liefde wordt elke dag alleen maar meer. En ook naar mijn familie die altijd voor mij klaar staat door dik en dun. Mijn lieve vrienden en niet te vergeten mijn collega’s van het leukste bedrijf waar ik ooit heb gewerkt. Als werken niet voelt als werken, maar als thuis komen. Dan weet je zeker dat je dit nog jaren vol kunt houden! Daarnaast mijn lieve blog collega’s en vriendinnen te vergeten. De eerste blogger meeting die ik dit jaar heb mogen organiseren samen met Evelyne en Anne is een feit.

Dit jaar heb ik geleerd dat je écht moeten genieten van het leven. Niet op de automatische piloot doen wat je moet doen. Laat dromen niet alleen bij dromen.. Just go for it en probeer ze waar te maken. Als dit betekend dat je uit je comfortzone moet stappen? So be it! Work your ass off en you will see it will bring you something others couldn’t reach or don’t have.

Omdat ik dit jaar meer heb genoten en vandaag mijn verjaardag vier, wil ik jou ook mee laten genieten.  En daarom heb ik besloten om volgende week de hele week winacties speciaal voor jou te organiseren. Dus, vind jij dat je het verdiend hebt, voel je je ook een beetje jarig of doe je gewoon graag mee? Hou volgende week dan zeker mijn blog in de gaten!

Winacties

  1. https://liefsmarielle.nl/win-2x-hema-mascara/
  2. win 2x Hema mascara

xxx – Lots of love <3

Wanneer voel jij je echt jarig?

4 Reacties

  1. juni 27, 2018 / 3:05 pm

    Gefeliciteerd! Ik lees al een tijdje mee, maar heb nog nooit gereageerd. Ga lekker zo door met het schrijven van je blogs, want ik geniet er enorm van in ieder geval.

  2. juni 27, 2018 / 6:32 pm

    Hallo mevrouw van dertig! Hopelijk is je verjaardag geslaagd en ga je ook aankomend jaar veel beleven, uiteraard ook met je blog. Vergeet alleen niet om je bio op de homepage aan te passen ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Mobiele versie afsluiten
Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: